Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
44
Favori
336.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tekrar sorayım .izmirde navimex servisi var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemotek56 K kullanıcısına yanıt
    Servis olarak geçiyormu bilmiyorum ama sitesinde çözüm ortağımız olarak geçiyor


    İZMİR CARVOCAL İZMİR

    Adres : CAMTEPE MAH. GUNGOREN CAD. NO 3-A NARLIDERE FOLKART EVLERI ARKASI NARLIDERE IZMIR
    Telefon : 0 232 3680603
    Fax : 0 533 5839294
    Mail : info@carvocal.com
  • bugün yine navimex merkezi aradım.aracımda bulunan navimex 9912 hd cihazın focus 3 otomatik park sisteminin yazılarının İngilizce olduğu bununla ilgili güncelleme gelip gelmediğini sordum.verilen cevap ilginç ford vermiyormuş.ne demek bütün markalar veriyor ford vermiyor.siz dört dörtlük bir cihaz yapın(bir yıldır hiç sorun yaşamadım diyebilirim)bir otomatik park yazılarını Türkçeleştiremeyin.sanki aman banenecilik mi yoksa para harcamamak mı diyeyim.ama cihazdan gerçekten memnunum diğer markalar nasıl çözmüşer araştırmaları gerekiyor
  • Bir aydır aldığım Navimex Nav 9994HD android navigasyonumdan gayet memnunum. Yalnız Montaj sırasında aracım fulll (2014 Toyota corolla premium)olduğu için gönderdikleri kablo ile orjinal kamerayı görmüyordu. İstanbuldan Ergün Beyi ile site üzerinden diyalok kurdum.Sağolsunlar ilgilendiler ve beni yakın olduğum ŞanlıUrfa navimex bayisinden Ramazan beyle irtibat kurmamı sağladılar. ordan alddığımız canbuslu kabloyla orjinal kamera gördü. Cihazdan şimdilik memnunum. Yalnız daha iyi olacığını düşünüyorum. Aurise ait kontrol amaçlı cihazı bağladığımızda tüm tuşlar dört dörtlük çalıştı.

    Carvocaldan aldığımdan onları önce aramıştım. aracım full demem rağmen aracın araç bilgilerini göstermeyi desteklemiyor diye başlarından savdılar. Ancak canbuslu kablo kullandığımızda tüm eksiklikler giderildi. Eğer aracınız full ise canBuslu kabloyu özellikkle isteyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmez30 -- 24 Şubat 2017; 22:37:25 >
  • Arkadaşlar ben de 2011 Volswagen Passat aracıma Navimex 10.2inç cihazından dün taktırdım. Özelliği Android 5.1.1 Cortex-A9 4 çekirdekli,
    GPU 3D : Mali 400 MP4, CPU frekansı 1.8G Hertz, APP 1024x600
    Cihaz araç kumandalarını tanımadığı için bir ara parça istendi gelince sorun halledilecekmiş... İzlenimime gelince aracın orijinal cihazı
    7inç idi bu cihaz 10.2inç olarak çokgüzel durdu ancak keşke 9 inç alsa idim diyorum, çünkü vidyoları yanlara genişleterek oynatıyor.
    Cihazın çıkışlarında USB02 ve USB04 iki kablo var demekki 2 adet daha USB portu var fakat bağlantı yok. Formda arkadaşlar model numaralarını 9902 gibi söylüyorlar ancak benim cihazın kutusunda sadece NaviMex Navigasyon cihazı olduğu belirtiliyor. Kullanım kitabı içinden çıkmadı oda firmadan istendi Android 4.4.4 olan bir cihazın kitabını geçici olarak verdiler, Model numarasına ulaşamadım herhalde OEM olduğu içindir.
    Navigasyon çok hızlı çalışıyor ancak menüsünde koordinat girme seçeneği bulunmuyor. Radyosu şimdilik yeterli gözüküyor. Bluetood bir sorun
    çıkarmadı ve aynı anda hem eşimin hemde benim telefonum bağlı olarak çalıştı, ancak mikrofonu cihaz üzerinde olduğundan biraz bağırmak gerekiyer, satıcı mikrofon ayarını düzelteceğini söyledi, cihazın ayrıca bir adet harici mikrofon girişi de var. Bu yeni modellerde sorunların büyük ölçüde halledildiğini satıcı söyledi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitton

    Resmi sitesi
    http://www.navimex.com.tr/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    arkadaşlar buradan telefonu alın ve istanbuldan serviste, teknik bölümde Mehmet Usta var,
    Ona ulaşın yardımın kralını yapıyor adam.

