Şimdi Ara

N11 DEN MONİTÖR ALDIM TEŞHİR OLABİLİR BAKARMISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR ASUS MG248Q MODELİ MONİTÖRÜ ALDIM MODELİ BİLENLER BİLİR N11 DEN ALDIM BETAPLUS TEKNOLOJİ İSİMLİ BİR MAĞAZADAN.

    Monitör dün geldi kutusu bantlı açılmamış gibi görünüyordu kutuyu açtım plastik köüklü şekilde 0 olarak görünüyordu ancak kutuyu boşalttığımda display port kablosu eksikti normalde kutu içeriğinde olması gerekir monitörüinceledim ekranın önündeki enerji kullanım deeri kartı ve arkasında asus un üstündeki jelatin sökülmüştü çerçevenin kenarlarındada ufak yapışkan izi vardı. Aldıgım firmayı aradım durumu söyledim istersem iade edebilceğimi söylediler ama monitörü kuponlarla beraber 1400 tlye aldım yani bu fiyata bulma imkanım yok piyasa değeri 2000 tl o yüzden iade istemedim kabloları istedim kabloları yolluycaklar. Monitörü disbiritör firmadan aldıklarını kapalı kutu geldiğini söylediler dibirötürü aradım ve seri numarasından baktırdım ve adamlar bana bu monitörün 2016 da vatana satıldıgını sölediler . Zaten kutunun üstünde izmir konak diye bir etiket de vardı ama monitör bana istanbuldan geldi. Aldığım firmayı aradığımda ise bana size aldığımız yeri sölemek zorunda değiliz dediler sonuçta vatan da distbritörden alıyor biz onlardan 10-15 tane aldık şuan bitti hepsi dediler.

    Ürünün vatandan alındıgını öğrenince jeton düştü ürün büyük ihtimalle mağazada teşhir kısmındaydı ve bunlar vatandan alıp bana sattılar malı . Sizce ne yapmalıyım monitörde gözle görülür bir sıkıntı sorun yok ve fiyatı bu kadar ucuza getirmişken iade etmeyide düşünümüyorum sizce ilerde sorun yaşarmıyım







  • Merhaba OsOklsyG,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir. Konu takibimizde olup, tarafınıza tekrar bilgilendirme sağlanacaktır.

    n11.com
  • Merhaba OsOklsyG,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

    n11.com
  • Şu anda hepsiburada da 1.200 TL istersen iade edip oradan al hocam için rahat edecekse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aron2186 A kullanıcısına yanıt
    1200 lira olan bu model yalnız Asus VG245Q
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam aynen dikkat etmemisim ,yanlış gormusum 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Sonuçta fatura tarihinden itibaren 2 yıl Asus Türkiye garantisi altında bir ürün,ama için rahat etmezse sen bilirsin. Birde,verdiğin para aradaki farkiyi tart karar ver derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.