Şimdi Ara

ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sabahtan beri nette dolaşıyorum araştırıyorum baktıkça kararsızlığım ve karmaşa daha da artıyor en sonunda derli toplu bir cevap alabilmek için buraya yazmaya karar verdim.

    bir notebook almayı düşünüyorum ürünü daha çok photoshop corel gibi programlarda kullanacağım tabi arada sırada oyunda oynamıyor değilim ancak bütün oyunları hıgh performansta oynayayım ben bir oyunun bütün detaylarını görmek oyunu hakkıyla oynamak istiyorum gibi bir takıntıda da değilim ama en azından yeni çıkan oyunları en az medium ayarlarda oynayabileyim ki örnek vermem gerekirse ati hd 2600 ekran kartıyla bile oynadığım oyunlarda çooook şikayet etmiyorum.

    sabahtan beri lenovanın hp nin ve asusus modellerini inceledim özellikle lenovanın z500 i7 li modeli, asusun k55vj-sx077d ve Hp Pavilion G6-2209ET modellerine yoğunlaştım. üç üründede i7 işlemci var grafikle uğraşacağım için özellikle i7 olmasını istiyorum ama i7 işlemci olarak i7 3630qm mi yoksa i73632qm mi bilemiyorum aralarında 200 mhz bir fark var bu büyük bir farkmıdır kullanım aşamasında bana çok etki edermi bu kafamı karıştıran ilk soru bir diğeride atinin hd 7670m ekran kartı mı yoksa nvidia nın gt645m ekran kartı mı ikisi arasında ki fark nedir? birde asusda kullanılan ve kimsenin beğenmediği ve cuba çekirdeğinin düşük olduğunu belirttiği gt635m ekran kartı var bu üçünün karşılaştırması nasıl olur belirttiğim gibi oyunları high performansta oynamak çook olmazsa olmazım değil ancak tabi yeni bir ürün almışkende beni biraz tatmin etsin en azından orta seviyede hiç takılmadan oyun oynayabileyim istiyorum.

    son olarak tabi ürün kalitesi çok önemli asus hakkında çevremde ve internette olumsuz yorumlar alıyorum. lenova hakkındaysa hiç bir fikrim yok hp kaliteli bir ürün diye biliyorum. bu üç ürünün ısınma durumları nedir ve performansları hangi seviyede olur bu konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.







  • Lenovo Z500

    https://www.notebookadresi.com/lenovo_notebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAK! -- 28 Haziran 2013; 18:16:57 >
  • Z500 ile ilgili cok yorum var kimisi cok memnun kimiside hic memnun degil. Kafami karistiran en onemli iki soru Lenovodaki ekran karti ati7670 den iyi mi degil mi birde lenovadaki i7 islemci 3632qm bu islemci 3630qm den 200 mhz dusuk bu cok buyuk bir fark olustururmu bunlarin disinda tabi birde isinma durumu var, cihazin sogutma kapasitesi yeterlimi, kimileri yuksek isilardan ve cihazin cok isindigindan bahsetmis. Bu konularda aydinlatabilirseniz beni sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir haftadır lenovo asus arasında giden ve seninle aynı işleri yapan bir insan olarak konunun takipçisiyim :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay hocam insanin arastirdikca dahada kafasi karisiyo bakalim sonunda ne alicam cok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafam karışık ama lenovo z500 ekran kartı sayesinde çok ağır basıyor onu alıcam büyük ihtimalle.
  • Ekran karti ati 7670m den iyi diyorsunuz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gt 710 ekran karti gt 635 den kotumu bilgisi olan varmi bole bir yorum okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus n56vz serisine bakın
  • GT710 Nvidia nın en düşük ekran kartıdır.
    Yeni nesildir ama GT635 in çok aşağısındadır
  • 3632QM işlemcisi 35w enerji tüketir, 3630QM ise 45 w, enerji sarfiyatını azaltmak için çıkartılmış bir işlemcidir 3632QM

    arada pek fark yoktur ama
  • işlemci listesinde aralarında neredeyse bi 15 sıra fark var bu sadece enerjiyle mi alakalı, performans olarak gözle görülür büyük bir fark olurmu? eğer derseniz ki aralarında performans olarak neredeyse bir fark yok 3632qm i kabul edebilirim. birde bu ati hd7670m ile gt635-640 serisi arasındaki farkı belirtebilirseniz çok sevinicem hangisi daha iyi daha performanslı?
  • arkadaşlar TOSHIBA P855-33K modeli gördüm fiyat 1999 tl vatanda acaba bu ürün nasıl bilen varmı birde TOSHIBA P855-339 kodlu bir ürün var ikisi aynı mı acaba donanım olarak iki üründe aynı

    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-p855-33k-p855-33k-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63391




  • İşlemciler arasında fark yoktur ,
    Ekran kartları GT640 en iyisi sonrasında da 635 gelir

    Link bulup birazdan gönderirim size aralarındaki farkı daha iyi görebilmeniz açısından




  • sanırım lenovo y500 almaya karar verdim gibi, araştırmalarıma göre işlemci ve ekran kartı en iyi olan makinalardan biri hem gt650 hem i73630qm mevcut tek engel cihazın ısınma durumu bu konu hakkında bilgi verebilecek olan varmı ısınma durumu nedir bu cihazın?
  • arkadaşlar lenovo y500 mü yoksa msı ge60 mı biri i5 işlemci biri i7 kararsız kaldım iki işlemci arasında baya bi performans farkı var diyorlar bilgisi olan varmı acaba sonuçta bütün oyunları hıgh da oynayayım gibi bir derdim yok kaldıki lenovo slı ile baya iyi ekran kartı performansıda sunuyor. varmı bilgi verebilecek olan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.