Şimdi Ara

NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]Nintendo of Americayoutube
    NBA 2K24 is available now on Nintendo Switch! Experience the past, present, and future of hoops culture in NBA 2K24. Pursue your place in history by earning REP, competing against other players, and participating in Streetball side quests! #NintendoSwitch #NBA2K24 Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=D_8RtWDIknk

    -


    Takımını topla ve NBA 2K24'te basketbol kültürünün geçmişini, bugününü ve geleceğini deneyimle. MyCAREER'da saf otantik aksiyonun ve sınırsız kişiselleştirilmiş MyPLAYER seçeneklerinin tadını çıkar. Etkileyici bir efsane koleksiyonu topla ve MyTEAM'de mükemmel kadronu oluştur. PLAY NOW'da favori NBA ve WNBA takımlarınla oynarken, daha hassas oynanışı ve iyileştirilmiş görselleri hisset.


    MAMBA ANLARI

    Küresel bir süperstar olma yolundaki yükselişinde, Kobe'nin en etkileyici ve baskın performanslarını yeniden canlandırırken, kendi içsel Mamba Mentality'ni ortaya çıkar. Genç bir fenomen olarak erken kariyer zaferlerinin üzerinden tekrar geç ve seçkin bir skorerden tüm zamanların en büyük oyuncularından birine uzanan olağanüstü yolculuğunu takip et.


    CENNETTE BASKET

    Kartpostal gibi manzaralar ve coşkulu rekabetle dolu, göz alıcı bir sahil Mahallesine izini bırak. Yeteneklerine uygun bir MyPLAYER yaratmak için, yenilenmiş oyuncu yapıcıyı kullan; böylece güçlü yönlerini ortaya koyabilir ve güncellenmiş Rozet sisteminden en iyi şekilde yararlanabilirsin. Uçurumluk araziyi keşfet, bir dizi yeni basitleştirilmiş görevi tamamla ve nihai MyCAREER atmosferinde rakip oyuncularla yüzleş.


    MyTEAM'İNİ YÖNET

    Saatlerce sınırsız özelleştirilebilir eğlenceyle dolu, klasik kart toplama modu geri döndü. Geçmişten ve günümüzden seçerek bugünün All-Star'larını ve tüm zamanların efsanelerini kullan ve hem tek oyunculu hem çok oyunculu modlarda hakimiyet kurabilecek bir ekip yarat. MyTEAM, karakteristik rekabet hissini korurken, tamamen yeni bir maaş sınırı modu da dahil olmak üzere bir dizi yenilikçi iyileştirme sunuyor.


    HAMLELERİNİ YAP

    Kesintisiz oyun mekaniği ve detaylara gösterilen özene vurgu yapan, bugüne kadarki en otantik oyun deneyiminin tadını çıkar. Beceriye dayalı daha ödüllendirici hamleler ve etkinlik için yenilenmiş iç savunma ve dribble kombo kontrolleriyle geniş hareket cephaneni sergile.


    -


    Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2023

    Tür: Spor

    Dağıtıcı: 2K Games

    Geliştirici: Visual Concepts


    Nintendo Linki: https://www.nintendo.com/store/products/nba-2k24-kobe-bryant-edition-switch/


    -


    Ekran Görüntüleri:


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]









  • Sezon 2 Fragmanı | NBA 2K24


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]NBA 2Kyoutube
    Season 2 of #NBA2K24 is going to be out of this world 👽 🛸
    https://www.youtube.com/watch?v=XKzWwTmtr_0
  • NBA In-Season Tournament Trailer | NBA 2K24


    NBA 2K24 [SWITCH ANA KONU]NBA 2Kyoutube
    The first-ever NBA In-Season Tournament starts TODAY 🚨 Experience the Tourney in #NBA2K24's MyCAREER, MyTEAM, and MyNBA now 🎮
    https://www.youtube.com/watch?v=nIk_HXzODeY
  • 2K24 online lig oynamak isteyen DM den yazabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.