Şimdi Ara

NAVİGO GPS 869 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazın özellikleri ve fiyatı iyi gibi görünüyor.Alıp kullanan var mı acaba? <<ALDIM KULLANIYORUM BİLE >>


     NAVİGO GPS 869 ALINIR MI?




    NAVIGO 4.3” Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı

    Hayal ettiğiniz her yere NAVIGO ile ulaşın.

    NAVIGO; Hayal ettiğiniz her yere sloganı ile GPS pazarındaki son kullanıcı beklentilerine optimum çözüm olmayı hedefliyor. Tanışma paketini 1GB’lık hafıza kartı hediye kampanyası ile destekleyen NAVIGO, aranılan adrese kolay ve kaybolmadan ulaşabilmenin rahatlığını ve multimedyanın eğlenceli dünyasını doyasıya yaşayabilmek için üretildi.

    Dünya’nın en iyi teknoloji bileşenlerine sahip GPS Navigasyon sistemlerinden birisi olan NAVIGO, tanışma paketi kampanyasında hediye olarak verdiği 1GB’lık SD hafıza kartına yüklü güncel Türkiye haritası ile Türkiye’nin tüm illerini sokak detayı, 13 il temel yol bilgileri, 65 ili tam navigasyon ve Ayvalık’tan Alanya’ya tüm sahil belde detaylarına kadar kullanıcısına BAŞARSOFT desteği ile sunuyor. Güncel bilgiler ile gidilmek istenen adreslere ulaşabilmeyi sağlamak için yıl içerisinde 2 kere ücretsiz harita güncelleme hakkını da kullanıcılarına vermektedir. İhtiyaç halinde güncel binlerce ihtiyaç noktasına (P.O.I.) en kısa yoldan ulaşabilme özelliği de NAVIGO‘da bulunmaktadır.

    NAVIGO, Türkçe ses desteğine sahip sesli uyarı sistemi ile rota yönlendirmesi yapabilmekte ve Otomatik rota düzenleme sistemi ile saniyeler içerisinde yeni rota planı yapabilmektedir. Bluetooth™ teknolojisi ile cep telefonuna bağlanarak gelen çağrıları cevaplayıp, arama yapabilmektedir.

    NAVIGO navigasyon özelliğinin yanı sıra multimedyanın en önemli özelliklerini de içerisinde barındırmaktadır. Video oynatıcı, fotoğraf albümü, binlerce müzik parçası için müzik çalar, yüklenilen elektronik kitapları okuyabilmek için e-book özelliklerini de menüsünün içerisinde bulundurmaktadır. Artırılabilir hafıza özelliğiyle kullanıcısının ihtiyaçlarına farklı çözümler sunabilen NAVIGO, harici bellek olarak da 2GB kadar kullanılabilmektedir.

    Sunduğu tüm avantajlarının yanı sıra NAVIGO yüksek kapasiteli Li-ion pili, son derece ergonomik tasarımı, 4.3 inch’lik 256.000 renkli TFT dokunmatik ekranı, kullanıcı dostu türkçe menüsü ve eksiksiz satış paketi aksesuarları ile navigasyon piyasasına yeni bir bakış açısı getireceği tartışılmazdır.

    Son kullanıcı memnuniyetini ilke edinmiş olan NOVA Elektronik, iki yol garantisi altında piyasaya seçkin satış noktaları ile sunduğu NAVIGO GPS navigasyon cihazlarının pek yakında iki farklı modelini de son kullanıcıların seçimine sunacaktır.

    Teknik Özellikler:


    İşlemci: SAMSUNG S3C2440A-40 400MHz
    Hafıza: 64Mbytes SDRAM
    Kapasite: Bütünleşik 64MBytes NAND Flash
    Artırılabilir Hafıza: SD kart teknolojisi desteği
    Integrated Circuit (IC): SIRF STAR III GPS Modül
    Sinyal Alıcısı: 20 Kanal desteği
    Kablosuz Bağlantı: Bütünleşik Bluetooth
    İşletim Sistemi Microsoft: WinCE 5.0
    Ekran: 4.3 inch TFT Dokunmatik
    Ekran Çözünürlüğü: 480 * 272 pixels
    Boyut: 125 (L)* 83 (W) * 22 (H) MM
    Pil : 2000mAH Lithium battery, DC 5V/1.5A
    Hoparlör: 1W@8ohm or 2W@4ohm
    Mikrofon: 20 mW/32ohm
    Ses Frekans Formatları: WMA9, MP3, WAV desteği
    Video Formatları: AVI, MPEG, MPG desteği
    Fotoğraf Fromatları: JPG, GIF, BMP and PNG desteği
    E-book: TXT
    Takvim: Var
    Uyumlu Çalışma Sıcak Aralığı: 0 °C - 60 °C
    Uyumlu Saklama ve Taşıma Sıcaklığı Aralığı: -20 °C - 60 °C
    Tavsiye Edilen Ortam Değerleri: 20% - 80%(40°C)
    Tavsiye Edilen Saklama ve Taşıma Sıcaklık Değerleri: 20% - 80% 40°C
    Uyumlu Basınç Aralığı Değeri: 86KPa - 106KPa
    Menü Dili: Türkçe dil seçenekli Çoklu Dil desteği
    Arka Plan: Gri/Siyah/Sarı
    Desteklediği İşletim Sistemleri : Windows 98 / Me / 2000 / XP / Server2003
    Mac OS 9.0 ve daha üst versiyonlar
    Linux2.4.x ve daha üst versiyonlar


