Şimdi Ara

Ne zaman önlem alınacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadıköy Caferağa'da mahallelinin bakımını üstlendiği köpek, 56 yaşındaki kişinin tacizine maruz kaldı. Şunu itiraf eden ve adliyeye sevk edilen şahıs mahkeme tarafındna serbest bırakıldı. geçtiğimiz günlerde biliyorsunuzki insan şeklindeki şerefsizler bir yavrunun bacaklarını kesmişti.Bugün üzücü bir haber de Kadıköy'den geldi. Caferağa'da mahallenin beslediği iki yaşındaki 'Gece' isimli köpek, kafasına kemer geçirelerk zorla götürüldü.
    sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası, aynı günün akşam saatlerinde Caferağa mahallesi Fırıldak sokak üzerinde mahalle sakinleri tarafından bitkin ve halsiz bir vaziyette bulunan ve arka ayaklarını çekemeyen Gece, Veteriner hekim Adil İnan tarafından hemen tedaviye alındı.Ancak sapık evsiz olduğu için yakalanması gecikti.Peki yakalanınca nemi oldu? Serbest bırakıldı. ÖNLEM ALINSIN!!! FARKINDALIK YARATALIM... #HayvanaSiddetSuctur







  • Adalet sistemi değişecek güzel kardeşim.Hayvanlarında en az insanlar kadar bizlerle yaşaması gerektiğini evsizde olsa multi milyonerde olsa bu sapık ve kas kafalı zihniyet anlayacak.Bu iktidar hayvan haklarıyla ilgili maalesef hiç bir adım atmadı.İnsanların ciğerini soğutmak için çıkarılmış bir iki yasa haricinde ki onlarında benim gözümde bir yaptırımı yok bu kişilere; hiç bir adım atılmadı hayvanlar adına.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.