Şimdi Ara

Nakil mağduriyeti. TürkNet bize 3'ün 1 hattını verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Affınıza sığınarak TürkNet bize 3'ün 1'ini verdi başlığı attım çünkü 3 kurumsal hattımızın sadece 1'i nakil oldu. Kalan 2 hattımızı nakil ettirmek için yüzlerce kere telefon görüşmesi yaptık. Aşağıda ayrıntılarıyla anlatacağım.

    Öncelikle Donanımhaber'de TürkNet genelmüdürünü seyredince güven verdi ve telekomdan kurumsal hatlarımızı taşıdık ve bir kaç aydır sorunsuz kullandık.

    24 haziran tarihinde 3 kurumsal hattımız için yan binaya taşındığımızı bildirip nakil talep ettik. Bu gün 39.gün ve hala nakil gerçekleştirilemedi.

    O tarihten bu güne yüzlerce kere telefon görüşmemiz ve her defasında kayıt oluşturmaları, çözüm merkezinden geri dönüş yapacaklar yalanı ile uğraşıyoruz.

    Başvurumuzdan yaklaşık 10 gün sonra yalnızca internet hattımız taşındı, ana telefon hatları taşınmadı. Anlayamadığım 3 hattın biri taşınabiliyorsa neden hala diğer ikisi taşınamadı.

    Daha sonra aramalarımızda her müşteri temsilcisine konuyu anlatana kadar ve onların yanlış anlamaları yüzünden defalarca taşınmış internet hattımızı geri eski adrese nakil edip sonra özür dilediler. Tekrar iki kere internet hattımız yeni adrese nakil oldu ve hala kalan ana telefon hattımız yok.

    Kayıt bırakmalar sonucu bir gün çözüm merkezinden aradılar ve bizde sonunda derdimizi anlayacak biriyle görüşeceğiz sevinciyle cevapladık, adamlar adres teyidi için aramışlar ki biz bütün kayıtlarda ayrıntılı adresi durumumuzu iletiyoruz.

    Her şeyi iptal edip eski servis sağlayıcımıza dönmek istediğimizde de 560tl gibi bir ceza ortaya konuluyor. Genel müdürlüğü aradık muhattap yok bağlamıyorlar.

    Son çare tüketici mahkemesi fakat o da sürecimizi uzatacaktır. Bu tür durumu TürkNet ile yaşayan yada tanıdığı vs. olan bize fikir verebilecek varsa memnun olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size özel mesaj ile firma bilgilerini, ilgili numaraları ve irtibat numaramı bildirdim. İvedilikle sorunun çözülmesini rica ediyorum.

    Her aşamayı buradan aktaracağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla allah sabır versin türknetle sorun çıktığında uğraşması zor ben direk değiştirerek buldum çözümü taahhütsüzdü bireysel oldugu için sıkıntı olmadı
  • TürkNet firmasının nasıl bir sistemi var bilemiyorum ama dün nakil olmuş internet hattımızı günler sonra tekrar aktif ettirebildik. Kalan 2 hattımızın nakilini de hala beklemekteyiz.

    Bu süreç içerisinde bir konu dikkatimi çekti. İlk nakil olan internet hattımızın sürekli kesilmesini ve bu durumun günlerce düzelmemesinin sebebi; kalan iki nakil olmayan hatlara biz ne zaman kayıt açtırsak adres teyidi yapsak Türknet 3 hattımızı 1 paketmiş gibi toplu işleme alıyormuş ve nakil talebi alındığı anda internet hizmeti duruyormuş.

    Firma maalesef düşünemiyor 1 hattı nakil etmişiz onu ellemeyelim kalan 2 hattı çözelim diyemiyor ve toplu işlem yaptığı için biz 40 gündür neredeyse 20 günlük internet hizmeti alabildik.

    Süreç devam ediyor fakat tecrübe olarak kesinlikle kurumsal hatlar internet vs. altyapı kimdeyse o olmalı diye düşünüyorum. Biz Türk Telekom kullanmış olsaydık birkaç gün içerisinde çözümlenirdi. Diğer servis sağlayıcıları maalesef arka planda yazışıyorlar kulaktan kulağa oynar gibi işler uzuyor.

    TürkNet firmasında gördüğüm en büyük eksiklikte her aradığınızda farklı bir temsilci çıkıyor, derdinizi anlatabilirseniz ne ala, anlattınız diyelim yapacak hiçbir şeyi yok sadece kayıt oluşturuyor. Oluşturulmuş kayıt varsa aciliyetini bildiriyorum diye müşterinin gazını alıyorlar. Bir çözüm merkezi efsanesi var ki sormayın seslerini duyan mutluluktan uçacaktır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.