Şimdi Ara

Multiple boot yapmak pc ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam işim gereği hem windows 7 hem open suse hemde centos kurmam gerekiyor fakat üst üste kurunca sıkıntı çıkıyor bunu düzgün ayarlıyan yöneten bir program varmı bir işletim sistemi çökünce diğerlerini etkilemesin istiyorum veya bir işletim sistemini kaldırınca diğerlerini bozmasın istiyorum böyle yazılımlar var fakat hatırlayamadım bir türlü bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim .. bir program önerisi bulunursanız harika olur.



  • diyelim windows sda1 bolumunde. suse'yi sda2'ye centos'u sda3'e kuracaksin. yapman gereken tek sey bunlari kurarken grub baslangic yoneticisini sistem bolumu(aktif bolum) olan sda1'e degil de her sistemin kendi kuruldugu bolume yuklemen. yani suse'yi kurarken grub sda2'ye yuklenmeli. centos kurarken sda3'e. kurulumlari bitince windows'a easy bcd yukleyip diger sistemleri windows acilis yoneticisinde listeleyebilirsin.
  • Abi bu kursiyer yerlerinde kullanilan programlar vardi hic oyle windowsa program kurmadan hddye linux golivi kuruyon diski boluyon bolunen disklere os kuruyordun biri patladigindanimage ile donuyorsun gibi bir yaZilim ariyorum adi aklima gelse programin bulucamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.