Şimdi Ara

Ne Yazık ki Artık Steam’e KDV Uygulanıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maliye Bakanlığı tarafından online alışverişlerde de uygulanması ve üzerine çalışılması gereken bir KDV düzenlemesi geleceği daha önceden gündeme düşmüş ve bu konuda bir çok kesimden tepkiler alınmıştı. Fakat 2018 yılı Şubat ayı itibari ile popüler oyun satışı yapan Steam’e de KDV gelmesinin önüne geçilemedi.

    KDV’nin geldiğine ilişkin henüz bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Steam üzerinden oyun alışverişi yapmak isteyenlerin karşılaşmış olduğu “Uygulanabilir yerlerde fiyatlara KDV dahildir” ifadesi yakın zamanda bu alanda Steam’den de bir açıklamanın geleceğinin göstergesi olabilir. Hal böyleyken oyun fiyatlarında henüz herhangi bir değişiklik olmaması Steam’in kullanıcıları düşünerek KDV oranını yayıncıdan mı kesiceği sorularını gündeme düşürdü. Böyle bir durum karşısında oyun üreticilerinin de ne tepki vereceği bilinmiyor.


    Fiyatlar üzerinde herhangi bir değişikliğin bizlere yansıması veya yansımaması KDV’nin geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Oyunlar üzerinde %18’lik bir vergi uygulanacağı bilinse de bunun alıcı tarafına mı yansıyacağı yoksa satıcı tarafına mı yansıyacağı ilerleyen zamanlarda öğrenebileceğimiz bir durum.https://bonusbilgi.com/ne-yazik-ki-artik-steame-kdv-uygulaniyor/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.