Şimdi Ara

N11- 11.11 Başlıyor Kuponlar Yağıyor -Bitti (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.028
Cevap
131
Favori
199.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Protez saç bandı alacağım adam dolar 6.10 ken olduğu fiyata dolar düştüğü halde zam yapıyor gelde kızma böyle adamlara.
  • Bir tane kupon neyinize yetmez diyenlerin çoğu ellerinden gelse kendileri de daha fazla alabilir. Çok hesabı olanlar birden çok kupon alabiliyorken tek hesabı olan bir tane alamıyorsa dönüp hatayı kendinde arasınlar ama yok biz kendimize bakmayı sevmeyiz ve gerçekten haksızlık olduğu için değil bu haksızlığı kendimiz başkalarına yapamadığımız için haset duygusu ile ona buna çatarız. Oh olsun hesapları kapanmış diyor adamlar. Ben de o zaman kupon alamayanlara oh canıma değsin siz alamadınız ya ben aldım ya oh oh hesabım kapansa da yeniden açarım tekrar alırım ben de bu yetenek var. Sizde yooook. Oh olsuuuuun diye mesaj atayım.
  • kemalmustan K kullanıcısına yanıt
    Kardeş ağır saçmalamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı farklı hesaplar açarak kendini öne atacak diğer üyelerin kazanım hakkını ihlal edecek hareketler yapan zaten bunu haketmiş demektir. genellikle bu tipler başka insanlara kupon satışı yaparak ekstra kazanım elde etme peşindeler. hepsininde hesabı patır patır patlıyor. aradan kurtulup sıyrılanlar olucaktır elbet. bu forumdada kupon satışı adı altında konu açılacaktır özellikle bebek bezi için insanlar bu tiplerin ellerine düşüyor.. n11in bu forumu takip ettiğini düşünüyorum inşallah ediyodur. yakında bu tipler paylaşıma başlarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalmustan

    Bir tane kupon neyinize yetmez diyenlerin çoğu ellerinden gelse kendileri de daha fazla alabilir. Çok hesabı olanlar birden çok kupon alabiliyorken tek hesabı olan bir tane alamıyorsa dönüp hatayı kendinde arasınlar ama yok biz kendimize bakmayı sevmeyiz ve gerçekten haksızlık olduğu için değil bu haksızlığı kendimiz başkalarına yapamadığımız için haset duygusu ile ona buna çatarız. Oh olsun hesapları kapanmış diyor adamlar. Ben de o zaman kupon alamayanlara oh canıma değsin siz alamadınız ya ben aldım ya oh oh hesabım kapansa da yeniden açarım tekrar alırım ben de bu yetenek var. Sizde yooook. Oh olsuuuuun diye mesaj atayım.
    forumda 1 mesajı var ve ilk mesajıda bu konuya yazmış. işte bu adamın tüm hesaplarını açtığı yeni hesapları bulup tek tek bam güm patlatıcaksın.




  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Reis, hanıma philips maraton süpürge alacam Amazon’da blackfriday indirimini bekliyorum. 1000tl nin altına düşer diye tahmin ediyorum.

    N11 de ayni ürünü çok daha pahalı satılıyor. Çek kupon indirim felan bi güzellik yap bana. Şimdi alıyım gidiyim şu makineyi kafamı şişiriyor hergün.





    Amazon 1169tl



    https://www.amazon.com.tr/dp/B07DFNQ8Z3/ref=cm_sw_r_cp_api_iNWWBbWZNXT73





    N11 1595tl



    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/philips-fc992507-marathon-ultimate-aaa-torbasiz-elektrikli-supu-P272917837

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan_48

    forumda 1 mesajı var ve ilk mesajıda bu konuya yazmış. işte bu adamın tüm hesaplarını açtığı yeni hesapları bulup tek tek bam güm patlatıcaksın.

