Şimdi Ara

Ne Vardı Yani!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle dün geceki olaylardan bahsedeyim bilmeyenlere;bir üye bahçe konusu açtı ve açan üye bayan olduğu için bence herkesten çok fazla
    olumlu tepki geldi ironik şekilde,aynı konuyu bir erkek açsa öyle hit almaz.Burada o arkadaşın bir suçu yok tabii kendi düşüncem kıskançlığında da değilim.Ama bir konu açılıyorsa da herkes kendi görüşünü belirtmekte özgürBunun da sebebini bilen arkadaşlar 2 tane ayrı konu açtı kendi bahçelerini gösteren;gayet de kendi bahçelerinin resimlerini koydular,hatta resimlerle şenlendirdiler.Ardından birkaç başka konuda da bahçe resimleri veya envai çeşit resimler eklendi,neticede gayet güzel eğlendik dün gece.

    Derken bir baktım az önce attığım tüm mesajlar uçurulmuş yöneticiler tarafından.Nedeni de bilmiyorum,ama hiçbirinde hakaret içerikli mesajlar yoktu;herkes kendi dalgasındaydı sataşma yoktu birşey yoktu.Biri buraya birşey ekliyorsa herkes kendi düşündüğünü söylemekte özgür;illa herkesin onaylayıcı mesaj atması mı lazım;zerzavatçı iki tane çok haklı mesaj yazdı olay oldu,umarım ban yememiştir.Görüşlerimizi küfürsüz hakaretsiz bir biçimde söylerken bu mesajların silinmesi neden acaba.Siliyorsanız da öyle otomatikman yapmayın bu işi doğru düzgün inceleyin.1yılı aşkın süredir üyeyim;aldığım uyarı sıfırdır;seviyesiz işlerle zaten uğraşmam ilgimi çekmez.Üstelik ben de tek bir topic dışında ima içeren hiç bir şey yazmamıştım.Foruma her gün envai çeşit sert içerikli resim ekleniyor;yazı yazılıyor,veya link veriliyor.E onlar da o zaman tek tek incelensin,tek tek mesajlar elensin arasından nedir bu çifte standart?Güzeller galerilerinde ssli tonla açık seçik resimler paylaşılıyor ve ne muahabbetler dönüyor(söz o arkadaşlara değil;hani bahçe konuları varken o konular da var onu belirtmek amacım);absürtlüklerle dolu video linkleri veriliyor bence onlar bahçe(hatta sözde bahçe de olsa) konularından daha kötü.Ayrıca dün hiçbir mesajda küfür yok;birşey yok.Madem konu dışına uygun değil herkesin bahçe konusu gereksize taşınsın;ki bahçe konularından çok daha gereksiz bir çok konu daha var.

    Eğer yönetici arkadaşlar yanlı değilseniz herkes kendi görüşünü belirtsin;siz de gerekçenizi belirtin.Madem siliyorsanız konuları silinen konular hakkında da bir üst konu açın;oraya konunun içeriğini ve neden silindiğini belirtin.Umarım bu konuyu silmeyecek ve yerini değiştirmeyecek kadar şeffafsınızdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 26 Mayıs 2009; 0:22:52 >









  •  Ne Vardı Yani!
  • O zaman sen geçen yaz ne oldu bilmiyorsun

    Yöneticiler boşuna bu kararı almadı.Ne matrak günlerdi o günler
  • benlen bunun ne alakası var Ayşegül Hanım
  • arkadaşlar hakaret etmemişler ama tepki olarak açmışlar belli.......bu toplum muhafazakarlaştığı sürece bunlar devam edecek......belirli etik kavramları dışında yozlamamış toplumlar ilerledi aldı başını gitti.....istisna gayleri sapkınlıkları gosterip avrupa böyle demeyin.......aynısı bizim memlekette de var....hadi bay bay
  • Forumda moda oldu bu artık.Biri bi konu açsın hemen diğerleride aynı konuyu sentezleyip açıyor.

    Örneğin daha demin bi arkadaş Kedim ishal oldu diye konu açtı.Az onra birinden şunu bekleyebiliriz: kuşum ishal oldu.Sonrada devamı gelir zaten.
  • sizin bahçeyi çekemeyen olmuştur

    insanları doğaya özendirip forumdan ve internetten soğutuyonuz reklam gelirleri düşüyor
  • RedBull olayını biliyorum;o konuların da gereksize taşınmasını düşünüyorum silinmesini değil.Burada sorun şeffaflığın sağlanaması ve yorum yapmanın engellenmesi
  • vallahi yönetim hiçbir mesajı incelemiyorki :) şikâyetmi geldi direk siliyor veya uyarı veriyor :) mesaj yazdığım konuları sürekli yeniliyorum cevap verebileyim diye malum yönetici arkadaşlar "en hızlı kim silecek" yarışması yapıyor aralarında. birçok güzel mesajın olduğu konuları birkaç çıkıntı var diye hemen siliyorlar, işin kolayına kaçıyorlar. ben bu yüzden kültür bilime mesaj yazmıyorum. bir konu vardı güncel bir haberle ilgili. o kadar mesaj hazırladım içerisinde kanıtlar bulunan yöneticilerden biri umarsızca sildi. mesajda ne bir hakaret vardı ne bir yalan. o konuda hiçbir kanıt vermeden mesaj yazan arkadaşlarınsa mesajları olduğu gibi duruyordu. bence yöneticiler biraz daha özenli yaparlarsa işlerini daha iyi olacak. forumda güya siyaset yasak fakat kültür bilimde siyasetin alası yapılıyor. bilemiyorum artık zaten forumun tadının olmadığını birçok iyi üyenin foruma uğramamasıyla görüyoruz.




