Şimdi Ara

Navitech NeoTab S125 16GB bilgisi deneyimi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim de dikkatimi çekti. Alınır mı?
  • Ben aldım arkadaşlar daha bugün elime geldi. gayet güzel kullanışlı bir alet. Tavsiye ederim.
  • BrotherhoodMetin B kullanıcısına yanıt
    İlk gün alınmış bir cihazi tavsiye etmek bayağı bir risklidir ,en azından bir hafta kullanımdan sonra bu tip tavsiyeler öngörülebilir.
  • Yok mu alıp da inceleme yapacak olan?
  • Ne istediğinizi söyleyin yapayım :) Hediye olarak almıştım. Açıkçası ben çok sevdim kaliteli bi tasarımı var. Ekran kalitesini çok sevdim. Ayın 16 sından sonra istediğiniz şekilde inceleme yapabilirim.
  • Arkadaşlar selam,

    Bu tableti almayı düşünüyorum. Genel bir değerlendirme yapabilir misiniz (Ağırlık, , görüntü kalitesi, hız, wi-fi çekim gücü vb.)?
  • BrotherhoodMetin B kullanıcısına yanıt
    Tableti elinize aldığınız günün üstünden günler hatta aylar geçti. Bu tableti almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
  • Bu ürünü alıp kullanan birisi olarak ekran kalitesi kaliteli denilebilir kasası oldukça şık ve iyi malzemeden üretilmiş uygulamalarda yığılmalar olmuyor oldukça yeterli bir hızda.Ekran kalitesine gelecek olursak öyle ipad retina ekran kalitesi beklerseniz hayal kırıklığı olur ama bu fiyata iyi diyebilirim hd filmleri sorunsuzca oynatıyor.Cihaz için olumsuz olarak sesi berbat diyebilirim bu cihaza bu kadar düşük bir ses hiç ama hiç yakışmamış sırf bu yüzden bluetooth hoparlör siparişi verdim ve tablet bana 475.-TL'ye maloldu.Cihazda mini HDMI çıkışı var ve televizyonunuza bağlayabiliyorsunuz bluetooth özelliği olduğu içinde bluetooth hoparlörüde kullanabilirsiniz.Wifi performansı beklediğim düzeyin biraz altında diyebilirim ama bir şekilde istediğiniz sitelere girebiliyor.Mikro sd girişi çok saçma olmuş çünkü kartı takınca dışarıda kartın belirli bir bölümü kalması çok abes olmuş.Cihaz 16 gb yazıyor ama uygulamalar için ayrılan kısım 1 GB ve geriye 12 GB gibi bir bölüm kalıyor ama bu amatörce olmuş önce 1 GB lık alana uygulamayı kuracaksın sonra 12 GB lık alana atacaksın falan amatörce diğer pahalı tabletlerde böyle saçmalıklar göremezsiniz.Digiturkplay uygulamasına gelecek olursak Android sürümünden dolayı sanırım Seç izle bölümleri çalışmıyor ama canlı maçları ve canlı tv leri izleyebiliyorsunuz.Cihaz çok fazla ısınmıyor şarzıda normal düzeyde öyle şaşalı anlatıldığı gibi 8 saat yada 5 saat gitmesi mümkün değil tahminimce aktif kullanımda en fazla 2 saat gider.İzlenimlerim bu kadar bu paraya bu kadar diyelim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.