Şimdi Ara

Muzio JM200 İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Creative in sesi düşük olduğundan ses kalitesini tam anlamak mümkün değil. Orta seviyede ikiside aynı kalitede. Tam anlamıyla anlamak için creative inde muzio kadar ses vermesi lazım. Çatlama cızırtı vs.. oluyomu ona bakmak lazım. Bu arada iki mp3 player ıda sennheiser mx500 le denedim. Kendim muzio da bu kulaklığı kullanıyorum. Srs olayına gelirsek srs modunda bu kulaklıkla çatlamalar oluyo. Ep630 yada cx300 gibi bass konusunda daha başarılı kulaklıklarla daha temiz ses alınabilir srs modunda. Dediğim gibi alette kitlenme olabiliyo. Bazen aleti açtığımda bile direk kitlenebiliyo bunuda göz önüne alın. Sorun olmaz diyosanız öneririm.
  • Dün gittigidiyordan muzio jm200 mp3 player aldım pili tamamen bitirip tekrar şarja tatım (usb den) 9 saat oldu ve pil henüz yarıya kadar dolmuş (ürün çok az kullanılmış) ve hala şarj devam ediyor. Bu mp3 playerın dahili pillerini yada pilini acaba nerden bulabilirim. Bildiğiniz bir site varmı?
  • Şarjın 21. saati pilin 4/3 ü doldu. Bakalım şarj ne zaman tamamlanacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cherokee
    Creative in sesi düşük olduğundan ses kalitesini tam anlamak mümkün değil. Orta seviyede ikiside aynı kalitede. Tam anlamıyla anlamak için creative inde muzio kadar ses vermesi lazım. Çatlama cızırtı vs.. oluyomu ona bakmak lazım. Bu arada iki mp3 player ıda sennheiser mx500 le denedim. Kendim muzio da bu kulaklığı kullanıyorum. Srs olayına gelirsek srs modunda bu kulaklıkla çatlamalar oluyo. Ep630 yada cx300 gibi bass konusunda daha başarılı kulaklıklarla daha temiz ses alınabilir srs modunda. Dediğim gibi alette kitlenme olabiliyo. Bazen aleti açtığımda bile direk kitlenebiliyo bunuda göz önüne alın. Sorun olmaz diyosanız öneririm.
    Alla alla muzio FS300 de çıkış Ear Jack1:(L) 9[mW] + (R) 9[mW] (32 [Ohm]) böyle. Bu bile kağıt üzerinde o kadar çok değil. Millet tek kanaldan 30 mW veriyor diye Cowon iAudio U3 alıyor. FS300 bile bu çıkışla Creative S200'den fazla ses veriyorsa S200'ün çıkışı nedir acaba? Sitesinde de yazmıyor. Creative C100 arkadaşımda denemiştim. Kendi kulaklığı ile normal ortamda iyi de otobüs gibi yerde 25'te bile sesi anlayamıyorsunuz. Arkadaşın biri C 100 için iyi bir kulaklıkla CX300 vb. 20. kademeyi zor geçersin çok ses duyarsın dedi. Hadi bakalım şimdi içime kurt düştü.




  • fs300 ün 12+12 ve 90db ses gücü var. S200 ün ses çıkışının düşük olması firmware ile alakalı olabilir. Avrupa standartına göre ayarlanmış sanırım. O yüzden ban çok az geldi ses çıkışı. Ben bangır bangır müzik dinlemeyi sevdiğimden.

     Muzio JM200 İncelemesi
  • Alla alla Muzio'nun sitesinde ise FS300 Ear Jack1:(L) 9[mW] + (R) 9[mW] (32 [Ohm]) yazıyor.
    http://www.muzio.co.kr/eng/product/fs300.asp

    Bu mp3 piyasasının herşeyi karambol ya... bahtına ne çıkarsa artık
  • Valla bende anlamadım pdf sinde 12+12 yazıyo ama sesi gerçekten yüksek. Otobüste sokakta vs... dışarıdan ses duymak imkansız.
  • Arkadaşlar muzio jm200 ün bataryasını nerden bulabilirim (vega bilgisayar da varmış 34 ytl dedi) istanbul dışındayım. Pilinin özellikleri volt amper modeli nedir teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sayınabim
    Arkadaşlar muzio jm200 ün bataryasını nerden bulabilirim (vega bilgisayar da varmış 34 ytl dedi) istanbul dışındayım. Pilinin özellikleri volt amper modeli nedir teşekkürler.
    Maddi durumun nedir bilmem ama 34 ytl o kadar da çok değil. Bugun kalem pille mp3 çalar kullananların da en az o kadar masrafı oluyor. Bir şarj aleti iki şarjlı pil alayım derken 30-40 ylt gidiyor. Jm200 2004'te çıkan bir ürün. Yani baya eskidi. Hazır varken orjinal pil hemen kap ve yedek yap. Elindeki mevcut pille ite kaka gittiği yere kadar gider o tamamen kullanım dışı olunca bunu kullanırsın. Pilde sorun yoksa seni rahat 2-3 yıl götürür. Ondan sonrası Allah kerim ...

    Online satış sitelerinde pil görünmüyor ama telefonfan rica edersen belki kargo ile sana gönderirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 13 Ocak 2007; 14:58:49 >




  • biraz pahalı kıyat ama 1gb ıcın ucuz ama guzel ve hos cıhaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doras16

    EXcom_Zkko

    Cevabın için teşekkürler. "bir kere yaptığım ayar şarj tamamen bitse bile hafızada saklanıyor.. " demişsin, benim cihazın da hafızasında görüntü olarak saklanıyor fakat ses olarak saklamıyor sende de durum böylemi eğer değilse hangi frimware'i kullanıyorsun.


    hocam 2.10K firmware'i kullanıyorum.. ses ve görüntü olarak ayarlar saklanıyor.. zaten sürekli user eq kullanıyorum..


    quote:

    Alla alla Muzio'nun sitesinde ise FS300 Ear Jack1:(L) 9[mW] + (R) 9[mW] (32 [Ohm]) yazıyor.
    http://www.muzio.co.kr/eng/product/fs300.asp

    Bu mp3 piyasasının herşeyi karambol ya... bahtına ne çıkarsa artık


    9mw çıkış gücü oradada belirtildiği gibi 32ohm'da geçerli.. 12mw yazan yerler ise 16ohm için geçerli olan değeri yazmışlar.. kısaca bu alet 16ohm kulaklıklarda 12mw, 32 ohm kulaklıklarda ise 9mw ses çıkışı verebiliyor.. 12mw kulakiçi kulaklarda fazlasıyla yeterli bir değer.. kullandığım senn IE4 16ohm..



    @sayınabim

    şarjın o kadar uzun sürmesine baya şaşırdım.. adaptörü taktığımda 2 saat civarında tam dolu hale geliyor pil.. sanırım kullanıma bağlı pilin ömrünün kısalmasından kaynaklanıyor..

    dahili pilin 34ytl'lik fiyatı oldukça uygun geldi bana da.. yedekte durması açısından alınmalı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 16 Ocak 2007; 9:30:17 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.