Şimdi Ara

Ne Dota Biliyorum Ne Lol Help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hep knight oynadım ama knight bitti :) Lol a güzel oyun diyorlar sizce nerden başlamalıyım hakkında en az bir bilgim yok teşekkürler .



  • Yanlış konu yanlış yer yanlış zamanlama. Birazdan olacaklar için üzgünüz.
  • tamam özel şu dota zor öğrenilir lol biraz daha kolaydır.
  • Hayatın boyunca knight oynadıysan alışman zor olacak dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadi canım

    Hayatın boyunca knight oynadıysan alışman zor olacak dostum.

    hadi canım
  • farklı bir oyun dene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 18 Temmuz 2013; 0:49:04 >
  • Her seferınde aynı levela kasıyorsun, sureklı aynı mapte yaratık olduruyosun, sadece ısler farklı mage prıest yerıne yetenek gucu tasıyıcısı ve destek var. Hıc baslama dostum alısınca gununun yarısı buna gıdıyor farkında bıle olmuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intran

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hadi canım

    Hayatın boyunca knight oynadıysan alışman zor olacak dostum.

    hadi canım

    Yaz ödevin yok mu senin dostum?Hadi git onla uğraş.
  • önce lol başlasan daha iyi edersin. çünkü dota başlarsan çok daha zorluk çekersin. ama senin tercihin tabi. lol oynamasını 1-2 aya öğrenirsin. (tabi oynamasını )
  • Bende senin gibiydim Rpg oyunlarından başımı kaldırmazdım,birgün aklıma geldi eskiden bir oyun oynamıştım oyunun adı neydi diye forumda konu açtım vsvs.. dotaydı oyunun adı girdim ama oyle boyle değil şimdiki tabirle bir feedliyorum aman yarabbi.Neyse 1 ay kadar berbat oynasamda lola başladım sonra ne biçim oyun diyip sildim,sitelerde tekrar gorunce gene indirdim ve oyun oyle bir sardıki günde 7-8 Saat oynuyordum fakat full botlarla arkadaş dedi pvp gir birkede bende goreyim başlarım belki dedi bende girdim annie oynuyordum hep o maçta quadra atmıştım sevinmemiştim ne oldugunu bilmiyordum, tabii 15 levelden sonra annieninde çokta iyi bir champ olmadıgını anladım. Ama artık oyun o ilk başladıgımdaki zevki vermiyor peki neden? Çünkü tüm heroları oynadım, oyun artık sadece lig atlama win kasma durumuna gelmiş.Klasik bir ranked maçında midim diana oynuyorum mesela, git blue yardım et midde farm yap kill al bot , top lane gank git üstünlük kur all mid yaz tf yapıp baron al oyunu bitir. Çok basit görünüyor şu şekilde ama bide bunun tersi var bknz ; Git blue yardım et adc blue çalsın jungle sövsün oyun dayanılmaz bi hal alsın konsantre olamayıp midde fp ver. Solo top ayrı bi feedlesin ve sinir hastası ol. Tr serveri bu yuzden sevilmiyor ben başladıgımda east deydim sonra tr aktardılar ordan free olarak weste geçtim ve tekrar tr ( HAYATIMIN HATASI ) . Bunları sana niye anlattım bilmiyorum ama başlarsan eastte başla oyun ilk 1-3 Ay sana süper gelecektir ama sonra tüm heroları oyunun amaçlarını aslında zevk değil kendini kanıtlamaya çalıştıgını anlayacaksın .nasıl desem oyun çok monotonlaşıyor.


    Herneyse ben oyunu 1.5 yıldır oynuyorum ama ilk aylardaki aldıgım zevki alamıyorum. Çok uzun oldu ama neyse




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.