Şimdi Ara

Navigasyon hakkında her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak navigasyonla ilgili olarak.
    2004 model fiesta kullanıyorum. Araçtaki müzik sistemi kasetçalarlı teyp. Aslında bunu bile anlayabilmiş değilim Nasıl olur da ford gibi bir üretici 2004 model bir arabada hala kaset teknolojisi kullanır ? Her neyse konumuz bu değil zaten.

    1. Öncelikle şunu sormak istiyorum ; Alacağım navigasyon aletinden müzik sistemi olarak kullanmak istersem tek yol navigasyondaki fm transmitter mi olur ? Başka yöntemleri var mı ? Bildiğim başka bir yöntem olmadığı için almayı planladığım her navigasyonda fm transmitter özelliğini arıyorum.

    2. Fazla uzun yola çıkmayan biriyim . Genelde şehir içi kısa mesafelerde kullanıyorum (Ankara). Dolayısıyla batarya süresi pek önemli değil.
    Haritası güncellenebilir olsun, yol tarifleri falan doğru düzgün olsun yeterli. Ekran 3.5 yada 5 inç olması pek farketmez.
    Söylediğim gibi asıl amaç müzik ve harita. Daha sonra da sorunlar çıkarmasın yeterli.

    Şu önümüzdeki 1 hafta içerisinde bu sorunumu çözmeyi düşünüyorum. Aslında bakarsanız Piranha infiniti 5" düşünüyorum. 200 tl ye ayarladım gibi ama tam emin değilim. Aradığım özelliklerdeki f/p performansına göre maksimum 200 tl olarak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler kafanızı ağrıttım.

    özet geç diyenler için : Bana navigasyon önerin .







  • bu konuyu bende merak ediyorum
  • Ben de amazonda falan satılan life time meksika us canada haritalı bir cihazın türkiye haritası da ömür boyudur?
  • vay arkadaş meğer ne çok cevaplanmamış sorular varmış. birşey soralım dedik soru üstüne soru geldi.
  • GErçekten bende aynı konuda böyle bir başlık açacaktım..

    Benim araba 2002 Passat.. benim teypte de ne cd çalar nede USB den okuma vb. yok.. ben de sırf müzik ve navigasyon için düşünüyorum.. bu müzikleri fm tran. danmı yoksa blutooth üzerindemi olur.. yada nasıl olur??
  • arkadaşlar kaset adaptörü diye bişi var. bende yeni aldım bunu transmitter tek çözüm değil. kasetin ucunda bir jac var onu cihazın kulaklık çıkışına takıyorsunuz. ahanda oluyo öle
  • Merhaba,

    Eğitimci olarak birçok şehirde ürün kullanımında bulundum. Fm transmitterlar birçok şehirde iyi çalışmıyor. Hele büyük şehirlerde nerdeyse yok dednicek kadar az. Ama cihazlarda olması bence güzel. Kaset adaotörü veya audio ses kablosuyla inanın çok güzel bir ses kalitesi alınıyor. Ama aracındaki teyip sadece cd li ve herhangi bir aux giriş yoksa yapabileceği birşey yok fm transmittera muhtaç kalıyorlar.
  • Benim 2002 Passat'ta cd çalar yok ama desteklediğini falan söylediler..
    Ben oto teybi değiştirecektim güzel bi cd çalar alcaktım..Ancak değiştridiğim zaman direksiyondaki ses ve kanal değiştirme düğmeleri pasif oluyor dediler.. Pasif olmamasını sağlayan aparatında 250 TL civarında olduğunu öğrenince navigosyon bakmaya başladım..

    Şimdi;

    kaset adaptörü veya audio ses kablosu benim için uygunmu? (nerden alabilirim uygunsa.)
    navking_hayrettin

    bi yardım ederseniz çok müteşekkir olucam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulusi

    Benim 2002 Passat'ta cd çalar yok ama desteklediğini falan söylediler..
    Ben oto teybi değiştirecektim güzel bi cd çalar alcaktım..Ancak değiştridiğim zaman direksiyondaki ses ve kanal değiştirme düğmeleri pasif oluyor dediler.. Pasif olmamasını sağlayan aparatında 250 TL civarında olduğunu öğrenince navigosyon bakmaya başladım..

    Şimdi;

    kaset adaptörü veya audio ses kablosu benim için uygunmu? (nerden alabilirim uygunsa.)
    navking_hayrettin

    bi yardım ederseniz çok müteşekkir olucam..




    Bir kaset adaptörü işinizi halledecektir. Marka bir ürün alırsanız daha iyi olur. Piyasada philips,sony,belki marka ürünler ve bunların yanında minton ve çin malı ürünler yer almakta. Fiyatlarıda baya uygun. Vatanda belkin marka 12-13 tl gibi birşeydi.

    Bir tane mp3 çalarınız varsa olur. Yada şuda olur. Bir navigasyon varsa eğer navigasyonunda kulaklık girişi varsa navigasyondan müziklerinizi çalabilirsiniz kaset adaptörü aracalığı ile.




  • SeRo-34

    dediğiniz gibi yapacağım.. Teşekkürler..
  • teypten navigasyon a aux girişide olabilir.
    teyp in öyle bi özelliği varsa tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.