Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
53.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fearless

    Ben de miami de tmac e kıl oldum. Sürekli bireysel oynuyor. Arkadaş oyun kurucu benim, geliyosun topu alıyosun pota altından, hayır 1 değil 2 değil yetti

    Wade de arada gelip topu alıyor ama adam bireysel oynamıyor sürekli pas verir bana sağ olsun

    Şu sezonu 29 maç yapabilsek süper olurdu ama şimdi kaç sezon ilerleyebilecez ki? Bir yerden sonra aynı şeyler sıkmaya başlıyor sonuçta...


    valla oyle 1 sezon oynadım 2.sezonu oynamak hic icimde gelmiyor.. objective ler yapmislar ama hic bitiresim yok hep ayni seyler artık..




  • o kadar nba'e girmeye uğraştım girdikten sonra bir daha oynamadım.baydı
  • Garip bir şekilde 1-0 geriye düştüğümüz seride 4-1 ile Cavs'i eledik ve şimdi de 2-0 öndeyiz Spurs'a karşı final serisinde. Aynı zamanda şunu farkettim; her maçta 30+ atarken takımın geri kalanı oyuna soğuk oluyordu. Ben oyundayken 8-10 sayı önde olsak bile her çıktığımda mutlaka geri düşüyorduk. Sonrasında ise sayılarımı 20+ seviyelerinde tutup asistler başlayınca ve topu onlara bırakınca savunmada ve hücumda daha aktif olduklarını farkettim, Brad Miller bile sempatik geliyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intuition -- 22 Ekim 2009; 16:19:20 >
  • bende 8 maç 5 dakikalık d leguende oynadım.10 sayı 7 asisit 4 ribant 1 blok ve a ile oynamam rağmen nba ye gdemedim.sinirlendim 10 dakikalık yaptım ilk maçta 25 sayı 11 asist 10 ribantlan trible doule yapınca direk golden state aldı beni.işin garibi daha ilk maç ilk 5 başlattı 40 dakikanın 34 ünde sahada kaldım.şuan 15 sayı 8 asist 5 ribant ve a+ ile oynuyorum.tek - tarafı koç neredeyse hiç benche almıyo beni.5 maç sonunda 36 dakika ortalama ile oynuyorum artık yürüyemez hale geliyorum ama çıkarmıyo bunun bi tuşu faln yok mu ben çıkmak istiyorum falan?bide maçları simule edemiyomuyuz maçları 82 maç kim oynucak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 22 Ekim 2009; 16:57:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anaxanamun

    o kadar nba'e girmeye uğraştım girdikten sonra bir daha oynamadım.baydı


    MVP ve Şampiyon olmak gibi bir hedef koydum kendime, onları olmadan sıkılmam gibi duruyor
  • arkadaşlar bu d-lig nedir ya bitmedi bi türlü 20ye yakın mac oldu hala devam ediyor.ne zaman biter asıl nba ne zaman başlar
  • Development League oluyor,yani gelişme ligi diyebiliriz,nba deki takımlar hazır olmadıklarını düşündükleri oyuncuları gelişmesi ve deneyim kazanması için bu lige gönderiyor.Bir nba takımı sana kontrat önerene kadar ordasın başka çaren yok,15maça kadar falan teklif yapıyorlar genellikle.

    Bence mvp-şampiyonluk falan diye çok kasmayın,hem çok uzun sürer (ki şampiyonluk minumum 100 maç falan oluyor bir sezonda),yeni yama gelecek ondan sonra kasarsınız.Umarım yeni yamayla 29maçlık sezon seçeneği gelir inşallah yoksa sıkar bu.
  • saol kardeş beklicez artık napalım
  • arkadaş fıttıracam golden statedeyim bi takım hiç mi kazanamaz.lanet olsun ya takım değiştirmeninde yaması yok mu?bide tranierda 29 maç seçtim ma olmadı.sezon başladıktan sonra yaptım diyemi?
  • çaylaklar maçında mvp oldum
  • Spurs'u 4-0 yenip şampiyon olduktan sonra Lakers tarafından istendim ve doğal olarak kabul ettim :) 9 maça çıktım LAL'de ve 8-1 şu an takımın durumu. Yalnız bir sorum olacak oyuncunun ismini değiştirebilen herhangi bir Trainer var mı acaba? PES gibi düşünüp bütün karakterleri büyük harf olarak kullandım onu düzeltmek istiyorum o kadar oynadığım için de yeni karakter açmak istemiyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intuition

