Şimdi Ara

NBA 2K24 | Kobe | 8 Eylül (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
17
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Öncellikle vakit ayırıp uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim ama alıcam galiba denemek istiyorum yinede en kötü normal maç yapıp kendimi geliştirmeyi denerim gerçekten çok saol

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

    oynanmaz dedim ama 2 gündür oynuyorum baya sardı özellikle salary cap modu. markette oyuncular pahalı ama bu sefer maç sonları iyi mt veriyor geçen serilere göre. oynanış da baya düzelmiş güzelleşmiş. cross play da var sabahın köründe bile anında rakip buluyor. almanı öneririm

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir maça girince Settings altında Controls geliyor hocam

  • Mikro ödemelerden puan kırmış herkes, ign bile 6 vermiş oyuna resmen soyguncu moduna geçmişler.

  • Maalesef oynanışı beğendim. 1900+450 lira vermiş biri olarak maalesef diyorum; çünkü paragözlükte EA'i geçtiler.

    Önce artılarını yazalım:
    Oyunu biraz yavaşlatmışlar, bu da gerçekçiliğini artırmış. Daha dengeli bir oynanış sunuyor.
    Geçen sene her build her şeyi yapabiliyordu. Bu sene tekrar eskiye dönmüşler. Build yapmak bu yüzden çok vaktimi yedi. VC alıp buildimi 85 de yaptım ama hala doğru build yaptığımdan emin değilim. Oyunun çıkmasıyla 3-4 saat sadece build ekranında oyalandım. Ama bir buildin her şeyi yapamaması olması gerekendi, bu açıdan olumlu değerlendiriyorum.
    Görsel açıdan en iyi NBA oyunu. Bu konuda NBA'den hiçbir zaman şikayetçi olmadım. Maç içinde saha içine odaklandığı görüntüler muazzam.
    Fotoğraf modu getirmişler, şahane görseller alınabiliyor. Bu oyunda SS almak için şekilden şekile giriyordum, şu an maç içerisindeki fotoğraf modu fazlasıyla işimi görüyor.
    REC'e No Squad bölümü eklemeleri iyi olmuş. Oraya squad girdiğinde, karşısında random adamlarla denk gelmek saçma oluyordu.
    Yeni City tasarımını pek beğenmedim ama en azından değişiklik denemişler.
    Takeover'ı maçın gidişatına göre seçebilmek güzel.
    Rozetlerin kullanıma göre aktifleşmesi güzel ve olması gerektiği gibi olmuş.
    MyTeam ve MyCareer sezon seviyesinin aynı anda ilerlemesi güzel.
    Crossplay iyi olmuş. Gerekli miydi bilmiyorum ama en azından Xbox-PS5 arası arkadaşlar arası oynanabilir.
    Şut olayı düzeltilmiş. 2K23 çok kötüydü. Bu sefer de fazla kolay olmuş, millet yarı sahadan sokuyor ama nerf yer diye düşünüyorum.

