Şimdi Ara

Muya nasıl Başladınız (Unutulmaz Mu Hatıralarınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu topikte "mu" ya nasıl başladınız ve unutamadığınız "mu hatıralarınız" yazarsanız hep beraber güzel paylaşım yapar eğleniriz.Ama lütfen konuyu saptırmayın ve gereksiz konularla tartışmayalım.maksat paylaşım eğlence.Mesela ben ilk "darklormu" vardı bilenler bilir.manisa serveriydi.hatta adamlar adminini bıçaklamışlardı duyduma göre.bizim komşu yeni pc almıştı.tabi ozamanlar (sanki m.ö.2000:)) bizim burada adsl yoktu.56 k modemle telekoma bayılıyoduk.neyse bu arkadaşın bakkalı vardı ve her akşam yanındaydım.onadamersinde pkurken bir arkadaşı aşılamışama manyak kasan bir arkadaştı.inanmazsınız belki 20 saat kasardı.onun yanındaoyunu izlerdim.baya öğrendim orada sonra cafeye gidip ilk "muturkey sonra turkmu" olarak isim değiştiren serverde oynadım ve hayatımda ortam olarak enb güzel ortamı olan ilk serverde oynadım.sonra kapanınca tonşlarca serverde oynadım.en çok hoşuma giden oyuna yeni başlamak,iyi bir rese geldikten sonra yeni res attığımda yeni birini kasmak,item dağıtmak ve "mg" kasmaktı.neyse sizlerinde yazıalrınızı alalım devam ederiz.saygılarla...

    Hunterr







  • Ben muyu ilk olarak bundan 2 yil once Kirwenin cafesinde gordum tabiki ilk tepkim bu nasil oyun oldu .Sonradan oturdum biraz izledim hosuma gitti hemen acc aldim we hemen girdim tabi bilmiom oyun nedir nasil oynanir bekir abi biraz anlatti gosterdi ondan sonra basladim kasmaya we o gun anladim ki hayatimda bagimlilik yapan biseye daha sahip olmustum.Ama iyiki baslamisim 4ver Mu Online
  • ßen aNLatmaya ßasLasam GüLmekten kiriLirsiniz :)..Ve anLt anLat bitmez benimki
    iLk oynadigim Server Türkmu
    2.Mugse
    3.Mugigabit
    4.Kingmu DierLeri Fasa fiso
  • Universal-game Mu online de başlamıştım exp 3x di Mu online hayatımı orda öğrendim çok zevkliydi şimdi açılsa yine başlarım
  • DARKLORDS DA BAŞLADIYDIM

    ABİMİN ACC DE CHAR AÇIP KASTM

    sonra sopa yedim ama olsn (kasadan zen çarptığım için )

  • MurD3R

    İlk Eğlencemiz Kafelerden Özendiğimiz , GlobalMuOnline idi

    (Global Yüzünden Lise1 de Sınıta Kaldım(3 ay devamsızlıktan))

    takıldığımız kafede

    yine bir gün 45 lwl dk 'm ile kasarkene

    arkadaşlar koşarak kafeden içeri girdiler;


    ''Masa 5i aç Batuhan abi :D''

    Yanımdaki Masaya Yerleştiler

    Bi CD Araklamışlar Başka Bir Kafeden ;

    ''MU TÜRKİYEM'

    Takıp Kasmaya Başladıklarında Kafedeki Kim war kim yok başlarına biriktik'

    Sonra;

    '' Aha Adama Bak Kırmızı Kafa ''

    '' Bak Bak Lwl 150 Olduk ''

    ''Oha A.. ''

    Işınlanmayı 1 Saat Sonra Soruşturarak Öğrendik

    Bide Lorencia Bara Girdğimizde Kurtlar Vadisi Çalınca

    Sevinçten Ağlıyoduk Neredeyse

    Mu Türkiyem de o zamanlar acc alımları kapalıydı

    Acc alabilmek İçin Büyükçekmece ye gidip 6 Milyon a Acc Almıstım (çalıntı) (ByMurderer 12 Res SM)

    Ve Dahası ...

    İlk Private Maceramız Bu Noktadan Sonra Başladı ...



