    Ürün Özellikleri :
    Bluetooth Var
    MP3 Çalma Var
    Bluetooth Araç Kiti Özelliği Var
    Garanti Süresi (Ay) 24
    Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Yurtdışına Satış Yok
    Mağazaya Eklenme 26.05.2008


    Link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371052&productid=telnavnavigo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedimax -- 9 Temmuz 2008; 17:37:45 >







  • Jedimax,

    Bu cihaz için birkaç başlıkta daha görüş sorulmuştu, oralara da bakın bence.

    Benim şahsi kanaatim ise , bu cihazın oldukca iyi olduğu, cihazın donanımı bilinen markalarla aynı ve yine o mesajlarda bu konu hakkında bilgisi olanlar oldukca iyi bahsetmişler bu cihazdan.

    Fiyat- eder oranına bakarsak, muadillerinden çok çok daha ucuz bence.
  • Forumda arama butonuyla bulamamıştım o dediğin başlıkları.Sanırım başka başlıklar içinde yorumlar yapılmıştır.Onları bulmakta ne kadar zor takdir edersiniz.Yorumları bu başlıkta takip edersek daha derli toplu olur,selamlar
  • Keşke...

    aradığınız yorumlar SEt'in açtığı konulardan birindeydi, hatta sas_sas ve Başarsoft'dan Alim bey cihaz hakkında görüş beyan etmişti.
  • Bu cihazla ben de ilgileniyorum. Acaba performansı nasıl?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jedimax

    Forumda arama butonuyla bulamamıştım o dediğin başlıkları.Sanırım başka başlıklar içinde yorumlar yapılmıştır.Onları bulmakta ne kadar zor takdir edersiniz.Yorumları bu başlıkta takip edersek daha derli toplu olur,selamlar


    Samimi oldugunuza inanmak oldukca guc.

    Ben DH arama "Navigo" yazdim ve Basliklar ve cevaplarda tam 29 adet sonuc cikti.

    Hem forumdaki karmasadan ve duzensizlikten sikayet ediyoruz hem de kendimiz forumu darmadagin ediyoruz.
  • Derli toplu olsun diye başlık açıyorum,eleştiriliyorum. Formu darmadağın eden sensin sas_sas.Bir orda bir burda cevap yazmışsın.Lütfen polemik yaratmak için mesaj yazıp,kirlilik yapmayalım.Bir şey biliyorsanız bunları paylaşarak yararlı olunuz.
  • Az önce sipariş verdim.Aslında çokta bilgi sahibi olamadım ama kağıt üzerinde iyi görünüyordu.Elime geçince yorumlarımı yazarım.selamlar.
  • Cihaz elime ulaştı bir kaç gündür incelemedeyim.Dün bir deneme yaptım,bir poi seçtim (AVM) beni sesli yönlendirmeyle,götürdü.Dönüşte adres girerek eve geleyim dedim,kapı numarasına kadar girdim--Hayrete düştüm,pes vallahi dedim-- Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz.Ben Hepsi....da.com dan aldım. 24 saatte elime ulaştı.(Mersin). Başarabilirsem buraya resimler ekleyeceğim.

    Resimler:



     NAVİGO GPS 869 ALINIR MI?



    Resim ekleyemiyorum,bari linkini vereyim.


    http://img188.yukle.tc/images/8311Photo-0017M.jpg

    http://img188.yukle.tc/images/6708PhotoM.jpg



     NAVİGO GPS 869 ALINIR MI?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedimax -- 29 Haziran 2008; 19:17:11 >




  • Jedimax daha fazla resim ve görüş eklersen minnettar olurum.. Bu ürünü bende düşünüyorum ama şüphelerim var. İlk olarak içinden çıkan yazılımın güncel olup olmadığı benim için önemli. Başarsoft 2008 olarak lanse edilen bu yazılımın detaylarını bilmiyorum.. Bilenlerin bildiklerine ihtiyacım var.
  • Resim yükleme olayını daha tam çözemedim,"Bu sayfaya yalnız 1 resim yükleyebilirsiniz" mesajı geliyor.Güncellik konusuna gelince 2007 sonbaharında açılan FORUM AVM haritada yok.Ancak iki bedava güncelleme hakkım var daha ona bakmadım.Cihazdaki yazılım 2007 olabilir.Ben son katta oturuyorum (7.kat) evin içerisinde pencere kenarında,pencere ve tül perde kapalı olmasına rağmen %75 seviyelerinde sinyal alabiliyorum,sapmayı 8-9 metre gösteriyor.Bu şartlarda güçlü bir alıcısı olduğunu gösteriyor.Resimli incelemelerimi kısa zamanda yaparım inşallah.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yakuzz

    Jedimax daha fazla resim ve görüş eklersen minnettar olurum.. Bu ürünü bende düşünüyorum ama şüphelerim var. İlk olarak içinden çıkan yazılımın güncel olup olmadığı benim için önemli. Başarsoft 2008 olarak lanse edilen bu yazılımın detaylarını bilmiyorum.. Bilenlerin bildiklerine ihtiyacım var.




