Şimdi Ara

NBA şampiyonluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kevin Garnett MVP olacak bakınız şuraya yazdım .
  • LA Lakers
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASOT_XXL</i>
    <br />""Üstüste sahasında 12., genelde ise 10. galibiyetini alan Lakers'da Kobe Bryant, 21 sayı, 6 ribaunt ve 9 asist, ''postacı'' lakaplı Karl Malone, 20 sayı, 6 ribaunt ve 5 asist, Shaquille O'Neal, 18 sayı, 15 ribaunt ve 5 blok, Gary Payton da 17 sayı ve 4 asistlik ""
    Walla şu performansı gördükten sonra diğer takımların şansının gittikçe azaldığına inanıyorum.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    13 yıl sonra Dallas Lakers'ı kendi evinde devirdi ve LAL'ın 3 serisini aynı anda bozmuş oldu.
    10 maçlık galibiyet serisi
    26 maçlık evinde yenilmeme serisi
    13 yıldır DM'ye evinde yenilmeme serisi
    Geçmiş olsun...




  • Gary Payton atılmasaydı dicem de nese.
    Ben Lakers taraftarı deilim boşu boşuna kasma.
    Ayrıca hiçbir takımın taraftarı değilim basketbolun taraftarıyım.
  • Glove,Mailman!Bu ünvanları alan insanların senelerce NBA e ne kadar fazla hizmet ettiğini biliyoruz.İkiside playoffları yaşının olgunluğuyla oynayacak adamlar.Bu yüzden bence playofflardada hiç bişey değişmez.Hatta tam tersi takımları süpürürler belki de.Ne kadar lakers lı olup bu sene bu müthiş iki insanın parmağına yüzük takmasını istesemde Minneseto'ya da 2. seneyi tek geçerim.Abi Kevin garnett de mutlak mvp ler arasında hep ama takımını şampiyonlukta göremiyoruz.Ah şu takıma iyi bir guard gelse bak neler değişir.Payton minnesota'ya gitseydi şampiyon kesin min di.Bilmiyorum ne dersiniz?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASOT_XXL</i>
    <br />Gary Payton atılmasaydı dicem de nese.
    Ben Lakers taraftarı deilim boşu boşuna kasma.
    Ayrıca hiçbir takımın taraftarı değilim basketbolun taraftarıyım.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Öncelikle kastığım falan yok, yanlış anlamışsın zira sana karşı bir metin değildi, sadece sen istatiki bir bilgi vermişsin Lakers lehine, bende başka bir istatiki bilgi verdim. Seninle polemik yaratmak gibi bir arzum yok, beni forumda gördüğün birçok kişiyle karıştırma.
    Geçmiş olsun lafına alındıysan kesinlikle sana yazılmış bir şey değildi direk Lakers'a taziyelerimdi benim... Ayrıca bir önceki postumu okusaydın benim de Lakers'ı şimdilik favori gördüğümü anlardın.
    Payton atılmasına ve maça gelirsek bence birşey değişmezdi, zira Dallas ilk maçı da şutörlerinin özellikle de Dirk'ün şansızlığından (yada kazmalığından) kaybetti bana kalırsa. Çok dış şut kaçırmışlardı yanılmıyorsam... Hem ayrıca basketbol taraftarı için rekabet görmek her zaman en iyisidir. Ezip geçen Lakers hiç kimseye zevk vermez... umalım da diğer tüm takımlar LAL'ın performansına ayak uydurabilsinler...
    Sağlıcakla...[bye]




