Şimdi Ara

Mutfak Robotu & Şefi Tavsiyesi (Kenwood Km286) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
117.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goodubad03

    Selamlar konuyu yıllar sonra hortlatıyorum biliyorum ama internette çok araştırma yaptım ama pek ayrıntılı bilgiye rastlayamadım :( kenwood prospero km serisinden almaya karar verdim ancak bu 280 286 287 vs bunlar arasında ne fark var anlamadım. Kahve şeker öğütücü hangisinde var mesela tanıtım videolarında var gibi gösteriyor ama internette satışta olanlarda içerikte hiç birinde kahve öğütücüden bahsetmiyor. Araştıran veya satın alan arkadaşlar yardımınız olur mu acep? @balzach @McCarty

    bence abartılacak fark yok. Türkiyede şuanda 286 bol miktarda var. en çok parça içerik km286'da mevcut. mesela km020'de okadar aparat verilmiyor. ama fiyatı neredeyse km286'dan 2 kat daha fazla.

    Öğütücü için ise kutu içeriginden çıkmıyor. hatta hiçbir kutu içeriginde yok. ancak almak isterseniz kenwood müşteri hizmetlerine söylerseniz onlar bir şekilde tedarik ediyorlar. fiyatlar konusunda bilgim yok.
    ancak amazon sitesinden yaptıgım araştırmada kenwood'un aparatlarını tek tek almaya kalksak baya bir pahalı oluyor.




  • Ya bana doğrayıcı ve rendeleyici de lazım o yuzden km010 ve 020 yi hiç düşünmedim bile ama tanıtımlarda bu kahve öğütücüsünü izleyip hiç bi yerde göremeyince sinir oldum yani öğütücüsü olan model hangisi onu da anlamadım kendi sitelerinde bile yok neyse 286 yı al sonra amazon ebay vs ordan aparatı al diosun? Sen bu arada kitchenaid mi almıştın? @McCarty

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Henüz alamadım. Aslında kutu içeriklerini bilsem alacagım. bununla ilgili neredeyse bilgi yok gibi bişey.
    kmc010 ve 20 modellerinin kutu içeriginde Robot + 3 Çelik disk ve katı meyve sıkacagının çıkacagını bilsem alacagım.


    Siz galiba AT320A kodlu öğütücüyü istiyorsunuz.

    http://www.kenwoodworld.com/tr-tr/butun-urunler/mutfak-sefleri/chef-and-major-attachments/mini-dorayc-deirmen---at320a---awat320b01
    Yurtdışı sitelere yönelmeden önce Türkiyedeki kenwood ile bir görüşün derim. onlar belki daha uyguna tedarik edebilirler.




  • Evet aynen o ürünü daha doğrusu ilk mesajınızdaki videoda 4:40 taki ürün 286 nın bir parçasıymış gibi bahsedilen ürün onu istiyorum 😁 siz neden daha az parça ve daha yüksek fiyat olmasına rağmen km020 tercih ediyosunuz sırf 1400 w için mi ? @McCarty :/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında tercih ettigim yok. yani şunu alacagım düşündügüm bi ürün yok. kutu içeriklerini bilsem kafamda netleşir aslında.

    aslında mediamarktte bu ürünler satılıyor. aç kutuyu içine bakacagım diyecegim bir gün ya da en iyisi müşteri temsilcisini aramak. önceden mail yoluyla ulaşabiliyorduk ama sanırım kaldırmışlar maili.


    bu arada km020 güç olarak daha yüksek ilk tercih sebebim bu olur ama km286'da yabana atılacak bi ürün degil. özellikle yanında verilen aparatlar bence harika. sanırım 1 önceki sayfada da yazmışlıgım vardır. mediamarkttayken 1 görevli bayan arkadaş yardımcı olmuştu bana ve Ev için km286'nın gayet yeterli oldugunu , km010 ve 20'nın daha çok pastahane gibi iş yerlerine uygun oldugunu özellikle söyledi.




  • Ben de o yuzden sordum km286 sizin için yeterliyken ve daha avantajlıyken neden km020 die merak ettim ben mi bişey kaçırıyorum acaba dedim. :) bugun bi tedal outletinde km280 modelini gördüm 286 daki parçaların hepsi var ama ordaki satış elemanları da leyla bişey bilmiyorlar ben bi de mediamarkt a bakayım o zaman gerekirse kutuyu açtırıp bakarım sizin yerinize de 😁 neyse çok teşekkür ederim ilginiz için iyi geceler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    Ben Henüz alamadım. Aslında kutu içeriklerini bilsem alacagım. bununla ilgili neredeyse bilgi yok gibi bişey.
    kmc010 ve 20 modellerinin kutu içeriginde Robot + 3 Çelik disk ve katı meyve sıkacagının çıkacagını bilsem alacagım.