    Eksilere geçelim:
    Kariyerde hikaye yok. Geçen sene de yoktu. Hikaye olduğunda yarım kalmışlık hissi oluyor bence, olmaması büyük eksik değil. Kız arkadaşınız oluyor, hikaye bittiğinde kız ortadan kayboluyor. Geçen seneki yine maçları falan izliyordu. Rekabette olduğunuz bir oyuncu oluyor. Siz 90 üzeri olduğunuzda rekabet kalmıyor. Hikaye bir yerde hep yarım kalmışlık hissi veriyordu. Ama sadece offline oynayan oyuncu hikaye arayabilir.
    Badgelerin düşmesi sinir bozucu. Badge sistemi genel olarak değişmiş ve karmaşıklaşmış. Bunun için bile bir sürü görev yapıp, bir sürü şey ayarlaman gerekiyor.
    Park'ta Rise ya da Elites'a katılmak için gereksiz görevler var. Bunlara katılmadan da günlük çarkı çevirip ödül bile alamıyorsun. Takımım olmadığı için hala katılamadım.
    Park tasarımı kötü. Hangi sahalar No Squad anlayamadım bile. Asansörlü sahalar mide bulandırıcı olmuş. Need 1 yazıyor, koşuyorsun; asansör merasimi izliyorsun.
    City renklendirmesi çok kötü. Rengarenk tasarımın bokunu çıkarmışlar.
    Görevler çok karmaşık ve zorlaştırılmış. Fotoğraf görevleri yok. Ya da henüz yok bilmiyorum. Aynı adama gidip hem günlük, hem haftalık görev alman gerekiyorsa iki kere konuşman gerekiyor. Böyle birkaç görevi kaçırdım.
    İlk haftadan kaykay görevini kazık gibi vermişler. Milisaniyelerle zorla geçtim.
    Sezon ödülleri çok kötü. Oynayayım da alayım dediğim ödül sadece rozet gerilemesini durduran zımbırtılar. Onu da 40'a koymuşlar.
    MyTeam'de Auction House kalkmış.
    MyTeam'de görevler daha da kötü. Umarım ilk hafta diye böyledir de; SG ile 3 üçlük at, SF ile 5 smaç vur tarzı görevler gelir.
    3v3 modlarda bir sürü seyircinin "oooo,uuuu" diye sahaya dalması gereksiz kalabalık yapıp göz yoruyor.
    Sezon seviyesi gıdım gıdım ilerliyor.
    Kahverengi tişört yine var. Dövmelere bakmadım ama muhtemelen yeni bir şey eklememişlerdir. Saç stili bile 2-3 tane eklenmiş.
    Build test etme çok yetersiz. Ölümüne savunma yapıyorlar, smaç bile vuramıyorsunuz.
    Telefonla parktaki oyunculara bakma olayının başka tuşa atanmasına alışamadım.

    Gelelim haraca bağlanmış kısımlara.
    Karakteri geliştirmek çok pahalı. Türkiye'de VC almak da pahalı. Türk oyuncular ekside başlıyor.
    Sezon ödüllerinde basic ödül, premium ödül, premiumun premiumu ödül diye ayırmışlar. Battle Pass satıyorlar. Yahu sen Apex Legends misin? Apex Legends bedava oyun, parayı battle pass ve kozmetik satarak kazanıyor. Sen AAA fiyatında oyunsun, oyunculara yıllardır VC ile bir sürü şey satıyorsun. Bir de battle pass satmaya başlıyorsun. Ayıp.
    MyTeam modunda Auction House yerine kendileri satış yaparak pay alıyorlarmış. Nereden para alırız diye iyice şaşırmışlar.
    Ayrıca VC ödülleri düşürülmüş. Oyun tamamen VC satın almaya yönelik bir şeye dönüştürülmüş. Çok kaliteli oyun, aynı keyfi aldığım başka bir oyun yok bile ama her şeyi bu kadar paraya bağlamaları mide bulandırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 14 Eylül 2023; 11:39:34 >




  • Oyunculardan tepki var.action house geri gelebilir mi acaba güncelleme ile ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 15 Eylül 2023; 0:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cd li versiyon 2.999 tl diyor her yerde. Dijitali 1500 iken fiziksel versiyonu niye böyle? Her şeyden önemlisi o fiyata alan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • toytonum T kullanıcısına yanıt

    1600 tl kutulusu ps5


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Nerede? Vatan, mediamarkt vb 2999 diyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun sinir ediyor, her gün Twitter'da saçma videolar önüme düşüyor. Ghost contest diye bir olay var, bir de tam tersi. Interior Defense 90 olmasına rağmen içeride savunmada yokmuşum gibi içimden geçip smaçları vuruyorlar. Buildim de çok ağır geldi, oynuyorum ama çok bayılarak oynamıyorum şu an. Umarım güncellemeyle kendine gelir.

