Şimdi Ara

Nasıl Antrenman Programı Satarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzunsüredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum artık boş zaman aktivitesi olarak antreman programı yazıyorum arnold spilitten upper lowera ppl e kadar o kadar vakit harcadığım için bunu paraya dönüştürmeyi planlıyorum nasıl yaparım?





  • Profesyonelliğini burada gösterek başlayabilirsin hocam. Boksör kırığı olduğu için elim bileğe kadar alçıda. Ellerimi kullanmadan full body bir program yazarsan bana olmuşsun demektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam şimdi elini kullanmadan yapabileceğin hareketler sınırlı demek bile fazla gelir ama belli başlı kasları çalışabilirsin örneğin çalıştığın salonda fly machine veya pec dec varsa ellerin yerine kollarını kullanarak fly yapabilirsin lateral raise machine varsa omuz yoksaiç dış bacak makineleri var salonda orda ğedleri kendine doğru çevirip lateral raise yapabilirsn omuzların için cable machinler için bileklik aparatları var onlardan bileğine takarak hammer curl deneyebilirsin ağrı durumuna göre bırakırsın onun dışında bacak için makinelerde leg curl leg extension ve hack squat onun dışında da pek birşey yok bol bol hareket edip yürüyüş yapıcaksın iyileşene kadar formdan düşmeyeceksin elimden bu gelir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.