Şimdi Ara

Musk durmuyor: Twitter Blue, X Premium olarak değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Musk durmuyor: Twitter Blue, X Premium olarak değişiyor
    Twitter Blue, X'in yeniden markalaşma sürecinde kendi payına düşeni alıyor gibi görünüyor. Eski adıyla Twitter yeni adıyla X, gelirler anlamında uzun zamandır kârsız bir platform konumunda. Elon Musk’ın devralması sonrasında Twitter Blue adlı ücretli bir abonelik getirilerek gelirlerin artırılması hedeflendi. Şimdi ise bu hizmetin adı değişerek, bitmeyen değişime uyum sağlıyor.



    Twitter Blue, X Premium oluyor






    Türkiye’de aylık 150 TL’lik ödeme ile alınabilen Blue abonelik hizmeti Elon Musk’ın yapmış olduğu bir paylaşımda X Premium olarak adlandırıldı. Hizmetin adının neden değiştiği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak Twitter’ın adının değişmesi gibi bunun da arkasında büyük bir neden aramamak gerekiyor.



    Musk durmuyor: Twitter Blue, X Premium olarak değişiyor
    Bu arada ilginç bir şekilde Twitter’ın resmi hesaplarında ve Blue aboneliğinin ayarlar bölümünde @xBlue olarak etiketlenen bir kullanıcı bulunuyor. Korumalı olan bu hesap açıkça başka bir kişiye ait gibi görünüyor. Bunun da neden böyle olduğu bilinmiyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşü X’te canlı yayınlanacak: Gelirler de bağışlanacak



    En nihayetinde ise Twitter, Elon Musk’ın yıllardır hayalini kurduğu “her şey uygulaması” olma yolunda ilerliyor. X olarak yeniden markalanması bunun en somut örneği olurken gelecekteki güncellemeler ile X, medyadan videoya ve bankacılığa kadar her şeyi yapabilen bir uygulama halini alacak gibi görünüyor.




    Kaynak:https://twitter.com/premium







  • twitterin ismini değiştirerek saçmalamıştı zaten

  • Twitter da para kazanamıyorsa artık...

  • yakın tarihin en anlamsız girişimi. dünya tarafından tanınmış, sözlüklere girmiş bir marka ismin varken, onu x gibi anlamsız birşeyle değiştirmek saçma gerçekten. logodan bahsetmiyorum bile.

  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Uygulama menümde X ismi ve logosunu görünce uygulamayı telefondan kaldırmamak için kendimi zor tutuyorum.

    Twitter'ın ismi, mavisi ve kuşu ne güzeldi oysa ki. Yılların oturmuş markası ve logosunu bi çırpıda atıverip yerine X diye ne idüğü belirsiz şeyi koyuverdi adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün bir yeni twitter pardon x haberi daha.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Twitter, mwitter, hepsinin kökünü kazıyacağız." - Recep Tayyip Musk Musk durmuyor: Twitter Blue, X Premium olarak değişiyor 

  • X yerine daha yaratıcı bir şeyler bulunabilirdi aslında. Bu şekilde çok basit ve anlamsız kalıyor. Keşke daha tutarlı adımlar atsaydı.

  • Twitterı bitirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.