Şimdi Ara

Ne yapmalıyım ben? ( Kız Konusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler başlıyorum lütfen dikkatli ve kendiniz yaşamış gibi okumanızı rica ederim.

    Yaklaşık 1 ay önce bir kızdan aşırı derece hoşlandım , ve ben bu sene mezun oluyorum kız halen daha okulda okumakta kısaca artık okulda birşey yapamayacağım.

    Her neyse kızı gördüm önce face'ten falan ekledim.Kabul etmedi , ardından konuşmaya gittim işim var falan deyip konuşmadı.En son arkadaşlarımdan 2 tanesini yolladım , kız beni hatırlamamış falan ama ben buna inanmadım.Aynı gün kıza mesaj attım , bana hala çıkaramadım falan dedi , sonrasında hatırladım falan dedi benim mesajlarımdan sonra.

    İşin zor kısmı burda başlıyor , kızla yine mesaj falan var ama aşırı değil kız zaten pek sevmiyormuş mesajlaşmayı ,günde 5-6 mesaj civarı her ne kadar az mesajlaşsakta bana hep olumlu geliyordu , soğuk davranıyordu ama yinede olumlu mesajlar geliyordu.

    O günlerde önemli bir olay oldu bana göre , kızın facende saçma sapan birşeyler paylaşmışlar ben mesaj attım buna girdi kaldırdı falan sonra ben hiç sormadan açıklama yaptı bana yok kim yaptı nerden ekli bende bilmiyorum falan.

    Bizim tanışmamızdan sonra o sıralar konuşmaya gönderdiğim arkadaşıma istemiyorum falan dedi .

    Daha sonrasında parti tarzı birşey düzenledi arkadaşım onuda davet ettik benim varlığımı bilmesine rağmen geliyorum dedi.Ben burda çok mutlu oldum , beni istememesine rağmen neden geliyor falan kafam da dönüyor bunlar , kız zaten durumu iyi havalı bir kız , ben ise yine durumum iyi falan kendimi övmeyi pek sevmem de biraz kilo fazlam var ( her ne kadar 2-3 kez tecrübe yasamış olsamda bu kızda kitlendim resmen ) .

    Herneyse kız geliyorum dedi benim geliceğimi bilmesine rağmen , sabahında arkadaşa mesaj attı çok kötüyüm midem istifra ettim falan aslında inandım ama yine moralim bozuldu tüm gün.Partiinin olduğu gün , arkadaşn ağzından mesaj attım , ona karşı hislerim yok böyle ısrarcı oldukça kendisi üzülcek öyle olmasını istemiyorum falan yazdı bana.

    Moralim yine 0 landı.Parti akşamında artık koparsa kopsun dedim ve buna içimden geçen herşeyi yazdım mesajla düzgün bir şekilde.( yok hayatımda senin kadar kimseden etkilenmedim , senin için yapabilceklerimi bu kısa zamanda sana hep hissettirmeye çalıştım bunları gece 3 te yazdım )

    Anında mesaj geldi , özür dilerim ben böyle olmasını cidden istemezdim ve seni üzmekte istemezdim duygusuz gibi konuşuyorum affet yazdı bana.Ve hala cevap atmadım face'ten sildim.

    Velhasıl 18 yılda 2-3 kez ilişki yaşadım , dışardan kızları hep gözlemleyerek birliktelik kurmaya çalışırım yani ayakkabısından saatininden parfümünden muhabbetinden , derslerinden gibi birçok takıntı mı desem bilmiyorum ne diyeceğimi bu tarz şeylere çok önem gösterirdim ama hayatımda ilk kez bu kızda hiç birşeye bakmadım ne saatine ne ayakkabısına hiçbir şeye bakmadım.

    Kısaca resmen hayatımda birini ilk kez SEVİYORUM.Bu mevzulara girmeden önce kızı az çok araştırdm bütün arkadaşlarım kolay gelsin çok zor kız , çok havalı tarzından mesajlar attılar ama dinlemedim.Yani bu yola başkoymadan zorlu olacağını biliyordum sizce artık pes mi etmeliyim , yoksa etmezsem neler yapmalıyım ?

    Bana hiç yüzüme duygularından bahsetmedi 2 arkadşıma yazdı bunu , tanımakla alakası yok hoşlanmadım yazdı falan , ama benimde mesajlarıma geç cevap veriyordu tamam bazen atmıyordu ama bir şekilde olumlu şekilde konuşuyorduk.

    Okuyan , yardımcı olan olmayan herkese sonsuz teşekkürler.







  • Güncel arkadaşlar.
  • Boşuna zorlama kız istemiyor işte.
  • Üşenmedim okudum.Özet geçiyorum.