  • toytonum T kullanıcısına yanıt

    Sahibindene yaz çıkar ps5 2k24 diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K24 - Season 2 is Live | PS5 & PS4 Games


    PlayStationyoutube
    NBA 2K24's Season 2 has arrived and the impact will leave you earning rewards like never before 🚀 #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #nba2k23 #victorwembanyama
    https://www.youtube.com/watch?v=zVS579C-HNo

    NBA 2K24 - Up Your Game: Dribbling | PS5 & PS4 Games


    PlayStationyoutube
    Need help getting your game right? Up Your Game will help you learn the basics around dribbling. Once you’ve soaked up this need-to-know knowledge, head on over to 2KU for a full tutorial on how to play NBA 2K24. Practice your skills, get your shots up, and soon you will be the greatest of all time. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #nba2k23 #jamalmurray
    https://www.youtube.com/watch?v=LXgHH-WsU4g
  • Online maç için lakers 00-01 takımını nasıl açıp oynayabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ülkelerdeki yorumlara baktığımda çok fazla hatadan bahsediliyor olmasına rağmen oyun genel olarak beğenilmiş. Ama bana sorarsanız en kötü NBA oyunu. Son olarak sezon bitince istatistiklerin sıfırlanması olayı deli etti. Rec için bu şekildeydi, şimdi parkta da sıfırlanmış. Ben tek oynayan adamım, takımım yok. İstatistiklerime bakan davet atıyor, işime gelirse kabul edip oynuyorum. Gece gündüz oynayıp %72.8 yapmıştım. Yeni sezonla birlikte sıfırdan başladık.


    Badgelerin çalışmamasıyla ilgili de çok fazla yorum okuyorum. Bana sorarsanız çalışmayan çok şey var. Interior Defense 95 olan adamımla içeride yokmuşum oynuyorlar. Ödüller rezalet. Her şeye para istiyorlar, bok gibi ödül veriyorlar. En olmamış NBA2K oyunu diyebilirim.

  • NBA 2K24 - NBA In-Season Cup Trailer | PS5 & PS4 Games


    PlayStationyoutube
    Options: Emerge as the last team standing 🏆 Step into the NBA's In-Season Tournament on NBA 2K24! Take your shot at NBA's In-Season Tournament on NBA 2K24 and start your rise to hoop glory 🏆 🎮 Compete in the NBA’s inaugural In-Season Tournament and advance from Group Play to the Knockout Stage, and try to win the NBA Cup in NBA 2K24 #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #nba2k23
    https://www.youtube.com/watch?v=TTYUTWkMMHc
  • Oyun Black Firday indirimiyle 750₺’ye düşmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 17 Kasım 2023; 10:0:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almakda kararsızdim bu myteam action house rezaletinden sonra ama indirim çok iyi olduğu için aldık bakalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K24 - Up Your Game: Shooting | PS5 & PS4 Games


    PlayStationyoutube
    Need help getting your game right? Up Your Game will help you learn the basics around Shooting. Once you’ve soaked up this need-to-know knowledge, head on over to 2KU for a full tutorial on how to play NBA 2K24. Practice your skills, get your shots up, and soon you will be the greatest of all time. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #nba2k23
    https://www.youtube.com/watch?v=5yIZwgTqY88
  • myteam action house kalktıktan sonra nasıl olmuş kart satışları vs biri kısaca yazabilir mi acaba?


    Edit: kendi sorumu kemdim cevaplayayım, oyuncuların kurduğu karaborsayı dağıtmak parayı tamamen kendine almak isteyen 2K kısaca demiş ki paranız yoksa myteam oynamayın single modlarda takılın, oyuncular kartları çok düşük ve çok çok kötü üstelik fiyatlar ülke enflasyonunu dahi aşmış vaziyette, oyunda kazandıklarınıza da asgari ücretin 10 da 1 gibi düşünün..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NesetUraL -- 22 Kasım 2023; 9:3:48 >
  • Herkese selamlar next gende oynuyorum rec proam vs beraber oynayabileceğimiz bir grup kursak recte vs random kişilerle oynamak eziyet cidden 97 center 97 lockdown 94 sg karakterlerim var en azından işkence olmaz oyunlarımız beraber oynarsak

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.