Şimdi Ara

Navigon'un iPhone için geliştirdiği MobileNavigator 1 yaşında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Navigon'un iPhone için geliştirdiği MobileNavigator 1 yaşında...


    Navigon Uygulama Mağazası AppStore'un Birinci Yaşgünü

    1 Milyondan Fazla Kullanıcı ile Kutlandı





    Dünyanın lider navigasyon sistemleri üreticisi Navigon, iPhone için geliştirdiği navigasyon uygulaması app MobileNavigator'un birinci yaş gününü kutladı. Dört gün boyunca MobileNavigator'un Avrupa uygulamaları ile diğer birçok ülkenin uygulamalarında yüzde 50'ye varan indirimler yapan Navigon, indirim kapsamında olan uygulamalara Traffic Live (Canlı Trafik) ve Panorama View 3D (Panoramik 3D Görüntü) özelliklerini de dahil etti. Birinci yılında Navigon'un iPhone için geliştirdiği uygulama dünya çapındaki bir milyondan fazla iPhone'u navigasyon cihazına dönüştürdü ve iTunes'un en çok satılan uygulamaları listesi, Çalışanların Favorileri listesi, Rewind 2009 listeleri ve Apple reklam kampanyalarının yıldızı haline geldi.


    iPhone platformunda çalışan ilk zengin özellikli navigasyon uygulaması olan MobileNavigator, iPhone kullanıcılarının navigasyondan yararlanma şeklini değiştirdi. bir navigasyon cihazının tüm işlevlerini iPhone platformunun zarafeti ile biraraya getiren MobileNavigator, navigasyon uygulamaları pazarında liderliği 30'dan fazla yeni özelliği içeren altı adet ücretsiz güncelleme ile elde etmiş bulunuyor.  


    Her bir uygulama güncellemesi ile iPhone navigasyon pazarı için de yeni standartlar belirliyen Navigon, MobileNavigator uygulamasını, bugüne kadar iPhone için sunulan en zengin navigasyon uygulaması haline getiriyor. MobileNavigator'un öne çıkan özellikleri arasında karmaşık otoban ve kavşakları gerçeğe yakın fotoğraf görüntüsü ile sunan Reality View Proä ile sürücülerin en yakın uygun park yerlerini bulmalarına yardımcı olan Akıllı Park özelliği yer alıyor. MobileNavigator ayrıca iPhone'un bağlantı özelliklerini Traffic Live, Google Local Search (Yerel Arama), canlı hava durumu bilgisi ve Facebook ile Twitter bağlantıları gibi uygulama hizmetleri ile entegre ediyor.  Panorama View 3D uygulaması bulunulan ortamın etkileyici 3 boyutlu görüntülerini NASA'nın yükseklik bilgilerini kullanarak sunuyor.  NAVIGON MyRoutes kişiselleştirilmiş güzergah önerilerini akıllı, kişiye özel yönlendirme özelliği ile yepyeni bir seviyeye taşıyor ve her biri harita üzerinde görülebilen, mesafe ile tahmini varış sürelerini de içeren üç adet seçenek sunuyor.





    MobileNavigator 1.6.0, iPhone 4, 3GS ve 3G ile uyumludur.  Uygulama ayrıca birinci nesil iPhone ve iPod Touch'larla da uyumludur ancak, bu cihazlar için ek olarak üçüncü parti firmaların GPS alıcı aksesuarları gerekebilmektedir. iOS4 çoklu görev yalnızca iPhone 4 ve 3GS tarafından desteklenmektedir.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.