Şimdi Ara

N11 11.11 Fiyat Yükselten - İndiren Mağazalar Avantajlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
17
Favori
33.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Listemde olan alınacaklar : ip kamera, bebek bezi , mama , ssd , mangal , biberon , saat

    Almayı düşündüğüm şeyler için önce kendime soruyorum : ihtiyaç mı ? istek mi?

    İhtiyaç : ip kamera , bebek bezi , mama, biberon

    İstek : saat , mangal , ssd

    Dolar düşüyor halen fiyatlarda hiç kımıldama yok çek kovalıyoruz firma zam yapıyor bizim cepten çıkan yine aynı.Bu yüzden karar aldım bu 11.11 de sadece ihtiyaçlarımı diğer sitelerle kıyaslayıp uygun olanı alıp cekılecegım.inş n11 de bu yıl ders cıkartır ve bundan sonrakı yıllarda tedbır almaya calışır.
  • Kuponlar yayınlanmaya başladığı günden bu güne kadar almayı düşündüğüm 2 ürüne de ard arda iki kere %10 civarı zam yapıldı. İndirim falan hikaye, bindirimli alıp indiriyoruz ama yine indirim olmadığı zamanki fiyata yaklaşamıyoruz ...
  • N11 in tek kurtuluşu bu kampanya.
    Eğer insanları kandırmaya çalışırsa artık dipleri görür diye düşünenlerdenim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tribaltime T kullanıcısına yanıt
    Napalım yani n11 komisyon fazla alıyorsa.. işinize gelmiyorsa satma kardeşim o zaman.N11 sana sen alacak kişiye itele ne güzel çark valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok nadir ürünlerde gerçek şekilde 11.11 etkisini görürüz gibime geliyor. oda değermi bilemiyorum. 11.11 den ziyade yılbaşı blackfriday gibi zamanlar hem yurt içi hemde amazon gibi sitelerinde katıldığı kampanya zamanları daha karlı gibime geliyor.
  • An itibariyle 127 misafir de pusuya yatmış bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 haricinde gördüğüm kadarıyla Mediamarkt, Teknosa da tv fiyatlarını bariz ve anlamsız bir şekilde yükseltmiş. Herkes bu dönemleri fırsat biliyor artık, komşuda pişer bize de düşer ayağına.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    bence şu "n11'den x alınmaz" düşüncesinden kurtulun, n11 bişey satmıyor, satış yapana ortam sunuyor. satış yapan firma adi pislikse eğer, diğer platformlarda da aynı şerefsizliği yapar, interneti bırak dükkandan satarken de yapar.

    kötü satıcıdan internet üzerinden alıp sorun yaşadığında paranı geri almak garanti altındayken mağazadan yapılan alışverişlerde daha savunmasız durumdayız, o yüzden internetten her şey alınır diyorum. 2 laptopumu, ssd diskimi ve diğer ıvır zıvırlarımı internetten aldım, sorun yaşamadım, sorun yaşadığım siparişleri iptal ettim paramı aldım

    ha diyeceksin ki niye yoruluyorsun, inan mağaza mağaza gezip çeşit çeşit yamyamla uğraşmaktan çok daha az yorucu abi, üstelik günün sonunda maddi olarak da avantajlı oluyor.

    11.11 kampanyasında eğer denk getirebilirsem telefon alacağım, sorun yaşarsam da bu n11'in değil satıcının suçudur diyorum.
  • adamlar enflasyonla mücadele indirim ayağına para döndürmeye çalışıyor, 80tl'ye aldığım ürün 100tl olmuş enflasyonla mücadele ayağına indirimmiş güya, bu 11.11 olayı sırf para dönsün diye yoksa batacaklar.
  • N11 çok kötü bir site ,

    üyeliğimi silmiştim , yağ almak için geri açtım ,

    yine yağ için silmiştim 3.5 saat kupon bekledim aldım , kupon heryerde kullanılıyor yağı ucuz alamıyorsunuz.... nede olsa mecburi alınacak ürünlerde indirim yok,

    ve artık 2. el ürün satanlar dolmuş siteye iyice okumadan sormadan almayın.

    alışveriş yapmayın.
    tv alayım dedim aynı ürün vatanda 300 tl daha ucuza aldım 3 yıl garantili :)


  • Verdikleri kuponlar bir işe yaramıyor abi adamlar TELEFON VE AKSESUARLARINDA GEÇERSİZ diye not düşmüş e be akılsızlar biz ne alacağız o kuponlarla kitap mı ? bu ne saçma kampanya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 6 Kasım 2018; 22:4:23 >
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    hocam ordaki kuponlarda telefon ve aksesuarlarında geçersizdir ibaresi var gördünüz mü ben yeni farkına vardım yada yeni eklediler bunu
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    telefon ve aksesuarlarında geçersizdir diye bir ibare yok, telefon ve aksesuarları-->simkart hat paket vs şeklinde yazmışlar, yani kontör alamıyoruz, spesifik olarak belirtmişler. yoksa telefon ve kılıf vs alabiliriz, onunla ilgili bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum.
    N11 11.11 Fiyat Yükselten - İndiren Mağazalar Avantajlar
  • baymak klima 9000 elegant plus n11 2330 tl

    gg fiyatı 2158 tl 100 chip var bide 30 bkm desek 2128 tl puanı cık 2028 tl



    n11 2000 e 300 indirim kupon varmı bilemiyorum en fazla ne kadar iner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes burda n11'e sallamış fiyatlar için ama kimse filmin kamera arkasına bakmıyor. N11 verdiği kupon paralarını satıcıdan topluyordu. Bu sefer gereken desteği göremedi ve komisyon oranlarına zam yaptı. Siz bu işin nasıl olacağını tahmin ediyordunuz ? Amaç indirim diye ufak kar payı düşürerek beyinleri feth etmek.
  • alkol bazli el dezenfektani 5lt sepete ekledim enfeksiyon riski var kullandigim agir ilaclardan dolayi ve enfeksiyon benim icin cok sikintili bi doneme neden oluyor forumdan biri kazansin diye almayi dusunuyorum 5 litrede olsa skt uzun mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tik hizinda kupon saatleri belli mi eskiden saatinde giriyordum simdi hic tutturamiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07_SeRHaT_07

    Bende o tv yi takipteyim. 705 TL den Cumartesi ve Pazar günü 685 TL ye düştü. Bugün ise 700 TL den satışta ama dikkatimi çeken bir konuda daha önce duvara monte aparatını ücretsiz verirlerken şimdi ise ekstra ücretle veriyorlar.
    Fiyat çok oynak. Başka monitör bakıyor musunuz bu ölçülerde farklı sitelerden yoksa sadece bunu mu takip ediyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.