    Siz galiba AT320A kodlu öğütücüyü istiyorsunuz.

    http://www.kenwoodworld.com/tr-tr/butun-urunler/mutfak-sefleri/chef-and-major-attachments/mini-dorayc-deirmen---at320a---awat320b01
    Yurtdışı sitelere yönelmeden önce Türkiyedeki kenwood ile bir görüşün derim. onlar belki daha uyguna tedarik edebilirler.




    merhabalar,
    son birkaç gündür bende kmm20 modelini incelediğim için epey bir araştırdım. en son kenwood müşteri hizmetleriyle ve netten satış yapanlarla görüştüm.
    bu 2 model için aldığım kutu içeriği bilgileri özetle şu şekilde:

    Kenwood KMM020 modeli: çırpıcı döner başlıklar haricinde bir tek cam blender çıkıyormuş.
    Kenwood KMC010 modeli: çırpıcı döner başlıklar haricinde cam blender, kıyma çekme aparatı ve katı meyve sıkacağı (AT358 – AT950 – AT641) çıkıyormuş.

    bu arada km286 fiyatı ile gerçekten çok avantajlı gözüküyor. ancak motor gücü ve ona bağlı olarak karıştırabildiği hamur miktarları da nerdeyse yarı yarıya. ayrıca km286 ve km10-20 serisinin gövdelerini ellediğinizde aradaki farkı çok rahat anlayabiliyorsunuz. 286 modelinin gövdesi sanki plastikten yapılmış gibi. fakat kmm20 modeli döküm metal gövdeye sahip. arada ciddi malzeme kalitesi farkı var.




  • Ahh birde AT647 çıksa var ya süper olurdu
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    444 27 64 tel ulaş size gerkli açıklamayı yapıyorlar bende kmm 020 alaçağım satış yerlerini araştırıyorum
  • Hocalarım merhaba, ben de bu ürünü almak istiyorum. Meşhur kutu içeriği ile ilgili sorum olacak. Aldığımız ürün içeriğinde bir eksiklik olacak mı, internette gördüğüm unboxing videolarıyla aynı mı olacak? İyi forumlar...
  • Arkadaşlar ben de araştırıyorum,kenwood Mutfak Şefi KM070, bu modeli araştıran var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bolbolucuzluk.com/arzum-ar144-prostar-mutfak-robotu.html suan arzum mutfak robotunun en ucuz oldugu site bu ilgilenen arkadaslara duyrulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben de kmc010 modelini almak istiyorum, alan var mi aramizda? Fiyat nasil? Ben 1600tl buldum, sizce bu fiyat nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kenwood kmix51 modelini aldım çeyize aldığım için bi kaç kez deneme amaçlı kullandm fakat pek memnun kalmadı normalde karşılaştırma yaparak almıştım youtube vs videoları izlemiştim kitchenaid ve kenwood çok öneriliyordu ama isme para vermek istemediğim için kenwood tercih ettim . Videolarda kenwood baya iyi görünüyordu ve yorumlarda yıllarca kullandıkları belirtiliyordu. ama ben çalıştırdığımda hamur felan yoğururken çok sallandı koyduğum zeminde mutfak fanyansının üstü süz bir zemin mermer ama baya sallanarak yerinden kaydı oyüzden pişman oldumm .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Queen -- 9 Mart 2015; 16:12:21 >
  • farklı zeminlerde deneseydiniz keşke ? altına tahta veya bez koyarak deneme yapsaydınız. eğer makinenin alt tabanında silikop papuçlar yoksa mermerde kayması normaldir.
  • Bende Kitchenaid var, ekmek hamuru yoğururken bir miktar kafa sarsılıyor fakat ayaklarda vs hareket olmuyor. Kenwood'un bazı modellerde hareket ettiğine dair şikayetler okumuştum. Genelde ekmek hamuru gibi yağun hamurlarda olur, kek vs karışımlarında olmaması gerekir.
  • dediğim gibi çeyize aldığım için çok fazla deneyemedim . ama kullanmaya başladığımda eğer aynı şekilde sallnıyorsa ozmn servise göndericem. Sallantısından dolayı servisi aradım normalmi dedim. Normal olmadığını söylediler eğer bir sıkıntı varsa değişim yapılır denildi
  • KMM020 alıp da kullanan var mı?
    Bu konuda yorumu nasıl olur?
    1500 civarında para vermek bana biraz zor geliyor yine ürün biraz büyük gibi duruyor nereye sıkıştırılabilir düşünüyorum?
  • Arkadaşlar kmc10 modelini aldım, ama malesef ilk kullanımda bir arıza yaptı :(...
    Katı meyve sıkacağı aparatı kullanırken, bıçağın sapı (Çelikten yapılmıştır) kırıldı.
    şimdi değişim yapılsın diye uğraşıyorum. satıcı yetkili servise götürmemi istedi. yetkili servise bu akşam götürücem bakalım ne deyecekler.

     Mutfak Robotu & Şefi Tavsiyesi (Kenwood Km286)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyland -- 18 Mart 2015; 16:33:50 >




  • Breville bfp 800. Tek geçerim arkadaşlar. Aynı markanın stand mikseri 999 TL civarında Enpluslarda.. O da iyidir. Kitchenaid kullanıyorum..İkisi hemen
    hemen aynı özelliklerde. Ancak Kitchenaid daha pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.