Şimdi Ara

Navigasyonda Adres Çıkmama Sorunu - Sipariş Verememe Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir eve taşındım 2 ay oldu daha. Bu evde adres sorunu yaşıyorum. Öncelikle şunu diyeyim adresim doğru. E-devletten ikametgah üzerinden kontrol ettim doğru. Ayrıca faturalar da bu adrese geliyor. Adres yanlış olsa fatura çıkartan eleman saati okumaya gelemezdi. Bu eve yemek ve ürün siparişi verirken çok tereddütte kalıyorum. Çoğu zaman adresi bulamıyorlar beni arayıp abi konum atar mısın adresi bulamadık falan diyorlar ve ne zaman şuan neredesiniz diye sorsam hep aynı cevabı alıyorum. Kurye arkadaşlar hep evimin 3.4 sokak yukarısına gidiyorlar. Sorduğum zaman abi adres orası gözüküyor konum bizi oraya götürüyor diyorlar. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Bazen de hiç sorun yaşamıyorum tek sefer de getiriyorlar kapıyı çalıyorlar kurye görünce şaşırıyorum :) Adresimi google maps ve yandex maps'e girdiğim zaman da göstermiyor bu arada. Bir sıkıntı var ama bulamıyorum. Hepsiburada yada trendyol üzerinden bu yüzden siparişte veremiyorum getirmezler adresi bulamazlar diye. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu tarz bir sorun yaşayan yada yaşamış olan var mı acaba ne yapabilirim?








  • dağbaşında oturuyosan biz napalım

  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Dağ başında oturmuyorum da ağır konuşmak istemiyorum işine bak dostum. Nick'inden belli kaç yaşında olduğun.

  • adresı ayrıntılı tarıf edersın veya gıde gele alısırlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByKayseriLi38 kullanıcısına yanıt

    kendi nickine bak sen önce :D

    kayseriden adam çıkmaz derlerdi doğruymuş

  • @n201


    Valla hocam bugün hepsi burada üzerinden sipariş vermiştim çok tereddüt ettim bulamazlar getirmezler diye ama bir baktım kapı çaldı ürünüm geldi. Çok sevindim. Demek ki adresim doğru. Peki neden navigasyonlar da falan çıkmıyor onu anlamadım. Hatta ne olur ne olmaz diye de destek hattından kurye arkadaş adresimi bulamaz ise beni aramasını ve konum atacağımı falan söyledim onlar da not olarak ekledim falan dediler ama gerek kalmadı. Hepsijet kargosun da sanırım bulunduğun bölge de hep aynı kişi getirdiği için sorun olmuyormuş heralde. Şok market ve migros'tan da sipariş veriyorum mesela bazen direkt getiriyorlar kapıya bazen de bulamıyorlar abi konum atar mısın falan diyorlar bu adres sorununun çözmem lazım aslında bir yere bildirim falan gönderemezmiyim acaba adresin doğrulanması falan için?


    @Zibidi Gonzales


    Genelleme yapma dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama cins cins konuşup canımı sıkma benim. Bir daha da konuma yazma. Blok listesine de ekledim yine yazarsan zaten kendin çalar kendin söylersin :)





  • ByKayseriLi38 kullanıcısına yanıt
    Herkesin sistem farkli heral,bende de benzer durum vardi dominos kuryesi evi bulamamisti ama yurtici kargo direk evin onune gelmisti binanin adi bile yoktu.
    Bence konum atildigi icin sknti yok o uygulamalarin cogunda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

    Valla şuan 3 kere hepsiburadadan sipariş verdim üçü de sorunsuz geldi. Şok market ve migrostan bazen sipariş veriyorum genelde buluyorlar ama bazen de arıyorlar adresi bulamadık abi konum atabilir misin diye. Dediğin gibi sistem olarak farklı sanırım. Tutarsızlık oluyor her seferinde. Bir geldiklerin de konum istiyorlar başka gün sipariş verdiğim de eliyle koymuş gibi bulup geliyorlar.

  • Yeni bir ev falan mı? Belki ondandır. Adres açıklama kısımlarına detaylı tarif etmek tek çözüm bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.