Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
3
Favori
99.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sn. nöbetçi_navia
    Haritada olan güncellemeleri indirdim ve ilimde (Bolu) kullanıyorum ilginiz için teşekkürler.
    Ancak haritada o kadar çok baris hatalar varki. Neredeyse ben kaybolacaktım düzeltilmesi için bana düşem bir şeyler varsa yardıma hazırım.
  • sakaryanın karasu ılçesınde suanda kapalı sokak olarak gozuken çarşı yolu harıtada normal otomobıl yolu olarak gozukuyor..tesekkurler
  • arkadaslar nasıl ındırdınız sız gonderlen lınkte oyle bır dosya yok ???

    pb
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pianoblack

    arkadaslar nasıl ındırdınız sız gonderlen lınkte oyle bır dosya yok ???

    pb

    arkadasım ılk ındırmeye çalışırken banada oldu hep boş sayfa çıkıyordu..duzeltılmıs lınkı vardı oradan ındırmye çalış bıraz uğraştırıyor ama sonunda indirebiliyorsun....
  • umarım navıa yol yardım yazılımıda en kısa surede guncellestırılır ve daha kolay bır kullanım halıne getırılır..bu duzelırse emınımkı navıanın yazılımı kullananların sayısı artacaktır....
  • dun navıa merkesıne maıl attım.arkadaslar yazılımdada bır ıyıleştırme yapılmıs bu hafta sıtede yayınlanacakmıs...daha onceden bu guncel yazılımıındırme ıhtımalım varmı acaba?çarşamba gunu yola cıkacagım yenı yazılımı kullanma ımkanım olurmu acaba??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pianoblack

    arkadaslar nasıl ındırdınız sız gonderlen lınkte oyle bır dosya yok ???

    pb


    BENDE AYNI ŞEKİLDE LİNKTEN İNDİREMİYORUM. ŞİFREYİ YADA KULLANICI ADINI KABUL ETMİYOR, ARTIK SİTEYE YÜKLENMESİNİ BEKLEYECEĞİZ HERHALDE..
  • nöbetçi navia arkadaşımıza bir sorum olacak. vermiş olduğunuz linkten güncellemeyi indirdim ancak evimden neredeyse 10km uzakta olan bir otel evimin karşısında gözüküyor haritada bu düzeltmeyi size nasıl bildirebilirim. ayrıntılı olarak cad. sokak isimleri ile yazsam bunu düzeltme imkanınız olurmu.
  • herkese selam, güncellemeyi ben de indirdim, baya geniş bi güncelleme olduğunu söyleyebilirim, daha önceden tespit ettiğim eksiklerin hepsi giderilmiş :) benim açımdan artık hiç eksiği yok diyebilirim :)
    poiler çok genişlemiş beklediğime değdi doğrusu, test etmek için bikaç cafe, bar, restoran arattım hepsi var ve yerleri de doğru..başta nöbetçi navia olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.
    şimdi müsadenizle gezmeye gidiyorum :))
  • değerli arkadaşlar ,

    evet kullanıcıyı kaldırdım artık siteden güncelleme linkini beklemelisiniz.

    bu arada kullanıcılarımız bize bir sonraki harita veritabanında tabi ki yardımcı olabilirler. bunun en güzel yoluwww.navia.com.tr -> kullanıcı girişi yapın-> harita hata formunu kullanarak hatalı harita yerini bildirin bir sonraki sürümde biz de düzelttirelim orayı...
  • Naviadan tarafıma gelen cevap;

    Merhaba,
    Nisan ayının 20-25’i arası çıkacak ücretsiz güncellememizde Malatya haritası bulunmaktadır. Harita nüfusun %56’sının kapsayan bölgeleri kapsamaktadır.

    Güncelleme ile gelecek yeni haritanın detaylarını ekte bulabilirsiniz.

    İlginize teşekkür ederiz…

    Emre Tufan Emekli


    Demekki bu hafta yeni güncellemeye kavuşuyoruz. Fakat tüm doğuyu kapsayan bir güncelleme sanırım oldukça uzun bir süre olmayacak. Bekliycez anlaşılan.
  • navıa nın sıtesıne bıraz once baktım.sıtenın goruntusu daha guzel olmus..sıteyı yenıledıklerıne gore guncellemeyı bugun yarın sıteye aktarırlar herhalde.....
  • evet uzun suredir site aynı duruyordu simdi guzel olmus..hayırlı olsun
  • Arkadaşlar sitedeki Navia Yol Rehberi Yazılımı v1.02 son güncel harita mıdır? İndirebilir miyiz artık?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coolme112

    Arkadaşlar sitedeki Navia Yol Rehberi Yazılımı v1.02 son güncel harita mıdır? İndirebilir miyiz artık?

    hayır arkadasım o guncel yazılım degıl..suan cıhazın uzerınd yuklu olan yazılımdır.25 nısan ıcın yanı bugun ıcın yenı yazılım ve harıta yayınlanacaktı..bekleyelım ve gorelım...
  • Yeni harita yayınlandı, ancak benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Maltya haritasında sadece ana yollar var geri kaln ara yollar vs. henüz tamamlanmamış. Anlaşılan Navia nın tüm Türkiye için haritaları tamamlaması 5-10 yıl daha sürecek. Napalım IGO ya devam.
  • HARİTA GÜNCELLEMEwww.navia.com.tr ADRESİNDE YAYINLANMIŞ DÜN GECE İTİBARİYLE ..
  • wet hayırlı olsun.arkadaslardan guncelleme yorumlarını bekliyorum.poi ler zenginlesmıs.bir kac hata bildirmistim.onlara bir baktım.degismemis.tekrar bildiricem.
  • dun gece maıl geldı, guncelleme yayınlandıgına daır navia.com.tr'de, girdim indirdim

    - web sıtesı cok ıyı olmus
    - harita güncellemesi denedıgım yerler ıcın cok basarılı ( catalca , goztepe arası )
    - ozellıkle harıta ve poı konusunda cıddı degısıklerı var.
    - maıl attım yazılım konusunda soru sordum. yazılım guncellemesınde hızlı uyduya baglanma, varıs noktasına kalan mesafe vs gıbı gelıstırmeler varmıs. poılerın daha hızlı bulunması konusunda bır gelısme yokmus.
    - en cok hosuma gıden ıse. tum ılce merkezlerı / semtler ek olarak poı olarak kayıt edılmıs ılave olarak. ornek ben hızlıca catalcaya gıtmek ıstıyorum. hıc adres vs ugrasmıyorum...
    - yazılım guncelleme testlerı bıtmemıs sıtede daha yok, sadece harita guncelleme ındırılıyor..

    - bu arada ben avrupa harıtasını aldım, ıtalyada kullandım, superdı. ozellıkle yurtdısına gıdecekler mutlaka navıgasyonsuz gıtmesın. buyuk kolaylık..

    pb
  • arkadaslar yenı yazılım ve harıtayı yukledım..ılk ızlenımlerım haıta guncellestırmsı bıraz daha ıyı ama yeterlı degıl..poı ler konusunda ıse ıgo2006 nın hala gerısınde..sanırım navıa ns 1020 ve ıgo ya devam edecegım....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.