    valla arkadaşım cihazı taktıralı bugün tam bir yıl oldu.navimex olarak bugüne kadar bir sorun yaşamadım.ilk günden beri tek sıkıntım.aracımda otomatik park asistanı var.bugün yine görüştüm park asistanını Türkçeleştiremediler.yazılar İngilizce çıkıyor.sorunsuz cihaza yazık ediyorlar.inanın sırf bundan dolayı pişmanlığım başladı.söylüyorum çalışıyoruz diyorlar aracım ford focus 3 diğer arabaların park aistanları da İngilizce mi merak ediyorum




  • Navimexin nav 9994HD android cihazın apk leri arasında kurulmayan DAB+ diye apk vardı. Bende kurdum. program açıldı connecting (bağalanıyor) diyor ama bağlantı yok belkide bulunduğum bölgede dijital radyo yayını yoktur sizlerde durum nasıl.Yani cihazımız DAB+ yıda destekliyor sanırım.
  • Arkadaşlar tüm Navimex üyelerinden özür dilerim. Benim araca takılan NAVİGASYON cihazı Navimex in kutusuna konan model numarası belirtilmeyen markası belli olmayan (Arlox 1714 veya Newfron NF-ANN1 olacağını düşündüğüm) bir cihaz ancak çok kullanışlı ve çok şık ayrıca araç modülü takıldıktan sonra ve ayarlar yapıldıktan sonra hiç bir problemi kalmadı. Şu anda tek sorunum harici mikrofonu görmemesi, araç ön ve arka kayıt kameralarının görüntülerini ekrana aktaramamak Ancak montajı yapan şahıs halledeceğini söylediğinden onun da düzeleceğini (olmasada sorun etmiyorum) zannediyorum. Cihazım başka marka olduğu için Navimax formundan ayrılıyorum ve sizden tekrar özür dilerim.
  • Digiplay güncelleme yaptı artık çalışıyor. Ama çalışmasa daha iyi çok karelenme oluyor izlenmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda android navimex sistemi var ve içinde igo başarsoft yüklü, İçindeki harita 2016 başı çıkışlı, güncellemek için ne yapabilirim?




  • Arkadaşlar bu navimax cihazların ses kalitesi nasıl ? Flac dosyaları oynatıyormu android'e yüklenen bir program sayesinde filan ?




  • Arkadaşlar bu cihazlarda internetsiz stabil çalışan hangi navigasyonu kullanabiliriz? İGO pek hoşuma gitmedi? Ayrıca cihaz güncellemelerini nasıl yapabilirirz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no_Antijen

    Arkadaşlar bu cihazlarda internetsiz stabil çalışan hangi navigasyonu kullanabiliriz? İGO pek hoşuma gitmedi? Ayrıca cihaz güncellemelerini nasıl yapabilirirz?

    arkadaşım cihazınız android ise internetsiz çalışan birkaç tane proğram var.ben daha önceleri sygic kurdum daha sonra navitel kurdum.her ikiside sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aozaslan


    quote:

    Orijinalden alıntı: no_Antijen

    Arkadaşlar bu cihazlarda internetsiz stabil çalışan hangi navigasyonu kullanabiliriz? İGO pek hoşuma gitmedi? Ayrıca cihaz güncellemelerini nasıl yapabilirirz?

    arkadaşım cihazınız android ise internetsiz çalışan birkaç tane proğram var.ben daha önceleri sygic kurdum daha sonra navitel kurdum.her ikiside sorunsuz çalışıyor.

    sygic deneme sürümünden sonra ücret istiyormu peki çok önceden kullanmıstım ucret ıstıyordu? Navitel nasıl peki siz hangısını onerırsınız? Cihaz Android 5.1
  • https://www.****.com/forum/konu/sygic-v17-0-0-beta-fu-ll-2016-12-haritali.983745/

    adewsinden indirebilirsn yaklaşık bir yıldır bende kullanmıyorum.ama önceleri 3 yıl kadar kullandım.ücret talep etmemişti.
  • Az önce navimex'i aradım yeni ürünlerin (Android 6.0) pazartesiden itibaren geleceğiniz söyledi. Fiyat konusunda bir bilgi yok.
    Toyota RAV4 aracıma almayı düşünüyorum, cihazın açılış süresi hakkında bilgisi olan var mı? Yaklaşık kaç saniyede siste çalışır hale geliyor?
    Bir de android sistemde geri vitese taktığınız anda sistem başlamadan kameraya geçebiliyor mu?
  • aracı geri vitese taktığınızda geri görüş kamerası beklemeden açılıyor.
  • Merhabalar.



    Konuyu biraz okudum fakat göremedim, benim bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.



    Honda Civic aracımda Navitech Nav-9914 HD modelini kullanıyorum. Telefonum ise İphone.



    Telefonumdan wifi açıp cihaza wifi veriyorum, ardından cihaz üzerinde bulunan bir program üzerinden telefonun ekranını cihaza yansıtmak istiyorum ama olmuyor. İphone wifi üzerinden bağlan diyorum cihazı arıyor telefon üzerinde de çıkıyor fakat ekrana yansımıyor.



    Bu durum hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.