Şimdi Ara

N11, 111 bin TL'ye Volkswagen Golf satıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
5
Favori
54.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Parası olan biri için bence iyi fırsat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burçak

    Sanki Kılıçtaroğlu'na oy versek daha iyi olurdu. Kılıçtaroğlu'nu muadili Ecevit zamanında Ç sınıfı bir araç 80 memur maaşına alınıyordu. Şimdi 30 maaşa alınabiliyor.



    Bu arada 2 yıl önce şimdi memurun 20 maaşa aldığı araba 30 maaş oldu. Ekonomi 2011-2013 arası yerinde saydı. 2013'ten sonrada geriye gidiyor. Tayyip'e oy verenler de bunların farkında.



    Tabi bunun iki temel sebebi var:

    Birisi, bulunduğumuz coğrafyada yaşananlar, darbe girişimleri vs.



    Diğeri de Ak Partinin çapsızliği ve aymazlığı.Ak Parti yol, köprü...vs. yanı inşaat işini 2011 'de bırakmalıydı. O zaman yapılan duble yollar, hastaneler vs. Ihtiyaçtı. Oysa şimdi yapılan şehir hastaneleri, ....vs. tamamen israf. Müteahhit kafası kesinlikle bırakılmalıydı.



    Inşaat işi bırakılıp bilim, eğitim ve teknoloji alanına yatırım yapılmalıydı. Mesala ben olsam bu kadar üniversite açacağıma yarışı kadar acar yarışına vereceğim milyarlarca paraylada bilim ve teknoloji alanına yatırım yapıp sanayileşmeye ağırlık verirdim.



    Mağlesef işler kötü gidiyor. Ama muhalefette iktidardan beter. Ayrıca bu sadece siyasi bir mesele değil ortaya çıkan hasıla milletimizin kalitesinin toplamıdır. Bu millet 90'larda Chp'li belediyeleri de gördü. Öyle gördü ki 25 yıldır Chp'ye belediyeleri vermiyor.

    Atip tutmayi ne de iyi biliyorsunuz.Chp nin basinda ecevit varmista,chp yapmis herseyi.Yasin kac merak ettim
    N11, 111 bin TL'ye Volkswagen Golf satıyor
    Chp nin 1981-1992 yillari kapali kaldigindan bile haberin yok sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 4 Kasım 2017; 15:58:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 111.111 TL olsa daha hoş olurdu bence. Adamlar işi bilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 4 Kasım 2017; 16:1:8 >
  • O parayı araca vereceksem o araç Golf olmazdı herhalde. Türkiye'de otomobil işi döviz kuru ve vergilerin sayesinde yalan oldu.
    Otomobil piyasasını takip etmiyorum çok ilgim olmadığı için, fakat Golf tarzı araçlar önceden BMW ve Mercedes sedanların bulunduğu fiyat segmentine çıktıysa durum vahim.
  • geçen sene satışa çıkan araçlar hemen kapılıyordu.

    Bu sene nasıl olacak göreceğiz.
  • arabanın net fiyatı 71.901 TL yani vergi oranı 1.901 TL farkla %50den %60a çekilmiş, araçla ilgili net indirim oranını belirlemek için bu artış ne zaman yapıldı bunu öğrenmek lazım . kaldı ki aracın %50 ÖTV ye göre liste fiyatı 127.264 TL olmalı, yıl sonu da geldiği için pazarlık payı yüksek olacaktır. yani ikinci el araç satış sitelerinde şu an 0 km 119.000 TL fiyat ile satılan aynı araç var.

    almayı düşünen arkadaşlar aracı satmayı düşünüyorlarsa satış fiyatını bence 118.000 civarı olarak düşünmeliler.

    Al sat yapmayı düşünüyorum 7.000 TL yine çok iyi bir oran... sonra da diyorum ki 1 tane bile kupon almaya yetişemedik arabayı nasıl alalım demeden edemiyorum =)

    unutmadan bir de renk sıkıntısı var beyaz olsa araç çok düşünmezdim sanırım. sizce hangi rengi almak daha mantıklı satış açısından * ?
  • Az önce AVEK bayiden fiyatı sordum. Liste fiyatı 136bin? yıl sonu indirimi kampanya vs anahtar teslim 120bin? yani araç sadece 9bin? indirimli

  • N11 önce mağazalarını disiplinini sağlasın mağazadan ürün alıyoruz binbir hakaret ile gönderiyorlar bir bakıyorsun ki paket boş sadece kargo firmasının paketi gelmiş. N11 bildireceğim diyorsun mağazanın hiç umrunda değil hiç bir yaptırımı yokki n11 yönetiminin mağazalar istedikleri gibi at koşturuyor o kadar ki parasını aldıkları ürünün yerine boş paket geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooh, 11 TL de kupon kullanırım, neredeyse bedavaya gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al Capone!

