Şimdi Ara

NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
15
Favori
130.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2. El Navitech qx-b432 arıyorum.

    Benim cihazın ekranı kırıldı.

    İlgilenen arkadaşlar 505 7567661 arayabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Bursa pil merkezine götürdüm cihazı 1800 miliamlerlik pil taktı calisma ışığı yandı ama görüntü gelmedi cihaza.en son pil bittiğinden dolayı ekran bembeyaz olup kapanıyordu çok memnundum cihazdan sanırım çalışmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 sene evvel 751T 7"lik tvli modelini almıştım. Araca bir türlü sabitleyemedim, uygun yerde yoktu. Arabamın teybinde sadece radyo ve cd çalar vardı ve FM Transmitter Bluetooth ve usb girişi olmadığı içinde bunu almıştım ama tv hiç kullanmadım. Ürünü de 3-4 defa kullanıp rafa kaldırdım. Tek avantajım bluetooth aracılıgı ile telefonda el değmeden konuşmaktı. Ürün kaliteli ama bana Google haritalar yeterli oluyor. Telefonda her yere sabitlenebiliyor. Ve herşey telefonda zaten mevcut. İllaki alacaksanız da Navitech tavsiye ederim.

  • Merhabalar, navitech NAV-PXB210f navigasyon cihazım açıldıktan sonra herhangi bir menüye girdiğimde kilitleniyor. Fabrika ayarlarına getirmek istiyorum ama menüye tıklayınca kilitleniyor. Yeniden başlatıyorum. Sorun yine aynı. Eski yedek dosyaları cihaza yükledim. Yine sorun düzelmedi. Acaba ROM sorunu mu oluştu. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

  • BREAKHEART06 kullanıcısına yanıt

    Satliyormusunuz ve ömür boyu güncelleme mevcutmu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim qxf401 bilgisayarı görmüyor nasıl çözebilirim?

  • Telefonlar eski cihazların yerine geçmiyor. Harita için internet bağımlılar veya sınırlı süre harita veriyorlar. Gps ler cama yapıştırma dan verimli çalışmıyor. Kısaca ben bu cihazlardan vazgeçemiyorum. Keşke konu hep canlı kalsa. Yazı rengi vs. Değişim ihtiyaçlarım var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümitç Ü kullanıcısına yanıt

    biraz geç oldu cevap ama geçen benim başımada böyle olaylar geldi,bildiğim yollardan çıkmaya çalışıyordu,kurdalarken araç seçimi otobüs olarak yaptığımdan böyle davranıyormuş ,otomobil moduna alınca düzeldi

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.