Şimdi Ara

N11 in fiyat poitikası!!!???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta gibi bir suredir almak istediğim cep telefonu için fiyat araştırmasına girdim, Note edge cep telefonunun en uygun fiyatları gittigidiyor ve N11de var, geçmişten kampanyalar yaptıklarını bildiğimden ikisini de takibe aldım. Nitekim N11in kupon yağmurlarını gördüm nasıl işlediğini anlamadım ancak deneme yapmak için kodu kopyalayınca şans eseri kuponu rezerve etmiş oldum.İyikide yapmışım akşamına kupon filan kalmadı.Neyse kupon elde bekledik fiyatın düşmesini.Saticiya daha once sormustum bir indirim varmi diye, pazartesi yada sali demisti. Pazartesi bir hareket olmadi,sali hala 1719 olunca ogle vakti bir mesaj daha yazdim indirim olacakmi diye ,cevap hayir oldu, akşam ustu bir baktim fiyat 1699. Bari kupon gitmeden alayim 20 tl 20 tldir dedim, aldim. Aradan 1 saat gecti bir baktim fiyat 1619 yani 80 tl birden düşmüş. İnsan kendini enayi gibi hissediyor,N11i aradim sordum bizimle alakasi yok satici isterse 1 dakikalik bile fiyat indirebilir dediler.Saticiya sordum 20 lirayi biz indirdik 80 i N11 istedi dediler.Kızdım alisverisi iptal ettim 111 tllik kuponda gitti güme. Sizce bu kadar oynak fiyatlar normal mi??? Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • n11 satıcıların fiyatına müdahele etmez. ben mağaza sahibiyim. 500 den fazla satışım oldu. hiçbir zaman n11 fiyatlarıma karışmadı. istersen bedava dağıt. yeter ki müşteriyi mağdur etme derler. küçük bi parantez daha açıyım. zaman zaman n11 bazı satıcıların ürünlerine özel indirimler yapabiliyor. örneğin, meyiletisim satıcısının 1 tb hdd si 169 dan satılıyorken 139 dan sattırdı. bu örnekler çoğaltılabilir. velhasıl n11 hiçbir müşterinin mağdur olmasını istemez. milyonlarca üyesi olan bi platformun illa ki memnuniyetsiz alıcıları da olacaktır :)
  • albar A kullanıcısına yanıt
    En düşük fiyat orada diyorsunuz üstüne 111 tl çek kullanıyorsunuz. 1619'dan sipariş verseniz 31 tl zarardasınız. Şansınız yaver gitmemiş ve kuponun vakti olmasına rağmen acele etmişsiniz alışveriş için.Firma ve N11 daha ne yapsın.
  • Peki ayni gun yada 2 gude bir fiyatlarla surekli oynamak normalmi? Mesela siz reno otomobil almaAyi dusunseniz ve renonun bir bayisi bugun 50 bin yarin 45 bin sonraki gun 51 bin yapsa diger yerlerde 52 binse fiyat 51 bin karli diye alirmisiniz yoksa acaba 45 e duserrmi diye beklermisiniz ve Oldu yas 49 binden aldiktan sonra kapidan cikarken 45 bin yaptik deseler ne dusunursunuz. Valla bence normal degil , kaldiki bu aksam bimeksin reklamini izleyince hanim guldu bana bak senin gibi dusunuyorlar dedi. Ne diyor bimeks fiyat duserse senide magduriyetini gideririm diyor dogrusu bu , oteki turlu borsa gibi bir cik bir in akil kari degil.fiyat iner cikarda bunun periyodu gunluk saatlik olmaz diye dusunuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldıktan sonra fiyat düşmesi insanı kötü hissettirir haklısınız ama kimsenin bir kabahati yok. Adam canı istemiş düşürmüş düşürmese daha mı iyiydi :)

    111 liralık kuponu boşverip siparişi iptal edip, çek satış bölümünden 250 lira indiren (%25) kupondan alıp kullanırsanız ürünün yeni fiyatıyla çok daha karda olursunuz benden söylemesi. Çek satmıyorum sadece bilginiz olsun diye söyledim :)
  • Aslında 80 lirayı düşünene kadar 700 liralık bi telefon alarak aynı ihtiyaçların karşılanabileceğini düşünmek lazım.
  • wolfsilk W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ne kadar güvenilir olduğunu bilmediğim için o işe girmedim. Sanirim tanimli hesabi veriyorlar, nasil işliyor bilmiyorum onun icin girmedim o işe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albar -- 9 Aralık 2015; 8:47:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    Arbalet doğru gibi görünsede ( ki şu aralar benim için çok daha iyi olur) o dediğin bana göre yanlış, telefonu bilgisayar gibi kullanirim hemde tum ozellikleriyle, ornek esime 700 tllik bir telefon aldim 1 sene gecmeden agirlaşmalar basladi, aldigim telefonu kesemin el verdiği en ust duzey alip en uzun sure kullanmak taraftariyim en az 3-4 yil ornegin note 2 cikali 3 yildan fazla oldu hala 700 tllik telefonlardan cok daha iyi performansi var,gibi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.