Şimdi Ara

NBA 2K17 | ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
8
Favori
41.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zoefox Z kullanıcısına yanıt
    Kariyer modunun rol yapma kısımlarıyla ilgilenmiyorsanız sanırım bu sene MyLeague'de oyuncu oluşturup onun üzerinden de oynayabiliyorsunuz. Henüz bu modu açacak fırsatım olmadı (MyTeam haftalık challenge'lar, domination ve MyCareer oynamaktan!) ama böyle duydum.
  • dtcelik kullanıcısına yanıt
    Shooting ağırlıklı SF oynuyorum, herhangi bir sorunum yok pas almakla. Pas istemekten de çekinmiyorum, olur da FG% maç içinde çok düşük kalırsa pas vermiyorlar bazen (özellikle belirli oyuncular - Orlando'dayım, Fournier ve Hezonja mesela) ama normalde hiçbir sorunum yok. Pota altı ve şut için pas alıyorum gayet kolay bir şekilde.
  • NBA 2K17 Rehber Videolarıma Şut nasıl atılır ile start verdim.

    Sağ Analog inceliklerini analttığım rehber videomu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    NBA'in ve 2k'nın Türkiye'de daha çok insana yayılması daha bilinçli oyunlar oynanması için videolarıma beğenilerinizi bırakıp kanala abone olmayı unutmayınız. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 25 Ekim 2016; 11:29:12 >




  • oyuna güncelleme geldimi arkadaşlar
  • ps4 ün son güncellemesinden dolayı oyun gamepadı algılamıyor
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad, bilgilendirme ve paylaşımlarınızdan oldukça istifade ediyorum. Şut ve atışlarda sağ analoğu kullanıyorum zaten ama saat 6 ve 12 olayını bilmiyordum.Özellikle faul atışlarımda büyük ilerleme kaydettim sayenizde.
  • Mypark, pro-am vs oynayan arkadaş varsa eklesin. Tek başına hiç de zevkli değil. PS4 Ekleyin : cmanager84
  • Kariyer modda oyuncum sakatlandı, bu şekilde oynamak istermisiniz dinlenicekmisiniz dedi dinlenmeyi seçtim seçmez olaydim similasyom hazirlaniyor dedi oylece kaldi 3 saattir bekliyor bu sekilde basina gelen oldumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans yapma düzeldimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, oyuncum pg pozisyonunda. Utah'ta oynuyorum. Ama bizim takım son sırada. Başka takıma geçmek istiyorum, detroit ve atlanta arasında hangi takımı önerirsiniz, ya da başka bir öneriniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E-tedh

    Arkadaşlar Mycareer de PG 95 overall karakterim var. Tüm antrenman etkinliklerini yapıyorum. Dün son antrenman etkinliğinden sonra çalışma barı doldu ve yeni upgrade hakkı verdi. Upgrade yapmak için girdim ancak 0 görünüyordu. Üşenmedim tekrar maç ve antremanlara devam ettim. 2 saat sonra tekrar upgrade hakkı verdi. Yükseltme için girdim yine 0 görünüyor. PG lere 95 overall üstünü vermiyor mu? Oğlum mypark ta maç yaparken 98 overall olmuş oyuncular görmüştüm.

    Bu bahsettiğin sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var yeni upgrade yapamıyorum ve nedenini hiç anlamadım. Bu durumla karşılaşıp açıklama yapabilecek arkadaşlara da şimdiden teşekkürler..
  • gökhanataç kullanıcısına yanıt
    Buradaki arkadaşlar mypark ta allstar ya da süperstar seviyelerine gelince mümkün olduğunu söylediler. Youtube den glitch için videolar var denemedim ama sanıyorum 7 gb lık güncellemeler ile bunları kapatmış olabilirler.
  • NBA 2K17 Rehber Videolarıma Şut nasıl atılır ile start vermiştim şimdi de NBA 2K17 Smaç ve Turnike Rehberleriyle devam ettim.

    Her zaman belirttiğim gibi NBA'in ve 2k'nın Türkiye'de daha çok insana yayılması, daha bilinçli oyunlar oynanması için videolara beğenilerinizi bırakıp kanala abone olmayı unutmayın. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

    Oyun oynamayın basketbol oynayın!

    1- Smaç Rehberi



    2- Turnike Rehberi




  • Arkadaşlar oyunun online modunda Euroleagues takımlarıyla mesela Fenerbahçe ile oynanmıyor diye bir şeh duydum doğru mu? Eğer öyleyse almayacağım oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myteam de online maçlarda, oyuncuların altında kendi isimleri yerine benim psn ismim yer alıyor. bunu değiştirme şansım var mı?
  • Bu oyunda point gard oynamak ayrı bir keyif. İzninizle oğlumun oynadığı maçta yaptığı güzel bir turnikeyi paylaşmak istiyorum.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-tedh -- 6 Kasım 2016; 20:52:53 >
  • 7gb ilk güncelleme sonrası myteam domination modu çok mu zorlaştı bana mı öyle geliyor
    4. Maçta brooklyn hall of fare oynuyo resmen

    Bir de myteam de Chemistry var MIdır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba,

    2008 den bu yana 2K serisini oynayan biri olarak, ilk defa online denemeye başladım. ne yazık ki ne my team ne de normal online maçlarda rakip bulamıyorum. sokak dışında parkelerde gerçek nba maçı atmosferi yaşamak isteyen arkadaşlar ile oynamayı çok isterim.

    platform: pc steam: ers05can

    teşekkürler....
  • NBA 2K17 Rehber Videolarında şimdi sırayı Oyun İçinde hızlı oyuncu değişikliği ve Time-Out Mola menüsünde oyuncu değişikliğiyle ilgili hazırladığım video aldı.

    NBA'in ve 2k'nın Türkiye'de daha çok insana yayılması, daha bilinçli oyunlar oynanması için videolara beğenilerinizi bırakıp kanala abone olmayı unutmayın. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

    Oyun oynamayın basketbol oynayın!





  • E-tedh kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir turnike olmuş gerçekten. Özellikle açıyı iyi almış olması ve saha kontrolüde bu güzel turnikenin sayıyla sonuçlanmasında %50 pay olmuş. Bu tip videoları görmek çok keyifli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.