  • olayı bilmeyen cok kişi var

    ve yavan yormlar yapmışlar...

    buradaki tepki

    herkezin bahceden cakmaması muhtemelen bahceyle olan tek alakaları cıkıp çimleri ezmek olan 3-5 abaza kişinin dünyanın en sıkıcı ugraslarından birini(bence) cok mükkemmelmöiş gibi görüp

    objektifliğini yitirerek kıza yalakalık ayagına yapılan 4 sayfa dolusu yorum ve abazalıktan dolayı

    bu bahce konusu tepkisi geldi...

    kimsenin bahcesiyle alıp vermediğimiz yok

    2 gundur boyle konular acılıyor o bahce konusu hakkında yorum yapanlara abaza dedik diye içinize mi oturdu?

    sizde abaza olmayın o zaman arkadasım bu kadar basit....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orionsguard

    olayı bilmeyen cok kişi var

    ve yavan yormlar yapmışlar...

    buradaki tepki

    herkezin bahceden cakmaması muhtemelen bahceyle olan tek alakaları cıkıp çimleri ezmek olan 3-5 abaza kişinin dünyanın en sıkıcı ugraslarından birini(bence) cok mükkemmelmöiş gibi görüp

    objektifliğini yitirerek kıza yalakalık ayagına yapılan 4 sayfa dolusu yorum ve abazalıktan dolayı

    bu bahce konusu tepkisi geldi...

    kimsenin bahcesiyle alıp vermediğimiz yok

    2 gundur boyle konular acılıyor o bahce konusu hakkında yorum yapanlara abaza dedik diye içinize mi oturdu?

    sizde abaza olmayın o zaman arkadasım bu kadar basit....

    Aynen katılıyorum




  • Sana Sonuna kadar Hak Veriyorum bende 4 yılı aşkın süredir burdayım son 1-2 yıldır suyu çıktı şuranın yeni yönetici alımı yaptılar galiba onlarında pek bi bilgisi olmadıgını düşünüyorum . önüne geleni banlıyorlar , uzaklaştıryorlar, 7 yıllık forumdan arkadaşım ban yedi ya olabilirmi boş yere gerekeni zaten ben hukuki yoldan devam ettirecegim başvurularımı yapıcam.
  • birde şu komiğime gidiyo. herhangi sade bir bayan hakkında fantazi sınırlarını zorlayan saldıray abinin küçük versiyonları söz konusu forumdan bir bayan oldumu hemen o bayanı koruyacak yer arıyorlar :) öyle bir psikolojiyle koruyorlarki sanarsın kıza ana avrad küfrettin, ağıza alınmayacak laflar ettin. bayan arkadaşın mesajını alıntılıyosun hemen onun yerine cevap verme ihtiyacı hissediyolar :) bu tip arkadaşlar için tek dileğim nasıl bir dünyada yaşıyorlarsa hiç çıkmasınlar.
  • diğer bahçe karıştı bu arada ve tüm mesajlarımı ordan sildim rahat ettim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _CrAzY_

    Sana Sonuna kadar Hak Veriyorum bende 4 yılı aşkın süredir burdayım son 1-2 yıldır suyu çıktı şuranın yeni yönetici alımı yaptılar galiba onlarında pek bi bilgisi olmadıgını düşünüyorum . önüne geleni banlıyorlar , uzaklaştıryorlar, 7 yıllık forumdan arkadaşım ban yedi ya olabilirmi boş yere gerekeni zaten ben hukuki yoldan devam ettirecegim başvurularımı yapıcam.

  • Hepımız bahceyız hepımız bahcıvanız hepımız hatunuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cll417

    Hepımız bahceyız hepımız bahcıvanız hepımız hatunuz

    sonra butun dh bahcivana




  • Yiğit Yakarış
  • Kız bi konu açtı, yapmadığınız söylemediğiniz şey kalmadı.Bari forumdanda atında sizde rahatlayınz bizde.Bırakın kardeşim isteyen abazalğını yapar isteyen gerçekten yorum yapar.Neden batıyor bu kadar anlamadım.evet bayan olduğu için konusu oldukça tuttu buna katılıyorum.Ama bu forum böyle işte yapacak birşey yok kabullenin bence.

    Şimdi savunduğum için bir abaza damgasıda bana gelir şimdi.Ama o bahçe konusuna mesaj atmadım ne ironik dimi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

    Kız bi konu açtı, yapmadığınız söylemediğiniz şey kalmadı.Bari forumdanda atında sizde rahatlayınz bizde.Bırakın kardeşim isteyen abazalğını yapar isteyen gerçekten yorum yapar.Neden batıyor bu kadar anlamadım.evet bayan olduğu için konusu oldukça tuttu buna katılıyorum.Ama bu forum böyle işte yapacak birşey yok kabullenin bence.

    Şimdi savunduğum için bir abaza damgasıda bana gelir şimdi.Ama o bahçe konusuna mesaj atmadım ne ironik dimi



    saaane arkadasım kıskanıoz belki









  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.