  • Cidden güzel bi konuya değinmişsin.İnşallah biraz daha lakers'a yakın oynar diğer takımlarda playoff ların zevki çıkar.Ama bu işin playoff larda daha da kızışacağını düşünüyorum.Yani lakers daha da fazla kasacak gibi şampiyonluğa yaklaştıkça.Bari sezon içinde iyi maçlara denk gelsek ntv de
  • Prdon yanlış anlaşmalar oldu kusura bakma netfaresi.
    Bence olay asıl ezip geçmekte bitiyor.Hatırlarsan 3 sezon önce Lakers Kobe + Shaq la olayı bitirdiği zaman diğer takımlar olaya artık el atmaya başladı.Bir Dallas bi New Jersey işin içine girdikçe, NBA basketbolunda bile aşama kaydedildi.
    NBA action ı seyrederken geçen sene genç oyuncularla devam eden Memphis in bu sene nasıl iyi bir yolda olduğunu anladım 5 ya da 6 maçlık galibiyet serilerinden sonra.
    Ayrıca Lakers için de şunu deyinmeden geçemicem her ne kadar anlam veremediğim bir Kobe fobin olsa da oynamaya başladığı zaman gerçekten tutulması çok zor bir adam(bizim Alper Yılmaz tutar her halikarde de :)
    Ama Gary Payton ını gelmesi bence takımda ki Point guard mevkinin biraz zayıflamasın neden oldu.
    Çünkü Payton olmadığı zaman Derek Fisher, Payton'nın gelmesinin ezikliğini üstünden atamadığı anlaşılıyor.
    Babamın anlam veremediğim POPSTAR zevkinden dolayı bu haftaki maçı seyredemedim.Yazarsanız sevinirim.
    Vince Carter gene bu hafta coşmuş.Leberon James de süper star olma yolunda ilerliyor.
    Bonzi Wells de sanırım Memphis e gitti.Eski takımı Portland Trailblazers'a karşı iyi bir oyun sergileyip maçı kazanmaların Büyük rol oynamış.Haberler böyyle :))
    Öbür post ta da haberleri vermeye devam edeceğim.
    Keep in touch :))




  • Bir popstar vakası daha... Allah'tan TV-Kartı denen teknoloji mevcutta dilediğimi seyreyliyorum Bu haftaki maçtan kastın SAS - SS ise, ki zaten NTV dışında maç seyredemiyorum, SAS doğal olarak çok rahat kazandı. Uzun sıkıntısı içindeki SS Tim Duncan'ı durduramadı, (Tim 27 sayı 20 Rebount ile 22.maçında 20 DDouble yaptı ve kariyerinde 16. kez 20/20 barajını aştı!) Hido sahanın en çok asist yapan ismiydi. SAS böylece liderliğe yükseldi. Çok garip zira geçen hafta sonuncuydu, işte NBA böyle birşey [:P]..
    Lebron James'e gelince çok iyi adam ama şansızlığı işte Cavaliers hala sürünüyor. Sadece Lebron yetmiyor...
    Gary olayında haklı gibisin ama bir de şu açıdan bakmak lazım daha play-off'lara çok var ve bu durum Fisher'a artı bir motive sağlayabilir. İşte o zaman diğer takımların hali harap zira Jackson'ın iki adet nerdeyse aynı formata sahip takımı olur. Ama şu da açık ki, şampiyon uyanışta..
    Ayrıca Doğu yine eski formunu koruyor, bu gidişle tekrar Batı'yı seyredecekler, Batı'da SK LAL'den sonra iyi bir W/L oranına sahip. LAL ile aralarında sadece 1 galibiyet farkı var...




  • Ne oldu yahu[?] NBA taraftarı uyuyor mu[?] Ortalığı yine futbol muhabbetleri basmış. Kimseden ses çıkmıyor bari ben birkaç haber ekleyeyim...

    LA Lakers’a Warriors darbesi

    NBA’de Pasifik Grubu lideri ve sezonun en iyi galibiyet yüzdesine sahip ekibi Los Angeles Lakers, 26. maçında 6. yenilgisini 107-98’lik skorla deplasmanda grup 3.sü Golden State Warriors’dan aldı.

    New York
    NTV-MSNBC VE AJANSLAR
  • Tabii böylece en iyi galibiyet yüzdesine sahip iki takım oldu. Sacramento Kings ve LAL (20-6)

    Detroit’te kötü gidiş sürüyor: 83-78

    Merkez Grubu’nda 3. sırada bulunan Detroit Pistons, deplasmanda Milwaukee Bucks’a da 83-78 yenilerek, son 8 maçında 6. yenilgisini aldı.

    New York
    NTV-MSNBC VE AJANSLAR

    24 Aralık 2003— 28 maçta 12 yenilgisi bulunan Pistons’da, 25 dakika şans verilen Mehmet Okur, 12 sayı ve 12 ribauntla (5 hücum-7 savunma) oynarken, serbest atışlarda 2’de 2, 2 sayılık atışlarda da 10’da 5 isabet buldu. Takımda Richard Hamilton, 17 sayı, 4 ribaunt ve 4 asist, Ben Wallace da 16 sayı, 20 ribaunt ve 4 blokla oynamasına karşın yenilgiye engel olamadı.
  • San Antonio Spurs seriyi sürdürdü

    NBA’de geçen sezonun şampiyonu ve Ortabatı Grubu lideri San Antonio Spurs, galibiyet serisini sürdürdü ve bu kez de sahasında Los Angeles Clippers’ı 111-90 yenerek, üstüste 11. galibiyetini elde etti.
    Ama buna rağmen SAS Ortabatıda Minnesota'nın ardından ikinci sıraya düştü...

