Şimdi Ara

Musk’ın satın alması sonrası Twitter (X) büyük güç kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Musk’ın satın alması sonrası Twitter (X) büyük güç kaybetti



    Dünyaca ünlü milyarder iş insanı Elon Musk'ın 1 sene önce satın aldığı Twitter (X), Musk’ın platformu satın alması sonrası çok ciddi sayıda kullanıcı kaybetti.



    Web analiz şirketi Similarweb, Twitter (X) hakkında bir araştırma yayınladı. Elon Musk’ın 1 sene önce satın aldığı sosyal medya sitesi, bu süre zarfında platform kullanıcı sayısı gözle görülür bir şekilde düştü. Bu süre zarfında en çok takipçi kazanan hesap ise platformun sahibi Elon Musk’ın hesabı oldu.



    Ayrıca Bkz.Türk dizilerinin Avrupa ve Amerika’da yayınlanması için yeni iş birliği



    Bu 1 yıllık süre zarfında Twitter’ın (X) küresel çapta trafiği yüzde 14 azaldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde bile trafik yüzde 19 azaldı.



    Similarweb'in paylaştığı verilere göre Twitter (X), küresel trafiğinin yanı sıra mobil cihazlarda da en büyük kaybı yaşayan platform oldu. Platform, sadece Amerika’da aylık kullanıcılarının yüzde 17,8'ini kaybetti.



    Elon Musk’ın Twitter hesabı platformu satın almadan önce 3-4 milyon civarında etkileşim alırken, şimdilerde 25 milyonun üstünde etkileşim almaya başladı.




    Kaynak:https://www.similarweb.com/blog/insights/social-media-news/x-twitter-musk/







  • İçinden geçti mahvetti. Şimdi de saçma sapan ücretlendirme peşinde koşuyor, yakında tamamen bitirecek. En çok kullanan ülkeler arasında Türkiye var ama temsilci yok. Sırf bu yüzden reklam gelirlerini kaybetti bir kaç aydır. Türkiye’de yakında bant daraltması da uygulanacak. Bir x harfi yüzünden koskoca sosyal medyanın düştüğü hal

  • %14 bir şey değil. Ufak bir değişiklik ve ödül sistemiyle daha fazlasını kazanır. Bunca karalama ve eleştiriye rağmen herkes mavi tik satın aldı. İnstagram bile bu akıma dahil oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.