  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Asıl hedefim c520 ama hala pahalı. Daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz navigo hakkında? Teşekkürler.
  • Ne tür ayrıntı istiyorsun mesala? 1. mesajdakilerin haricinde.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nonereal

    Merhaba arkadaşlar, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Asıl hedefim c520 ama hala pahalı. Daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz navigo hakkında? Teşekkürler.
  • Selamlar herkese,

    mevcut haritanin icindeki haritayi 2008/4 ile bir iki gun icinde guncellenecek. 2008/7 datasi da sanirim 1 aya kalmaz hazir olur.
    2008/4 verisinde ciddi guncellemeler var. inceleyenlerin donuslerini burada belirtmelerini bekleyecegiz her zamanki gibi.

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan
    quote:

    Orjinalden alıntı: jedimax

    Ne tür ayrıntı istiyorsun mesala? 1. mesajdakilerin haricinde.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nonereal

    Merhaba arkadaşlar, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Asıl hedefim c520 ama hala pahalı. Daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz navigo hakkında? Teşekkürler.


  • bu navigo cihazlarındaki yazılım acaba igo mu birde yıl içinde 2 defa güncelleme ücretsiz derken 1 yılmı yoksa bu yılmı oluyo teşekkürler almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız benim için tokat samsun sivas kayseri ankara öncelikli buraların detayları nasıl sokak bazındamı teşekkürler
  • Merhaba jedimax,

    IGO yazılımı ve arayüzü çok kullanışlı, Navigo yazılımı da IGO gibi kullanışlı mı? Özellikle adres veya POI aratırken sıkıntı yaşıyor musun?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 10 Temmuz 2008; 12:00:09 >
  • Navigo da sygic yazılımı var.Yönlendirmede çok başarılı.Diyelim bir sokağı kaçırdınız saniyeler içerisinde yeni rota çiziyor.Ancak haritada ufak tefek hatalar var.Mesala tek yönlü yollarda.Bu tür hataları "akucukpehlivan" bana bildirin demişti.Bunu ne şekilde yapacağımı yazarsa sevinirim.Bu konuyu daha önce açıkladıysa da kendisinden özür dileyerek linkini verirse sevinirim.(2008/4 verisini inceledim Mersin için hatalı yerler var,buraların düzeltilmesi için yardıma hazırım.)

    İGO yu incelemedim,çünkü cihazdaki yazılımdan memnunum,belki sonra meraktan incelersem yazarım.Adres ararken kapı numarasına kadar girebiliyorsunuz,gerçekten kapının önüne kadar getiriyor,tecrübeyle sabittir.Datasındaki poilere ulaşmada sorun yok.Olmayan poileri de menüden ekleyebiliyorsunuz.Bu arada bluetooth tan da bahsedeyim.Cep numaranız arandığında navigo da zil sesi duyuluyor ve ekranında arayan kişinin numarası görünüyor.Siz iptal tuşuna basmazsanız telefon otomatik olarak açılıyor karşı tarafla handsfree olarak görüşüyorsunuz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: TheSanitarium

    Merhaba jedimax,

    IGO yazılımı ve arayüzü çok kullanışlı, NavCity yazılımı da IGO gibi kullanışlı mı? Özellikle adres veya POI aratırken sıkıntı yaşıyor musun?

    Teşekkürler.




  • Güncelleme için henüz irtibata geçmedim,öğrenince yazarım.Tokat, Samsun, Sivas Kayseri, Ankara haritalarına baktım sokakları gösteriyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tnrskr

    bu navigo cihazlarındaki yazılım acaba igo mu birde yıl içinde 2 defa güncelleme ücretsiz derken 1 yılmı yoksa bu yılmı oluyo teşekkürler almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız benim için tokat samsun sivas kayseri ankara öncelikli buraların detayları nasıl sokak bazındamı teşekkürler
  • Bu ürünün kutusunda neler var? Araç şarj cihazı, Normal şarj cihazı, tutacak vs. var mı?
  • Kutudan çıkanlar Navigo kullanma kılavuzu,harita kullanma kılavuzu,vantuzlu tutacak,araç şarj cihazı,seyahat şarj cihazı,kulaklık,kılıf,1 gb sd hafıza kartı(yazılım yüklü),usb bağlantı kablosu.


    quote:

    Orjinalden alıntı: me9830

    Bu ürünün kutusunda neler var? Araç şarj cihazı, Normal şarj cihazı, tutacak vs. var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.