Şimdi Ara

N11 11.11 Araba Fiyatları Belli Oldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
9
Favori
58.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arac satın alanlara hayırlı olmasını diliyorum. umuyorum ki ister kullansın isterse satsınlar emeklerinin karşılığını alacaklardır.

    Benim kanaatim, 151bine alınan passat aracı bulunulan ekonomik durum ve ikinci el piyasası içerisinde 200bine satmak imkansızdır,kaldı ki bayiler 170bine satamıyor.

    Aşagıda örnek olarak yazdığım fiyatlar, bu aracların sahibinden piyasasında 0.km olarak satılabileceğini öngördüğüm maksimum rakamlardır. opsiyon olarak satın alınan metalik renk farkları fiyatı etkilememekte ve sunroof +2500-3000 olarak etkilemektedir.

    Cam tavanlı golf 137.500 (şuan sıfır 140bine sitede mevcut)
    Cam tavansız golf 135.000

    Cam tavanlı passat 163.000
    Cam tavansız passat 160.000

    Bu fiyatlar ile de kapış kapış satılmayacaktır. Bayiler yakın rakamlara yıl sonuna kadar arac satmaya devam edecektir.

    %0 faiz indirimi bitmiş ve ÖTV indirimi yıl sonuna kadar devam edecektir. Yine Benim görüşüm ve temennim yıl sonundan sonra ÖTV indirimi bir süre daha uzatılıp, hükümetin otomotiv piyasasındaki durgunluğun daha fazla farkına varacagı umudum sebebiyle ÖTV'lere yeni bir düzenleme gerekeceği şeklindedir (Örneğin 1.600cc altı arac fiyatından bağımsız sabit %40 ÖTV gibi).

    Yukarıda belirttiğim araç satış fiyatı tahminlerim ile, bu aracların Ocak ayı ortası gibi satılacağı yönündedir. Paraya sıkışıp hemen satmak isteyenler daha düşük rakamlara satmak zorundadır. N11'den alanlar, aracları 10.000KM altı kullanımlar için Mart-Nisan 2019 aylarında yine bu rakamlara satabilirler.

    Sabrı olan daha cok kazanır ve kullanım yaptığı süre yanına kar kalacaktır.

    Aynı paranın banka faiz kazancı ise aylık 2500.TL olarak düşünürsek, kac ay bekleyip yada kullanıp satmak daha karlı herkes kendi karar verebilir.

    Ben Her halukarda N11'den satın alanların, dersine sıkı çalışıp, hazırlanarak aldıklarını, faiz getirisinden feragat ettiklerini ve bu nedenlerle maddi manevi tüm kazanımlarını hak ettiklerini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larves -- 12 Kasım 2018; 12:24:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gonzales20

    Araç 10 gün içinde teslim alınacakmış







    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dogus-otomotivden-sifir-polo-1.0-tsi-95-ps-comfortline-624601245/detay
    Şaka gibi ya, 15 bin karla satabilir mi gerçekten,ayrıca o araçta iki hava yastığı varmış sadece,doğru mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araç alıp satanlar ya galericidir yada kredi çekmiştir satıp krediyi kapatıp aradaki kârı ile şahin alacaktır. Krediden 14 gün içinde koşulsuz cayilabiliyor ya hesapları tutmazda satamazsa o paraya faiz işlemeye baslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır otomatik fabia 80 bine satılırken bunu alanın aklına şaşarım. kaldı ki hem 110 beygir hem de daha donanımlı fabia.

    hız sabitleyici yok dijital klima yok diye biliyorum. şaka gibi bir araba.
  • TylerD. kullanıcısına yanıt
    Hocam troll içerikli yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt limitsiz kuponlarla 3 tane kaptım
    almak isteyene satabilirim

    ula şimdi birisi ciddiye alıp ,forum kurallarına aykırı bu bölümde satış yapıyor diye ciddiye almasın :)
  • Hepimizin hayalleriyle oynadılar bunu unutmayacağız bir daha n11 den hiçbirşey almayacağım
  • Aradigin seyi en ucuz orada bulana kadar sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceki maglarımda yazmıştım ,n11 harici aldığım benzinli otomatik passat aracı denediğimde selim kullanımda 5.8-5.9lt gördüm ancak en ufak agresif kullanımda 8-9lt yakıyor.ama sakin şehir içi durkalklı trafikte 140km denedim 5.9 ort gördüm..

    Önceki arabamda passattı 2016 otomatik dizeldi..ondada sakin kullanımda 4.0-4.2lt gördüğüm oldu..genel ortalama 5,4lt idi..

    Aradaki en büyük fark benzinlide agresife geçtin mi benzim lukur lukur içiyor araba, diZelde ise nekadar agresif olursanız olun 6,5lt yi geçemiyorsunuz.En büyük ayraç bence bu..genel kanım %40 tl bazında benzinli otomatik,dizele göre çok yakıyor..ancak hep dizel kullanan biri olarak belirtmek isterim ki,benzinli araç bambaşka bir keyif..hızlanması atikliği sessizliği çok çok çok iyi hissettiriyor..dizel başka bir kültürmüş onu anladım..benZinli sıfır aracın sakin kullanım ortalamasınıda resim olarak ekledim..
    Amacım benZinli dizel karmaşasında olan kişilere fikir olsun diyedir..
    N11 11.11 Araba Fiyatları Belli Oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haades -- 17 Kasım 2018; 22:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • haades H kullanıcısına yanıt
    Net ve güzel bir açıklama olmuş, teşekkür ediyorum. Bende uzun yıllar dizel kullandıktan sonra 1.4 TSI Tiguan’a geçiş yaptım ve merak ediyordum bunayrım nasıl gelişecek diye siz açıklamışsınız... Dizel ekonomik tork değeri yüksek ama gürültü, bakım masrafları ve benim çok sıkıntı yaşadığım partikül filtresinin çok çabuk dolması gibi olumsuzlukları mevcut. Bende tecrübe ederek bu geçiş sürecini yaşayacağım kısmet olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.