    THE SON



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun-DesteK -- 11 Ekim 2007; 13:49:26 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: *Warol*


    MurD3R

    İlk Eğlencemiz Kafelerden Özendiğimiz , GlobalMuOnline idi

    (Global Yüzünden Lise1 de Sınıta Kaldım(3 ay devamsızlıktan))

    takıldığımız kafede

    yine bir gün 45 lwl dk 'm ile kasarkene

    arkadaşlar koşarak kafeden içeri girdiler;


    ''Masa 5i aç Batuhan abi :D''

    Yanımdaki Masaya Yerleştiler

    Bi CD Araklamışlar Başka Bir Kafeden ;

    ''MU TÜRKİYEM'

    Takıp Kasmaya Başladıklarında Kafedeki Kim war kim yok başlarına biriktik'

    Sonra;

    '' Aha Adama Bak Kırmızı Kafa ''

    '' Bak Bak Lwl 150 Olduk ''

    ''Oha A.. ''

    Işınlanmayı 1 Saat Sonra Soruşturarak Öğrendik

    Bide Lorencia Bara Girdğimizde Kurtlar Vadisi Çalınca

    Sevinçten Ağlıyoduk Neredeyse

    Mu Türkiyem de o zamanlar acc alımları kapalıydı

    Acc alabilmek İçin Büyükçekmece ye gidip 6 Milyon a Acc Almıstım (çalıntı) (ByMurderer 12 Res SM)

    Ve Dahası ...

    İlk Private Maceramız Bu Noktadan Sonra Başladı ...


    THE SON



    valla roman gibi oldu arkadaşım.baya güzelmiş senin macera baya beğendim:)).Turkmuda oynuyorum yine server o kadar yogunduki ve o kadar lag oluyoduki bilemezsiniz.ama inanın ortamı o kadar güzeldiki sanırım 6-7 kez res atılmasına rağmen servere herkes daha fazla kişiyle yine başlıyordu.nasıl yapıyolardı o aralar bilmiyorum bir adam keldi kıytırık çarla :" Hunterr setini ver sana ext soul master setverim (o aralar sm kasıyodum) dedi.tabi ne anlarım exten mexkten" sonra yine geldi bende defanslarına baktım baya iyi bide altında mavi yazılar yazıyo ya janjanlı hosuma gitti.takas ettik.bide bana ext kundun vermesinmi.o kadar kişide sadece bende vardı.daviasta gezerken "rafaello" ozaman admini oydu geldi "hunterr şu setlere baklim dedi" gösterdim."nereden buldun dedi bende hediye dedim" adam sinirlendi.daha yeni res gelmişti hemen yazı geçti admin" arkadaslar servere res geliyr:))) sonra herkesi lorenciada gördüm cıbıldak:))))))))ama en iyi 2.turk serveriydi turkmu.oynayanlar iyibilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 11 Ekim 2007; 14:14:31 >




  • Haberleri izlerken, Online oyun tutkunlari hakkinda yapilan bir arstirmaya denk geldim. O sira kameraman birine yoneldiginde kipkimizi gozlerle acikcasi manya baglanmis birini gorduk, adam spikere bir kac saat uykuyla durdugunu charini hatta gelistirip sattigini bu isten parada kazandigini felan soyledi. Cafeye geldim, arastirmaya basladim. Online oyunlar. Birkac kafeci arkadasa telefon actim. bana knigt ve mu dan bahsettiler. Bizde O sira Muonlineyi tercih edip, 20 bilgisayara Glabalmu onlineyi kurduk. ortalama 10 saat ustu globalde kasiyorduk oyunu bilmiyoruz, bless dustu adamin biri onu bana ver sana set verim dedi. ala alaa demek ki bu cok degerli bir sey, olmaz dedik kurnazizya aklimizca :) sonra bir baskalarina gosterdim blessi goren almak istiyor benden. oyleydi boyleydi blessi ben dragan set +3 ancak sattim :) artik atlansta kasabiliyordum, 97 lvl oldum ki bu ortalama kac ay surer exp 1x siz dusunun. global parali olcak dialoglari gecmeye basladi. Amann dedik ne parasi salla burayi. arastirmalar basladi ve birde ne gorelim KingmuOnline Turk server. hemen yukledim, 20 makine kingmu yuklu. oda ne saniyede lvl aliyorum exp 150 ama biz globalden gelmisiz, 1 exp ile kasmisiz. guluyoruz birbirimize bakip bu ne yaa cok kolay bura felan .. sonra. oyunu dahada iyi ogrenmeye basladik. cok iyi hatirliyorum kingmu forumlarinda mod. fatih vardi. ona bless nedir diye sordum bana + basar dedi :) ben de ona nasil basar peki diye bile sormustum .. ahhh fatih ahhh blessi omrumde 2 kere gormus biri blessi al itemin ustune +6 ya kadar birak ne bilsin :)) bu zamana kadar zevkle oynadigim tek serverde kingmu 97d dir. ortam cok guzeldi. itemin jewelin zen in bir degeri vardi. Premium uyelik bile almistim. Hunterden degilse yeni versiyonlar nedense cok basit oluyor istedigin kadar kis kis nereye kadar.. Kolay Gelsin..
    NoT. haberler bazen kotuyu aksetmeye calisirken, bir grup daha kazandirdiklarininda farkindalarmidir acaba..




