Şimdi Ara

Nanokatolog bozulan kartı garanti dışı bıraktı. Yardım lütfen. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Sıkıntıdan kurdeşen döktüm artık hala dönüş yok ama adresten hesap noya bütün bilgileri elimdeyken bi şey yapamaz diye düşünüyorum. Hala belki bi problem olmuştur falan diye sabrediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvurun fakat onlarda asıl fatura sahibinin mi? başvurması gerekiyor bilmiyorum.

    Mining konusuna gelince. Nvidia kartlara bios atılamıyor diye biliyorum. Zamanında benimde en çok korktuğum şey olup epey bir araştırmasını yaptım, soruşturdum, internette yerli yabancı gezinmedim en ufak bi şeye rastlayamadım ve yapılamayacağına kanaat getirince rahatlamıştım. Cidden bu 2. ellerde en bela konulardan bi tanesi bios atılma durumu ama bende hiç nvidialar da bios atılmaya rastlamadım.

    Artı olarak mining yapıyorsunuz diye kartın garanti kalma durumu asla olamaz. Mining yaparken karta o.c. yaparak bile müdahele etseniz kimseyi zırnık ilgilendirmez. İki arkadaş kullanıyoruz dersin, akşam ben gündüz o 24 saat diye. Yani öyle bir garanti şartı yok bi kere.

    Ama mesela amd kartlarda dibine kadar bios olayı var. Bir çok kişi pazardan nar aldığını sanıyor, eve gelince narın içinden hıyar çıkıyor Böyle bir sıkıntı var amd kartlarda.

    Umarım en kısa sürede çözersiniz.




  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Atılıyor,ben şahsen atmıştım.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    hakem heyetine gideceğim fakat iade gibi durumlarda fatura sahibine iade oluyormuş. bu yüzden fatura sahibine ulaşmaya çalışıyorum @baholi forumda online görünüyor fakat bana nedense bir türlü dönüş yapmıyor. beklemedeyim malesef elim kolum bağlı
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Duyduğum / nette gördüğüm kadarıyşa böyle şeyleri pek sallayan 1 firma değil, şikayetv.. da dünya kadar konuusu var ama bu firma hâlen nasıl oluyor da iş yapabiliyor veya aktif kalabiliyor anlayamadım.
  • cpt.semihaksoy kullanıcısına yanıt
    iadeyi de aylarca yapmadığı konusunda 1 sürü şikayet gördüm.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar almamaya gayret gösterdim fakat ikinci elden yine karşıma çıktı bu şirket

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cpt.semihaksoy kullanıcısına yanıt
    Diyecek pek 1 şey yok. Geçmiş olsun.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    İkinci el alınan bir S10 Plus telefon için de benzer durum olmuş forumda konusu vardı. Hakem heyeti bile ilgilenmiyor. Nereden bilelim çalıntı olmadığını vs demişler telefonu ikinci el olarak alan kişiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani benim elimde dekontdan whatsapp konuşmalarına kadar var ama bir işe yarar mı bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Belki direk ilgilenmiyor olabilir ama fatura sahibinden de imzalı dilekçe alınması durumunda sanırım THH/firma garanti işlemleri/iade durumunda ödemeyi yapacaktır.
  • Şimdi şöyle diyelim , kartı aldınız 2.el olarak ve sorunsuz bir süre kullandınız , sonrasında kart sizin elinizde bozuldu. Bu tamamen nasip işi çalışan bir kart aldınız sonuçta. Ama garantili ürün aldığınız için ve başınıza kısa sürede böyle bir sorun geldiği için, satıcı arkadaşın ilgi göstermesi en azından yardımcı olmaya çalışması, olması gereken durum.

    Nanokatalog olayına gelirsek, bildiğim kadarı ile stoksuz çalışan ve bir çok kullanıcının parayı verdim 1 aydır ürünüm gelmiyor parayıda geri vermiyorlar gibi ithamlarda bulunduğu bir firma. İşin en olumsuz kısmı burası.

    Peki işin özünde yapılması gerekene gelelim , nanokatalog ile son görüşme yapıp kartta mining vs olmadığını , garanti prosedürü ile uğraşmamak için seni kandırmaya çalışmamaları gerektiğini , arkasından kısa süre içerisinde bu yaşanılan durumun binlerce kişiye ulaşacağını ve sizi tüketici hakem heyetine vereceğini boşuna zaman kaybetmeye gerek olmadığını , kartın o dönemki tutarının yada muadil kartın verilmesi gerektiğini belirtip telefonu kapatabilirsin.

    Not : kartın mining vb. uygulamada kullanıldığını anlaması pek mümkün değil. İhtimali var ama yine de pek mümkün değil.




  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Zaten benim satıcıdan beklentim kartı geri alsın paramı geri versin sorumluluk alsın değil. Hakem heyeti fatura sahibini muhatap alması durumunda beraber hareket edebilmek veya nano katolog ile iletişimde yardımcı olması. Garantiye verdiğim güne kadar çok yardımcı oldu öyle yaparız buraya şikayet ederiz tarzı konuştu şimdi bi anda yok oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sağlıksal problemleri vs. olabilir ailesel durum olabilir, hoş görmek lazım. Mutlaka bir izahı vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    Nanokatalog tek faturada çoklu kart var diye bahane üretiyor. Mining yapıldığını üreticisi dahil ispat edemez. Etse de fark etmez. Ekran kartının tek yoğun kullanım yöntemi mining değil. İnternet kafeler de toplu kart alıyor. Topluca kart alıp cuda programlama amaçlı Gpu farm da kurmuş olabilirim.

    Tüketici hakem heyeti ile çözersiniz. Nano işi çok bozmuş. Eskiden nispeten daha düzgün iş yapıyordu.
    Nano ve duzgun is..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017'de ekran kartı almış ve 2018'de de garantiden RMA ile yenisi ile değiştirmiştik. Her şey ile Nano ilgilendi ve işlemleri yaptırdı. O zaman hiç sorun olmamıştı.
    Ama yakın zamanda gördüğüm kadarıyla ürün tedarik, sipariş iptalinde ücret iadesi ve garanti işlemlerinde kızaklamışlar.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    İnanın ben de ona daha çok ihtimal veriyorum. Çünkü konuştuğumuz kadarıyla böyle birşey yapacak bir arkadaşa benzemiyordu. Belki de öyle olmasını umuyorum beklemedeyim hala göreceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Rma ile değiştiğinizde kargo ücreti vergi gibi ücretler ödemiş miydiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cpt.semihaksoy kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Nanoya ücretsiz gönderdim. Onlar yeni kartı ücretsiz gönderdi. Rma işlemini de onlar yaptı.

    Zaten onları yapacak olsam Nanodan değil Amazondan alırdım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.