Şimdi Ara

Navimex multimedya cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar navigasyon multimedya cihazlari hakkında pek bilgim yok internetten araştırdım özellikleri dolayısıyla navimex universal android 6.0 almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan çevresinde gören olumlu olumsuz deneyimlerini paylasabilirmi ve bana alternatif cihaz önerisinde bulunabilirmi Fiat Albea aracım navimex universal içinde bana toplam 1150 TL fiyat verdiler bu fiyatın içinde TV anteni,arka kamera, çerçeve dahil yardımcı olacak herkese simdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Android 7.1 var bende. Kendi aracımda kullanıyorum. Eksiksik diyebilirim.
  • Eksiksiz mi demek istedin hocam radyo için çekmiyor vs diyorlar bir sıkıntı yaşadın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 makyajlı ford focusumda Navimex 7.1 var , eksikleri çok diyebilirim (üst mesaja gönderme babında espri yapıyorum yanlış anlamayın )

    Öncelikle bizdeki ekran açısı biraz yatık arkadakilerin görmesi zor , daha dik yapmalıymışlar (sizle
    alakalı böyle bir sorun var mı bilemem)
    Makyajlı focusun iç düğmeleri ve havalandırma trimleri mat alüminyum ama navimexi yapan çinli parlak krom yapmış ( Çok köylü işi oğlum hiç mi orijinal arabaya bakmadın bunu yaparken).
    Kesinlikle trim sesi yapıyor (Benimkini takanlar mı dandik takmış, hepsi mi öyle bilemem)
    Ekran parlaklığı yetersiz . Karanlıkta, bulutlu kapalı havalarda eyvallah ama güneşli günlerde video/tv izlemek pek mümkün değil, geri görüş kamerası bile çok iyi görülmediği oluyor.

    Onun dışında cihaz stabilitesi çok iyi, fonksiyonlar çok iyi. Kesinlikle taktırdığım için çok memnunum. 120 binlik focusa dokunmatik ekran koymayan otosan utansın. Zaten ülkedeki multimedya satıcıları ford müşterileri sayesinde zengin oldu.




  • Ben eski modelleri için olumsuz yorumlar okudum ancak güncel ürünlerde bu hataları düzelttiler mi diye yazdım benim için başlıca arayüz hızlı mı TV radyo iyi çekiyor mu dokunmatik hassasiyeti nasıl android Ler uzun kullanımda yavaşlayıp takılmalar ve donmalar meydana geliyor diye yorumlar okudum siz böyle bir sıkıntı çektinizmi araç içi makyaj olarak bakmıyorum çünkü ben Universal ürün alicam aracım eski 2005 Albea var bende çerçeve siyah ürün çerçevesi de siyah görsel açıdan beğendim uyumlu da :) inceleme videolarda akıllı telefon gibi gözüktü öyle ise zaten mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.