Şimdi Ara

MULTİJET ALBEA TURBOYA YAĞ KAÇMIŞ VE ISLIK SESİ GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar albea dizel multijet aracımın turbosundan ıslık sesi geliyor normal turbo sesinden fazla.ve bır ustaya gösterdim turboya dısardan baktı sesini dınledi yağ kacmış içine dedi ve turboyu degıstırmek cozum olmıyabılır dedi turboya tekrar yag gelebılır ve tekrar bozulabilirmiş.ve normalden cok az daha fazla sıyah duman gelıyor eksozdan gaza ılk yuklenmelerde.sorunum ne olabilir turboyuda degıstırmekten çekiniyorum bu yuzden tekrar bozulur dıye gıttıgı yere kadar git dedi usta yardımcı olursanız sevınırım ? nokta arıza tespiti yapabilecek arıza bu budur diyebilecek usta varmı tanıdıgınız teşekkürler..



  • Slm ..

    Aynı sorunu bende yaklaşık 4 gundur yaşıyorum. İlk başta pek önemsemedim. Bugün ümraniye Kadosana gittim ustama gösterdim oda beni turbocuya yolladı. Şansa orda benimle aynı problemi yaşayan bir adamla karşılaştım, onuna sabah ıslık sesi ile başlamış sonra giderken birden arabadan dumanlar çıkmaya başlamış. Yani turbo iflas etmiş sonra motorada büyük zarar vermiş . Bende şimdi araştırdım nette biraz bi çok kişi önemsememe ve sonucunda 10bin tl ye kadar varan zarar görme problemlerini yaşamış .

    En kısa zamanda turbomu değiştireceğim sizede tavsiye ederim..
  • 24 aralık 2010 itibarıyle Benım albeamdaki Turbodaki ıslık sesi ve sıyah duman sorunum cozuldu arkadaşlar.bugun sorunu kökunden cozmeyı kafaya koydum ve bır kac taksıcıyle konustum beni bagcılar gungorendeki buyuk sanayi sıtesıne yonlendırdıler gercek ustalar oradaymış.ve oraya gıttım öglen sıteye gırdıgımde heryerde dizel pompacısı dizel enjektorcusu dizel turbocusu her turlu cıkma yedek parça her markaa inanılmaz bıryer ve cok buyuk. sıtede 15 ıncı sokakta isminden emın degılım ama emir yada emin turbo var oraya girdim ve motoru komple dınledi dumana baktı ve tek sorunun turbo oldugunu 20 ıncı sanıyede soyledı.225 e aracınızdakı turboyu onarıyorlar..isterseniz 280 liraya komple sıfırlanmış orjınal turbo verıyorlar.ben sıfırlanmıs turbo aldım 280 e ustelık 1 yıl anında değişim garantili..75 lırayada sokme takma ısleminı yandakı servıste yaptırdım.araç şu anda muthiş inanılmaz seri ve ses yok duman yok ve yüzde 30 yakıt tasarrufu oldu.3.310 tl olan mazot lıtre fiyatıyla km de 18 kuruş yakıyor istanbul içi..350 tl ye sorun cozuldu çıkan turboya baktıklarında kanatlarının yamuldugu goruldü ve turbonun delık olan hortumundan içeriye toz ve parça gelmıs buda kanatları bozmuş ve ses baslamıs motoru elımıze almak uzereyken kurtardık şükür..allah razı olsun gercekten işini yapanlardan. (yanlız bu sanayı sitesınde dıkkat etmenız gereken nokta herseyın fıyatını sorarak yaptırın pazarlıgınızı mutlaka yapın oradada kotu nıyetlı ustalar olabılır) HAYIRLI GUNLERR.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.