Şimdi Ara

N56VZ Cızırtı Problemi Görülen Modeller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 15.6 ile 17 inç arası tüm notebooklara uyar
  • siz ordanmı aldınız. Ben başka yerden aldım standrt dedi bu , geldim düdük gibi :D
  • Asus N56vz 4283h modeli bilgisayarım az önce elime ulaştı. Açar açmaz klavyenin sağ tarafından gelen cızırtıyı fark ettim. Hoparlörden geldiğini sanmıyorum çünkü ses kapalıyken normal çalışma esnasında da geliyor. Gidip 5 yıllık eski bilgisayarımı açtım ve onda bile böyle rahatsız edici bir ses mevcut değil. Fakat şöyle de ilginç bir şey oldu, asus'u masadan kaldırıp soğutucunun üzerine (soğutucuyu çalıştırmadan) koyduğumda cızırtı kesildi.

    Şimdi iadeye göndersem mi diye kara kara düşünüyorum çünkü çok beğenerek aldığım bir modeldi. Fikri olan?
  • arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi vatandaki klavye koruyucusunu alıp deneyim bende servise yollamak yada yollamamak arasında kaldım yollayanlar varsa tecrübelerinden yararlanabilirmiyiz acaba?
  • ben de s4257h kullanıcısıyım. hdd den cızırtı geliyor bu ciddi sorun mudur.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
    ayrıca servise göndermeye gerek var mı
  • ürünü aylarca kullandım test ettim cızırtının klavyeyle hoparlörle alakası yok ses harddiskten geliyor yüksek kapasite harddisk olduğu için çalışırken hafif sesli çalışıyor normal bilgisayarlarda yokmudur sesli çalışan harddiskler buda öyle klavye koruyucu ne alaka klavye cızırtımı yapar kulağını daya pc zaten tıkır tıkır cızırtı gibi hardsikten geldiğini duyarsın servise falan vermenize gerek yok gönül rahatlığıyla kullanın
  • Merhaba

    Bu cızırtıda kastınız hoparlörden gelen cızırtı ise baslı müzik dinlerken geliyor.Yanında verilen hopararü takdığınızda bas ona geçiyor ve cızırtıda kesiliyor.En azından benim 3 günlük makinamda öyle.Bu arada model 4283h
  • Arkadaşlar vatandan 4 gün önce N56VZ - S4431H (12gb) olan modeli aldım. Müziklerde sesin yüksekliğine bağlı olarak cızırtı geliyor. Yani ses ne kadar yüksekse cızırtı haliyle daha çok duyuluyor, arkadaşların dediği gibi işlem yaparken falan değil benim şikayetim hoparlörden gelen bariz ve rahatsız edici cızırtı sesi. Sizce ürünü geri vermeli miyim ya da servise götürmek bi' işe yarar mı? Yoksa servise verilse de bu sorun çözülmüyor mu? Okuduklarımdan anladığım üründe kronik sorun var gibi. Harici bir JBL Micro Wireless hoparlörüm var o işimi fazlasıyla görüyor aslında ama yinede 2600 lira verip böyle bi' şeyle karşılaşmak üzücü oldu. Multimedia bilgisayarı diye geçen bi' notebookta böyle bir sorun olması çok garip.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.