Şimdi Ara

N11 (DÜN) Bir Günde 140 Milyon Liralık Satış Yaptı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
5.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    hocam, yarım saat caddeyi izleyip "ne çok araba var, demek ki herkes araba alıyor, kriz mriz yok" diyecek çapta adamlar var piyasada yahu!
  • o bulunduğu şehirde kaç kişi yaşadığını düşünse durumu anlar :)
    üstelik bir araba kim bilir kaç cadde ve sokak geçiyor ,yani aynı arabayı bir çok farklı yerde görüyorsun
    neyse daha fazla kafa bulandırmayayım :)
  • o değil de benim kuruyemişler bayat geldi...
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    1. Almadan önce cimri ve akakçeden baktım.
    2. Nakit alacak param yok. bu fiyata 6 taksit aldım. + bonus
    3. 6 taksite ne kadara verdiğini de yazsaydın. Benim kart garanti taksitli alma imkanımda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficial -- 14 Kasım 2017; 23:6:0 >
  • superficial kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne dersen de ucuza muzuza gelmiyor işte o monitör daha 2 ay önce 1800tl'den amazondan geliyodu kimse yine yüzüne bakmadı.

    n11 iyi tokat attı millete ucuz diye valla
  • kim ne derse desin, n11 bu işi biliyor, diğer e-ticaret firmaları da aval aval seyretsin n11'i, 10 kasım'da alt limitsiz 777/333 kuponu satın aldım sadece 100 kişiye de verseler en azından birilerini sevindiriyorlar, 11 kasım günü de 500/250 kuponu satın aldım, benim için çok kazançlı oldu. gittigidiyor ve hepsiburada hiç bu tarz bi kampanya yapmıyor, şuanda bence en iyi e-ticaret sitesi n11.com, 140 milyonlık satış yapmalarına şaşırmamak lazım. bi sıkıntı olduğunda özellikle şikayetvar.com'a bi şikayet yazdığınızda telefonla arayıp ilgileniyorlar ve sorunu çözmeye çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Amazondan bir çok alışveriş yaptım. Ordanda baktım camelcamel üzerinden.Garanti ve taksit sonuçta. Başka bi yer kaldımı söylemediğin beni pişman etmeye yeminlisin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superficial

    Amazondan bir çok alışveriş yaptım. Ordanda baktım camelcamel üzerinden.Garanti ve taksit sonuçta. Başka bi yer kaldımı söylemediğin beni pişman etmeye yeminlisin :)

    Valla ben 21:9 monitör bakıyorum ancak bu boyutta 1080p düşük kalacağı için bu monitörü almadım ancak fiyatları sürekli takip ederim belirli sitelerden. Ben daha çok 2k ve 200hz panelleri bekliyorum

    Taksiti çok isteyen zaten bankadan da yapıyor max ekleyeceği 25tl filan sanırım
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Bu monitorun hakkını 1070 tam veriyor. 2k monitor bende isterim ama malum donanım çok iyi değil. Bilgisayarın bir canavarsa tabikide alabilirsin.
  • insanlar şurada günlerdir kupon peşinde koştu. Niye ? aylarca beklettiği ürünü belki biraz daha piyasa altina almak için.

    En azından BEN öyle yaptım. bir ürün alacaktim bi insan 6 ay bekler mi fiyatı düşsün diye ? Ben bekledim. acelem yoktu. sabrettim ve aldım.

    Bazı varlıklar ! benim yapmiş oldugum alışverişe "vay efendim bu ülkede kriz yokmuş ! hani kimsenin parası yokmuş Hepsi yalan " diyor !

    bundan bihaber olan insanlara bu durumu anlatsan şöyle bir resim çıkar ortaya "N11 bir Gece klubu , ve binlerce insan 1 gün boyunca sırf eglenmek için 140M lirayı 1 gecede n11 gece kulubune akıttı" ! eee PES Dogrusu yani...

    Acaba Fırın veya bakkallardan ekmek alanlara da böyle mi diyorsunuz ? ülkede kriz miriz yok arkadaş baksana ülkede hergün milyonlarca ekmek satiliyor böyle mi düşünüyorsunuz !

    ha işin kriz boyutunu ayrı tartışırız. ama insanların aldıgı ürünleri hemen krize baglamayin arkadaş. siz bukadar ince düşünüyorsaniz Türkiye genelindeki a101 ve bim'in Tüm magazalarının günlük cirolarını ortaya koysak ve bunu kriz var mı yok mu diye ortaya sunsak Evet bu ülkede kriz yok deriz tartışmasız !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL


    quote:

    Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

    Bu ülkede kriz mriz yok yemin ederim yok vallahi yok billahi yok

    aksine bunlar kriz olduğunun göstergesi ,diğer türlü insanlar günlerce kupon peşinde falan niye koşsun ?

    diğer konu ise satışların asgari 100 milyonluk kısmını bu forumdakiler yapmış olmalı ,diğer türlü kim bu kadar takip edip alacak :)
    ben ise zaten almayı düşündüğüm ama kampanya ile üç beş kuruş karım olur diye düşündüğüm birkaç ürün aldım (kimsenin takip etmediği ,yiyecek vs.)

    bir günde bu kadar satış oldu ama uzun süre alım olmaz

    Krizden faydalanan, zarar gören ve krizin teğet insanlar var ülkede.

    Krizden zarar görenler genelde lise ve üniversite mezunu, orta gelirde hayatını sürdürmeye çalışan insanlar.

    Krizden yarar görenler ise krizi bahane ederek mevcut işçisini işten çıkarıp aynı işi daha az kişiye yaptıran, hatta gözü doymayıp düşük maaşla işçi alımı yapıp yüksek maaşlıları gönderenler.

    Teğet geçenler de sanırım politikacılar oluyor :)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.