    Philadelphia’dan Orlando’ya fark

    Philadelphia 76ers’ın Orlando Magic’i 95-73 yendiği maçta Gürcü asıllı Türk vatandaşı oyuncu Zaza Pachulia, 3 sayı, 2 ribaunt ve 1 top çalmayla 6 dakika oyunda kaldı.
  • Lakers'a Warriors'tan sonra bir Rockets darbe indirdi... 99-87
    Böylece LAL 7.yenilgisini aldı. Fakat Sacramento'da son maçını kaybedince LAL Pasifik grubunda liderliği kaptırmadı...
  • BATI'da son durum şöyle

    Midwest
    Minnesota 18 9
    San Antonio 20 10
    Denver 17 11
    Dallas 16 12
    Houston 16 12
    Utah 15 13
    Memphis 15 13
    Pacific
    L.A. Lakers 20 7
    Sacramento 20
    Seattle 13 13
    Golden State 13
    Portland 13 13
    L.A. Clippers 11 13
    Phoenix 10 19
  • San Antonio Spurs tutulmuyor

    Geçen sezonun şampiyonu San Antonio Spurs, sahasında Atlantik Grubu sonuncusu Orlando Magic’i 98-83 yenerek, üstüste 12. galibiyetini aldı ve zirvedeki yerini geri aldı. (W:21 - L:10 - Streak : W12)
  • Spurs’ten üst üste 13. galibiyet

    Ligde geçen sezonun şampiyonu ve Ortabatı Grubu lideri San Antonio Spurs, sahasında Milwakuee Bucks’ı da farklı skorla (89-74) yenerek, üst üste 13. galibiyetini aldı ve galibiyet sayısını 32 maçta 22’ye çıkardı.

    NBA’de, günün maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
    Los Angeles Clippers-Toronto Raptors: 88-94
    Cleveland Cavaliers-Portland Trail Blazers: 86-74
    San Antonio Spurs-Milwakuee Bucks: 89-74
    Sacramento Kings-Utah Jazz: 98-89
    Phoenix Suns-Philadelphia 76’ers: 100-92
    Denver Nuggets-Golden State Warriors: 103-79
    Los Angeles Lakers-Boston Celtics: 105-82
  • Jason Kidd ‘triple double’a doydu

    NBA’de Atlantik Grubu lideri New Jersey Nets, deplasmanda Merkez Grubu lideri Indiana Pacers’ı yenerek, üstüste 3., bu sezonki 29. maçında da 16. galibiyetini aldı.
    Maçta Nets’in yıldız oyuncusu Jason Kidd, 16 sayı, 10 ribaunt ve 14 asistlik performansıyla üstüste 2. günde de “triple double” yapmayı başardı. Kidd, böylece bu sezonki 6., kariyerinde de 56. “triple double”ını yapmış oldu. Kidd’in yanısıra Kenyon Martin, 23 sayı ve 13 ribaunt, Richard Jefferson da 20 sayı ve 6 ribauntla takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimlerdi.
  • Mehmet Okur 12 sayıyla oynadı

    Merkez Grubu’nda 3. durumda bulunan Detroit Pistons’ın, bir üst sıradaki New Orleans Hornets’ı 108-99 yendiği maçta Mehmet Okur, 19 dakika sahada kalırken, karşılaşmayı 12 sayı, 2 ribaunt ve 1 asistle tamamladı.

    Detroit üst üste 3. galibiyetini aldı

    Merkez Grubu’nda 3. sırada bulunan Detroit Pistons, sahasında Portland Trail Blazers’ı 78-71 yenerek, 32. maçında 19. ve üstüste 3. galibiyetini elde etti.

    Böylece Detroit 19 galibiyet 13 yenilgi ile Indiana ve New Orleans'ın ardından Merkez grubunda ki 3.lüğünü perçinledi... Doğu konferansında ise 4.lükteki yerini korudu...
  • Basketbolla ilgilenen fazla yok galiba
    Mehmet az oynuyor ama oynadı mı tam oynuyor yaw.
    Gerçekten de pota altında üstünlügünü hissettiriyor.
    Bir de Detroit forward leri içeriyi oynasalar olaylar çok daha farklı olacak.
    Bu arada ben hayatımda Jason Kidd gibi bir TAM oyun kurucu görmedim.
    Öyle paslar atıyor ki insanın ağzı açık kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.