  • Bende.ilk olarak Bizim Kafede arkadaşlarım oynarken görmüştüm..bazen beni oturturladı derlerdi ki "yere jewel yazan bişey düşerse al " bende dediklerini yapiodum.aradan biraz zaman geçti.MuTurk'e Başladım ilk olarak hiç bişey bilmiodum arkadaşlar yardım ediodu.baya bi atlansta kastım başka map bilmiodum atlansada rasgele gitmiştim.daha sora lwl 349'da banlanmıştım daha res atamadan.ondan sonrada SpiderMU oynamaya başladım herşeyi öğrenmiştim artık ordada exp 200 falandı client 97d di.2 ay sora karakterimi Full stat yapmıştım çalıntı full set falan ama SpiderMU gibi server görmedim ortam çok başkaydı.5 Kişiye karşı guild war falan yapıodum itemlerimin hepsi full özellikti.full özellikli seti sadece parayla alabiolardı fazla kişide yoktu.3 sene kadar bu serveri oynadım.ondan sonrada Private Fun serverlar..böyle işte..

    Soul_Limit




  • sonra kingmuya başladım.İlk başladığımda sanırım 10 kişi yoktu serverde.kaskas orada işlk tanıstığım kişi "piskedi" idi bana çok yardımcı olmustu beni çok kasmıstı saolsun.sonra tüm dostlarımı çağırdım buraya.en çok sevdiğim şey resten sonra yeni başlayanları kasmaktı.buna çok bayılıyodum.çok seviniyolardı.sonra bir sürü iyi arkadaş edindim ve "_Turkey_" guildini kurdum.guilde hep güçsüzleri aldım.çünkü beni bilen bilirki asla güceönem vermem ve itemede.guildin ilk kuralı "asla guild içi item satmak yasak" olan tüm itemler hepimizndir ve yardımlaşmak mecbur.böylece güzel bir ortam kurdum kingmuda.bir ara öyle güzel olduki ortam guild almaz ve herkes bu guilde girmek için yarışır oldu sırf ortamı için.sonra bir kardeşime 2. "_TURKEY_" guildini açtırdım.yani düşünsenize kafamdaki tasarladığım ortamı oyuna yansıttım.şimdi arkadaşlarım biliyorum herkesin olaylara bakış açısı farklı ama inanın herşeyi bazan sadece görselliğe bağlar ve sadece ölesine yaparsanız zevk alamzsınız.ben istediğim şeyi başardım.bir sürü dostum kardeşim oldu.çoğu yanıma geldi hala görüştüğüm arkadaşlarım var.yani şunu iyi bilelim belki sadece bir oyun ama unutmayalımki oyunda bile herkesin karekterinmi rahayt görebilyosunuz.paylaşımcı olan her zaman kazanır.sonra kingmuonlinede Admin oldum yaklaşık 2 sene."Zeus" ve "Eftelya" benim admin çarımdı.saolsun buradan kingmuyu kuran sevgili dostum Ademe ve kardeşim devilboya (Alişana) çok teşekkür ederim.Ahh o günler ah.nerde.60 yaşında ablamız 45 yaşında abimiz vardı oğluyla oynayan.buradan kingmuonlinede oynayan tüm playerlerin ve dostlarımın/kardeşleirmin bayramlarını kutluyorum.saygıalrımla..




  • İlk Önce Gayet Güzel Bi Topic Oldugunu Belirtmek İsterim.Ben Oynadıgım Serverların İsimlerini Vermeden Kısaca Özetliyim.