    Kardeş satarken de dizeli daha pahalı satıyosun ama, mantığın yanlış bence.

    benim yukarıdaki mesajımı alıntılayan 3 arkadaşta, satarken de dizelini daha yüksek fiyata satıyorsun demiş. 2. elde dizel araçlar daha fazla değer kaybeder. 100bin km.ye gelmiş bir dizel araca birçok kimse mesafeli yaklaşırken, 100bin'e gelmiş bir benzinli aracı birçok kimse gözü kapalı alır. dizel ile benzinli araçların arasındaki makas 2. elde gittikçe daralır. km.si yüksek dizel aracı 2. elde satarken benzinliye göre daha fazla değer kaybeder. yani sizin söylediğiniz satarken de daha fazlaya satıyorsun anlayışı doğru değil.

    kaldı ki ben yukarıda sadece yakıt parası üzerinden hesap yaptım. dizel araçların ekstra bakım masrafları ve parça fiyatlarına hiç girmedim bile... yani benzinli bir aracın bakımı 500tl ise dizeli 600-700tl.dir. parça gereksinimi olursa dizel aracın mekanik parçaları daha pahalı..

    ve dahası dizele fazladan verdiğiniz 23bin tl.yi bir yatırım aracında değerlendirirseniz 5 sene sonra elde edeceğiniz kârı da hesaba katın isterseniz, bu da hanenize zarar olarak yazılır.

    benim yazdıklarım n11 kampanyasından bağımsız zaten. bu aracın fiyatı gerçekten uygun mu, bayileri arayıp bu model için fiyat almak lazım. o şekilde ortaya çıkar. şahsene benzinli fiyatına bile gelse benim tercih edeceğim bir araç değil . 111.bin tl edecek bir araç değil bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Kasım 2017; 19:42:29 >




  • Bu araba 136 bin lira etmez. 136 bin liraya BMW , Audi alırım ikinci el hiç yoktan havam bin beş yüz olur. Hoş, 111 binde etmez ama neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burçak B kullanıcısına yanıt
    Ecevit zamanında bulaşık makinası 4 tam altındi. Şimdi 1 tam altın bile etmiyor. Sanki araba fiyatları 20 sene önce ile aynı.



    Senin kafana göre 1900lerde sadece çok çok zenginler araba alabiliyordu Tayyip ülkeyi acayip ileri taşıdı. Hatta cep telefonu akp den önce 1500dolardi şimdi 700dolar.





    Arabaların üretim maliyetleri o tarihten bu tarihe kadar tahmini olarak söylüyorum çeyreğine felan düşmüştür. Hatta en kotu yarısıdır. Yarısı olarak bile baksam akpnin bu konuda başardığı birsey gormuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    o degil de alan alır almayan almaz her konu neden siyasete baglanıyor millet tercihini yapar ülke yoluna devam eder istikrarlı bir şekilde en azından demokratik ortamlarda secimle geliyor artık iktidarlar yarın akp biter diğer iyisi gelir millet ona oyunu verir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Evet, sanırım Türkiye fiyatı 662 bin ₺
    Ama önemli olan o değilde alım gücü farkı.
    Düşünün aylığı 2-3 bin maaşı olan Avrupa da bu araca binebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlldnc -- 5 Kasım 2017; 1:11:0 >
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Nedeni basit degil mi?Hukumetlerin en kucuk hamlesi halka yansir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın 111 bin edeceğine inansam alacağım ama hiç o fiyatın aracıymış gibi durmuyor.



    Bir de renk konusu biraz sıkıntılı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

    o degil de alan alır almayan almaz her konu neden siyasete baglanıyor millet tercihini yapar ülke yoluna devam eder istikrarlı bir şekilde en azından demokratik ortamlarda secimle geliyor artık iktidarlar yarın akp biter diğer iyisi gelir millet ona oyunu verir

    Siyasetle ilgisi tabiki olacaktır. Yuksek vergiler elestirilir. Bu demokraside dogaldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata otomobil almam ben olsam jeep alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " N11 Volkswagen Golf Mağdurları" geliyor, hissedebiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ederi 35 , 40 bin olacak arabayı 111bin liraya sevinçle çoşkuyla satmaya çalışmak
    sonra almanya amerika bizi kıskaniyy
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.