    Bu arkadaş bir kızı seviyor kız da buna pas vermiyor arada mesajlaşıyorlar işte sonra bu arkadaş gece 3 te kızdan hoşlandığını mesaj atarak söylüyor kızda reddediyor tabiki.Arkadaşta kızı bırakayım mı yoksa daha peşinden koşayım mı diye soruyor.

    Dostum benim fikrime gelecek olursak.Kıza havalı diyosun zaten kızla birlikte olsanız bile o ilişki uzun sürmez kanımca.Birde araya arkadaş filan sokmuşsun yapma böyle şeyler kızın gözünde direk özgüvensiz biri imajı yaratıyorsun.Bir de mesaj atarak,facebooktan yazarak olmaz böyle şeyler kızın kabul edeceği varsa bile etmez zaten.O kızı bırak başkalarına takıl bence.
  • kardeş zorlama kız istemiyor seni.
  • Hocam okuldan ayrılıyorum , dershanesine gittim 3 kez göremedim okul çıkışında zaten konuştum istemedi , napabilirim mecburdum yollamaya zaten o yollamadan sonra tanıştık ettik , hoşlandığımı zaten biliyor , sadece hoşandığımı değil birçok şey söyledim ve ardından mesajlarına da cevap vermedim ama içim içimi yiyiyor.

    Zaten napıp ne edip ya evine gideceğim bir yerde rastlaşacağım eğerki öyle bir durum olursa.Kız nasıl diyim havalı ama böyle çok konuşan etrafında 1000 erkek olan bi kız değil , kendi çevresince hoş havalı biri yani.
  • Güncel.
  • Tamam seviyosun ama karsindaki sana karsi biseyler hissetmedigi surece senin yasadigina PLATONIK diyebiliriz anca. Herkes herkesi sevmek zorunda degildir, hayatin acimasiz taraflarindan biride budur. Bide duruma soylede bakabilirsin, hayirlisi buymus. Neden diceksen, bende bi kizi cok sevdim, oda benden hoslandi suan beraberiz, kizi cok seviyorum ama nerdeyse hergun bi b*kluk oluyo aramiz bozuluyo falan. Ona verdigim degeri karsiliksiz birakiyo, seviniyomu bilmiyorum ama seviniyosa bile bunu hic belli etmiyor tabi bunlarda insanin moralini bozuyor. Belki seninki daha kotu olcakti, kizin senden hoslanmamasi sayesinde bu acilari hic cekmedin, bin aci cekcegine bir aci cektin. Herseye negatif bakma, pozitif bak hayati daha guzel gor
  • eğer gerçekten seviyorsan zaten vazgeçmen kolay olmaz ama kız konuşmak istemiyosa fln fazlada zorlamamak gerek.. benimde nerdeyse 3 senedir peşinden koştugum bi kız var hala koşuyorum ama artık eskisi gibi kapısında yatmıyorum yada benle çık diye fln yalvarmıyorum onu sevdiğimi biliyor ve sadece bekliyorum artık.. herşeyi belirli bir sınır içersinde yap derim kız uğruna gururunuda çiğnetme sonra pişman olabilirsin...
  • gidebildiğin kadar bastır kardeş olmadı olmadı kaybedecek birşeyin yok sonunda üzülmeyi de göze alarak tabi . Hadi kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visivo

    gidebildiğin kadar bastır kardeş olmadı olmadı kaybedecek birşeyin yok sonunda üzülmeyi de göze alarak tabi . Hadi kolay gelsin

    aynen elinden gelenin en iyisini yap olmuyorsada zorlama bunları tecrube olarak edin kendine birdahakine kendini daha farklı tanıt başkalarını yollama vs. gibi tarzını değiştir ilk izlenim çok önemlidir ve öyle devam eder...
  • Güncel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epsilon059

    Üşenmedim okudum.Özet geçiyorum.

    Bu arkadaş bir kızı seviyor kız da buna pas vermiyor arada mesajlaşıyorlar işte sonra bu arkadaş gece 3 te kızdan hoşlandığını mesaj atarak söylüyor kızda reddediyor tabiki.Arkadaşta kızı bırakayım mı yoksa daha peşinden koşayım mı diye soruyor.

    Dostum benim fikrime gelecek olursak.Kıza havalı diyosun zaten kızla birlikte olsanız bile o ilişki uzun sürmez kanımca.Birde araya arkadaş filan sokmuşsun yapma böyle şeyler kızın gözünde direk özgüvensiz biri imajı yaratıyorsun.Bir de mesaj atarak,facebooktan yazarak olmaz böyle şeyler kızın kabul edeceği varsa bile etmez zaten.O kızı bırak başkalarına takıl bence.

    Bence de. Kızı tanımıyorum ama gözü hep en iyilerinde gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.