    Spurs'u 4-0 yenip şampiyon olduktan sonra Lakers tarafından istendim ve doğal olarak kabul ettim :) 9 maça çıktım LAL'de ve 8-1 şu an takımın durumu. Yalnız bir sorum olacak oyuncunun ismini değiştirebilen herhangi bir Trainer var mı acaba? PES gibi düşünüp bütün karakterleri büyük harf olarak kullandım onu düzeltmek istiyorum o kadar oynadığım için de yeni karakter açmak istemiyorum :)



    Oyun icindeki myplayer bölümünden edit player a girdiğinde ismini değiştirebiliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyblitzer


    quote:

    Orijinalden alıntı: intuition

    Spurs'u 4-0 yenip şampiyon olduktan sonra Lakers tarafından istendim ve doğal olarak kabul ettim :) 9 maça çıktım LAL'de ve 8-1 şu an takımın durumu. Yalnız bir sorum olacak oyuncunun ismini değiştirebilen herhangi bir Trainer var mı acaba? PES gibi düşünüp bütün karakterleri büyük harf olarak kullandım onu düzeltmek istiyorum o kadar oynadığım için de yeni karakter açmak istemiyorum :)



    Oyun icindeki myplayer bölümünden edit player a girdiğinde ismini değiştirebiliyorsun.


    Ben değiştiremedim ben de orası kapalı gözüküyor.




  • ya beyler benim bi sorunum var ben daha önce hiç maç yapmadım 2k10 da alır almaz myplayer moduna girdim bugün bi iki maç yapmak istedim takımların performansını görmek için ama sankli myplayer modundaymışım gibi oyun içerisinde sadece tek 1 oyuncuyu kontrol edebiliyorum gerçekten böyle mi yoksa benim yapmam gereken bi ayar var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nutellax

    ya beyler benim bi sorunum var ben daha önce hiç maç yapmadım 2k10 da alır almaz myplayer moduna girdim bugün bi iki maç yapmak istedim takımların performansını görmek için ama sankli myplayer modundaymışım gibi oyun içerisinde sadece tek 1 oyuncuyu kontrol edebiliyorum gerçekten böyle mi yoksa benim yapmam gereken bi ayar var mı ?


    Controller Settings, sanırım adı tam olarak buydu, kısmından düzeltilebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intuition -- 24 Ekim 2009; 17:59:12 >
  • Uzun süredir oynamıyordum bir daha bakayım dedim bugün,miamiye kaybettik,koç ilk 3 çeyrek çok oynattığı için son çeyrek sadece son 30saniyede aldı oyuna bir sayıyla kaybettik.Sonra toronto karşısında maça kötü başladım (hido sağolsun),son çeyrek fark 6 sayı falandı,son çeyrekteki 16 sayının 14ünü attım,birde maç kazandıran basketi attım 8 saniye kala kazandık bu sefer xD Çok kral maçtı ya.Dikkatimi çekti oyunda son dakikada öne geçiren şut,maçı kazandıran basket falanda var,onlardan da puan alınıyor ki çok iyi olmuş.
  • A- ortalamam var overallim 48 d-leaguede 14 maç yaptım hala bi takımdan teklif gelmedi kafayı yicem
  • bu dakika olayını değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  • ya arkadaşlar bende iyi oynadıkça d+ f+ fln oluyor en azı c- onun azına inmiyor oyunu ben tam çözemedim eğer anlatırsanız çok sevinirim bide bu görevlerin ne olduğunu nasıl anlarız
  • 5 Mins Pro oynuyorum. D-League'de 27 maç yaptım. B- ortalama ile oynuyorum hala NBA'den teklif gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.