    İnternet Cafede Millet Oynarken Gördüm Öle Basladım Daha Sonra Tasındıgımız Apartmandaki 1-2 Cocuq Oynarken Onların Serverlarında Kasmaya Basladım Daha Sonra Dh Yi BUldum Forumda Üyelik Almadan Uzun Süre Takıldım Ve Serverlarda Oynamaya Basladım Ama En Güzel Hatıralarım Hic Unutmayacagım TurkishMu Da Oldu Tabi Kısacası Böle...
  • bılenler bılır ama bence yabancı ama guzel bır server olanwww.thegame.gr de kastım.mukemmel bir severdi ordakı anlarımı hıc bı serverde yasıyamadım.
  • selam arkadaslar

    BEN MU ONLİNE NEYİ İLK OLARAK ARKADAŞLAR CAFEDE OYNUYORDU ÖYLE TANIDIM :)
    KİNGMUONLİNE BEN DEDİM OLUM BOŞUNA NEDEN VERİYORSUNUZ PARANIZI
    İNTERNETE BANA AMCA OLUM DEDİKİ TAMM OLUM SANA 30 DK BEN ISMARLIYORUM
    BEGENMESEN BEGENME BENDE TAMM DEDİM VE YARIM SAAT TİN SONUNDA BİR YARIM DAHA OLDU SONRA SAAT SABAH 10 KEN AKŞAM GECE 1 OLMUŞ GÖRDÜM :)
    VE BİR GÜN BAŞAMA COK İYİ BİR TALİH KUŞU KOMDU BEN 15 RES KEN
    HaRRy CARININ SAHİBİ ARMAN İSMİN DEKİ KARDESİM SAOL SUN
    66 RES LİK CARINI BANA TEK LİF ETTİ BEN ONUN GUİLDİNDEYMİ VE SERÜVENİM BÖYLE GÜZELLEŞTİ





    ESKİ KİNGMU ONLİNE 97D+99 SANSAR ADEM EFSANE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 11 Ekim 2007; 17:34:26 >
  • Mana Shield büyüsünü 35 reset olduktan sonra öğrenen birisiydim
    Böyle bir skill olduğunu da bana öğreten kişi 40 resetli bir BK
  • Mu ya ilk olarak kingmu online serverinde basladım ozmnlar cafede normal oyunlar oynuoduk bı baktık bı eleman cd de bı oyun getırmıs mu dıye herkes basladı cafede coluk combalak. ben oynamıodum o zmnlar bı sure gectı bende basladım ve haylada devam edıyor bu sevda.
  • bn orta sondadm okl çkşlrı int. cafeye gdiodk orda abiler wardı onlarla age of counter fln oynuodk bi gün yine gittm tnrsnz blki magic lord :D bi oyun oynuo.bna gel gel bak ne oynuoz dedi sona bzde hmn acc aldk fln alchmy ve globalde oynamaya bşladk.dha sonra ilk tr serveri darklords açldı orda oynadk fln o gün bu gündür oynuom şu an lise bitti boş boş oturuoz hala MUU..
  • ben tatilde int kafede tanıştım muya ve ilk olarak bizmu oynadım bizmuda bi tane hayır sever bana excli dragon set vermişti hiç unutmam herkes benim paşimden koşuyodu o set için ama ben kimseye vermedim ben oynadığım zamanlar daha yeni 1 ay olmuştu benim üstümde excli seti görüpte kaçanlar çok olmuştu ben nerde kassam eğer kastığım yerdeki adam ilk 3 te değilse kesinlikle yanıma yaklaşmazlardı o zamanlar ilk 3 te bile excli set yoktu (yani set halinde) ama bir süre sonra BİZMU kapandı o sıralar mu türkiye ilk açıldığı sıralardı onda başladım ama versiyon değiştiği için pek bi zevk aldığımı söyleyemem
  • bende yazim bari ;P

    ilk muo.reality.lv burda başladım.

    sonra sırasıyLa :D thegame.gr,alliance

    güzel günlerdi eski ezik günlerimi özlüyorum.
  • Şu ana kadar Mu oynamadım
  • ben ilk muya muozunlude başladım.ilk önce ordaki arkadaşlarım oynarken serverı görünce midem bulanıyodu yarım saat oynuyayım dedim. bi baktım olmuş benim 2saat
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.