Şimdi Ara

N101 (TV.Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: McOrco

    Orjinali:
    Deveni sağlam kazığa bağla, sonras Allaha emanet et. (Hadisi şerif)

    Ama sakın bu dandık cıhazları savundugumu sanmayın. Yeryuzunde gordugum en kalıtesız elektronık esyalar o konuda sonuna kadar haklısınız. :)





  • quote:

    Orjinalden alıntı: McOrco

    Orjinali:
    Deveni sağlam kazığa bağla, sonras Allaha emanet et. (Hadisi şerif) *

    Ama sakın bu dandık cıhazları savundugumu sanmayın. Yeryuzunde gordugum en kalıtesız elektronık esyalar o konuda sonuna kadar haklısınız. :)


    Dediğim gibi.. Bilgili insana ne denilebilir ki ?

    * Orjinali: Sen doğrusunu yazmışsın... Benim yazdığım bölgesel ağız..
  • Bilgi bi yere adar ama. Bende bu dandık otesı cıhazlardan bır adet edındım. Allah benı bır an once ıslah etsın ne dıyeyım :)

    + komık bı bılgı daha :
    yaptıgım arastırmalara gore yasadısı ımeı klon ıslerınde arama motorlarından vs yakalanmamak ıcın kendı aralarında kod ısımde bulmus bu telefonun tuccarlları çakkıdı veya plaka dıyolar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 8 Temmuz 2008; 19:16:30 >
  • SANA TAVSİYEM GECE ODANDA BULUNDURMA..YADA KAPAT.UZUN KONUŞMADA DENE İSTERSEN ÇOK FAZLA BAŞ AĞRISI YAPIYOR.

    Bende de bu çihazdan var satacağım beş para veren yok...herhalde elimde kaldı ..şu anda ilkgünler cazip gelmişti.şu anda kapattım duruyor.Başka telefon kullanıyorum.Herhalde samsung un çift hatlısı var sar değerğ1 in altında onu alacağım...sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 8 Temmuz 2008; 19:21:33 >
  • tel ozellıgını sadece calısıyorrmu kazık yemeyelım dıye denedım kapattım :) kullanmıyorum arada balkonda tvsıne bakıyorum telefonum sagem my401x 99 ytllık gayet ıı guzel hafıfı ınce bı tel memnunum yanı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: McOrco

    tel ozellıgını sadece calısıyorrmu kazık yemeyelım dıye denedım kapattım :) kullanmıyorum arada balkonda tvsıne bakıyorum telefonum sagem my401x 99 ytllık gayet ıı guzel hafıfı ınce bı tel memnunum yanı...


    + elınızde kalan hangı modelıydı cope atmayın bana satın ben degerlendırırım :)
  • Ben mümkün olduğu kadar taşımıyorum.. Akşamları radyo da muzo yu dinlerken lazım oluyor. Ve inan bu telefonu alırken ilk önceliğim radyo özelliği idi. Neyse yeni bir tel alana kadar mecburen bununla idere edeceğiz..

    İlk zamanlar bu telefonlara bu kadar sitemim yoktu.. Çünkü bende almıştım. Bu yüzden kendime



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Temmuz 2008; 22:18:07 >
  • ARIKAN biras geç olcak ama çin dediğiniz ülkede dünya ticaret örgütüne üye bir ülke. o yuzden eskisi gibi kalitesiz urunler uretemezeler. kaldıki çin uretim politikası 3 sene önce değiştirdi. dunya standartlarının altında uretim yasaklandı. oırada özel sektor die bişi yok . fabrikaların heps idevlete ait.(ya yabanci firmalarla %50 hisseli yada tamamen devlet ama özel firma gibi yönetiliolar. diğer koministlerde olmayan bi sistem. her fabrika yöneticisinden sorumlu. yöneticide kendi mnalı gibi yönetio. sonra hesabı devlete verio. cok saglam bi sistem. zarar eden favbrikanın muduru aynı fabrikada wc temizliğine bakıo. vs bunlar yaban diil. arastırırsanız yada ordan italat yapan bi tanıdıgınız warsa sorun.)yani kısacası adamın hem zoraki olarak bunu standartlarında uretmesi gerkio hemde bu telefonu sadece turkiyedeki insanlar kullanmıo. çin deki çin vatandaslarıda kullanıo. o yuzden para için özerllikle sosyalist bi devlet halkına zarar wermez. bunu neden dedim yukarda sar ölçümleri yok demisiiniz. bu telefonlar merdien altında uretilmio. çindeki fabrikaları gorseniz bizde sanayinin ne kadar geri oldugunu anlayacaksınız.




  • ARIKAN adlı kardeşe katılıyorum. Böyle telefonlar kullanmayın. Sağlığa zararlı. Bunu alcağınızadaha az fonksiyonlu bir nokia, samsung gibi telefonlar alın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.