Şimdi Ara

Müşteri ile dalga geçen Toyota Ankara ALJ bayii (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar birdaha boyle bir olay yadandiginda ismini alip genel mudurluge mail atacagim bakalim ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce benzer durum başıma geldi.
    Arkadaşıma araç bakıyoruz Corolla ve Astra arasında seçim yapıcak. Corolla için 50000 TL fiyatı aldık ve Astra için de İzmir Gaziemir Mercanlar Opel bayiine gittik. Bayiye girip çıkmamız yaklaşık 20 dakika sürdü. İçeride doğru dürüst müşteri olmamasına rağmen ki boşta 3 tane temsilci gördüm boş boş oturuyordu. Kendi kendimize bayide dolaştık araçları inceledik istediğiimiz Astranın modelini bulamadık ama yakın modeli vardı ona baktık vs. Bu süre zarfında ne yanımıza gelen ne hoşgeldin diyen kimse olmadı. Fiyat ve broşür için bile bayi içinde dolaşıp Standları bulup broşür ve fiyat listesini edindik. Sinirli bir şekilde ayrıldık.

    Eve gelir gelmez bu durumu tüm detaylarıyla ve saat bilgileriyle Opel Genel merkeze mail atarak bildirdim. Ertesi günü genel merkez aradı olayı takip ettiklerini bayi sizinle iletişime geçilecek denildi bayiden arayan yok. 1 Hafta sonra gene genel merkez aradı bayinin arayıp aramadığını sordu arayan yok dediğimde tekrar görüşeceklerini bayi tarafından aranacağım tekrar söylendi. Aradan tahmini 3-4 gün Bayi Satış müdürü aradı özür vs. derken en sonunda ne derece doğru bilemem kendi ifadesiyle mutlaka bayiye gelmemizi bayi kar marjı olmadan fiyat vereceklerini vs. dedi. Ne derece doğru bilemem.

    Netice mutlaka şikayet edin ki Toyota Bu konularda çoğu markadan daha hassas.




  • Konuya cevaben Parasal olarak gucunu gosteren muhteremler olmus. Gorgusuzluge ve cahillige karsi verdiginiz tepki sanki onlardan farkiniz olmadigini gosterir gibi olmus.

    Ha bu arada bir tanidigim ST beyfendi ayiptir soylemesi bu isi hobi olarak yapmakta olup bayi sahibi ailesi olmaktadir. Hani denk gelir iseniz efelenen arkadaslara onden bir tuyo olsun sonra ....👍🏻

    Dunya mali dunyada kalir.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyotada o yolun yolcusu olmus , araba sattiklari muddetce umurlarinda degilsiniz , cark donuyorsa musteri memnuniyeyi sadece kagit ustunde
    Yukarida biri yazmis parayi basan bayiligi aliyor , arabada satiliyorsa sorun yok
    Kendim de toyota kullamicisiyim kesinlikle fabrika hatasi olan bi konuda yapabilecekleri bir sey olmadigini soylediler, hepsi ayni rengin laciverdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw nin gizli muateriliğini yaptım 1 sene
    İnanın bana adamlar g.m tuttuğu gozlemden çok tirsiyorlar
    Ha ben 1 sene çalıştım sonra anket yaptığım s.t araba aldım hemde iki defa :)
    Vw ne gore herkes potansiyel müşteri bunuda s.t nin ilgisizliği sebebiyle kaybetmek istemiyor
    Vw aynı zamanda rakiplerini de oluyor bu konuda
    Çekmeköy alj ye anket yaptım bahsettiğiniz ilgisizlik burada da vardı
    Alj Toyota nin TURKİYE Distribütörü olan firma yanlış davranışlar bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Yazdığınızdan hiçbir mana çıkaramadım, Ana Fikir Neydi ki
  • Yazmadan duramayacağım,

    İzmitdeki VW'de ve Peugeot'da araç almayacağımı söylememe rağmen gayet güzel ilgilendiler. Hani para olsa adamlara ayıp olmasın diye araç alacaktım, o derece

    Ayrıca İzmit Toyota'da kapıda karşılama yapan hanımefendiyi şirketim olsa kesin işe alırım. O derece müşteriyle ilgilenilir ve kişisel bilgileri hafızada tutulur. Gerçekten tebrik etmek lazım.
  • satış temsilcilerinin hepsi eş-dost tanıdık kişilerden oldukları için tuzları kuru, kimse kolay kolay kimse bir şey yapamaz, ben de bir yıl, üç harfli bir markada satış uzman yardımcısı olarak çalıştım, adamlar canı isteyince, o gün ki psikolojik durumuna göre plazadaki müşterinin yanına gidiyor.
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Demek ki arac almak icin izmit'e gidecegiz.☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.