    Alıntıları Göster
    bunlardan çok var. bunlar bana çocukluğumuzda severek izlediğim gremlinleri hatırlatıyor nedense




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben bunu diyenlerin çoğu dedim sen niye üstüne alındın hayırdır. Kaldı ki ben o kuponu alamazsam ihtiyaç sahibine değil hızlı davranmayı bilen bir başkasına gidecek. Kurulan sistemi değil bu sistemden faydalananları suçluyorsunuz. Bir de karaktersizlik acizlikle suçluyorsunuz. Kem söz sahibine aittir. Bir insanı tanımadan karakterine laf atmak nasıl bir karakterdir yorumunu sana bırakıyorum. Ben aldığım kuponları sistem tıkandığı için para çekilip hesaba tanımlanmadığı için yani mecbur kaldığım için diğer hesaplardan aldım. Diğer hesapları da ihtiyacı olanlar kullansınlar diye açmıştım. 5 6 senedir de bu niyetle kullanıyordum. Çünkü bir kampanyadan tek hesapla faydalanabiliyorsunuz. Diğer hesaplara eklediğim kuponları eşim dostum kullansın diye alıyordum. Ve onlar için de on binlerce liralık alışveriş yapmışımdır. Hiç bir kuponumu da başkasına para karşılığı satmadım bugüne kadar. Ben nasıl kaptım demek niyetiyle değil sadece oh olsun diyenleri aynısını kendilerine yaparak eleştirmek için attım o mesajı.




  • Yorumlari okudum da herkes dürüstlük abidesi maşallah tüh tüh tüh tüh.fırsatını bulunca kimse kimseye acimiyor dürüstlük taslayanlar firsatciligin daniskasini yapar örnek isteyenler bugüne baksın dolar arttınca stokçuları gördük görüyoruz dimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 14 Ekim 2018; 13:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Benim bu forumda çok mesajım var yıllardır forumu kullanıyorum ama sıcak fırsatlar bölümünü ve sıcak fırsat konusu açmışlığım bile var. ama sistem sıcak fırsatlara açılan mesajları nedense saymıyor. Tek kullandığım hesap da bu. Hesap adım da kendi adım soyadım. Her şeyim açık yani. Bilip bilmeden itham etmeyi ne çok seviyorsunuz ya pes.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Section8

    Kardeş ağır saçmalamışsın.
    Saçmalayanlara karşı saçmalama hakkımı kullandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Beni değil n11'i eleştirmeniz gerekiyor. Benim şu kadar kullanıcım var bu kadar müşterim var diye reklamını yapmak için bu işe çanak tutan onlar. Benim 5 yıldır kullandığım 2 hesabı fark etmemeleri imkansız. Aynı adrese aynı kart ile aynı telefon numarası ile alınmış yüzlerce sipariş. Aynı ip numarasından girilmiş hesaplar. Bunun gerçekten önüne geçmek isteseler hesaplara telefon doğrulaması getirirler ama yapmıyorlar. Şunu da belirteyim bu karaktersiz ve aciz insan sana salak demedi.




  • Şimdi fark ettim n11 de aynı satıcı iki farklı mağaza açmış ama satıcı aynı mesafeli satış sözleşmesinde isim farklı yazsada gönderen kişi aynı n11.com bunlarada bir şey yapıyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araba fiyatlarındaki indirimler geçen seneki gibi onceden belirli olur mu? Olursa ne zaman olur bir bilginiz var mi? Bir de gecen sene %20 ye yakin bir indirim olmuş, bu sene de mi öyle olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 150 TL lik alışveriş yapacağım kupon olarak yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincent5555

    Bu mesaj silindi.
    Hocam n11 araba kampanyasını kastetmiştim. Diğer türlü bu piyasada sıfır arabanın yanına bile yaklaşılmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane hesabımız varsa 11 kasıma kadar sadece 1 kere mi kupon satın alabiliriz yoksa her gün şansımızı deneyip günde 1 kupon alabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.