Şimdi Ara

Mushkin Chronos mu Samsung Evo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hafta içinde SSD almayı düşünüyorum, bu iki disk arasında kaldım. Mushkin Türkiye'de pek fazla yok fiyat olarak Samsung Evo'nun yarı fiyatı. Performans olarak sizce nasıldır, Mushkin SSD kullanan varsa tavsiye eder mi?


    http://poweredbymushkin.com/catalog/item/11-chronos/772-chronos-120gb-7mm

     Mushkin Chronos mu Samsung Evo mu?


    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html?srt=RA#ozellikler

     Mushkin Chronos mu Samsung Evo mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q2ID -- 27 Şubat 2015; 13:24:14 >







  • Q2ID Q kullanıcısına yanıt
    Hocam güzele benziyor .ama mushkin satan yer yok Türkiye de
  • Yurt dışından sipariş vereceğim hocam, Türkiye'de monster cihazları satan fokus bilgisayarda var ama fiyatı 230 lira. Yurt dışında 60 dolar. 150-160 lira gibi bir fiyatı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q2ID -- 27 Şubat 2015; 22:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOPS değeri ve yazılımı ön planda tutmuşsunuz. Açıkçası yazılım desteği konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum IOPS değeri hakkında da pek bir bilgim yok ama değerler yakın sayılır. Geriye sadece fiyat konusu kalıyor. 150 liraya Mushkin-Chronos mu yoksa 300 liraya Samsung-Evo mu sorusu kalıyor. Şahsen fiyat/performans odaklı almayı düşünüyorum. Mushkin kullanan arkadaşlar varsa, özellikle Monster cihaz kullanıcıları, bilgi verirlerse performans konusunda çok daha isabetli bir karar olur. Çünkü değerler iyi görünse de pek beklenen performansı vermeme durumu beni korkutuyor.
  • Sorun olacağını sanmıyorum muskhinde eski ve kaliteli markalardan bence alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mushkin zamaninda en iyi ddr2 ramleri yapmisti. Ramlarde bile fark ortaya koymustu. Ssd konusunda lider firmalardan disarida. Ozellikle yapilan mushkin usb ssd muthis. Yabanci forumlarda daha iyi bilgi alirsin. Yazilimsal destek vb. konularda. Ben ssd alicak olsam mushkin kalitesine guvenir alirim. Turkiye pazarinda gormek zor ama baska urunlerinden marka hakkinda cikarim yapabilirsin az cok. Samsung 840 hakkinda bazi okuma sorunlari var. İyice arastir, o kadar para verdikten sonra bunu alsaydim deme sadece kolay gelsin kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muskin bazı ssdlerde samsung dram kullanıyor. nand olarakta micron ve sandisk kullanıyor. Samsung ise kendi ürettiği kontrolcü ,nand ve dramleri kullanıyor. Muskin testlerdeki gibi çıkmayabilir çünkü farklı bileşenler kullanıyor. Samsung bileşenleri kendi ürettiği için bağımsız testler aşağı yukarı aynı çıkar. Bu yüzden samsung'u tavsiye ederim. Ayrıca yurtdışından ürün getirmenizi tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.