Şimdi Ara

Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birileri ülkede sürekli acı çektiğini söylüyor. Sürekli özgürlüklerine zamanında saldırıldığını söylüyor. O zaman konuşmayı bilmeyen bi nesle "siz o zaman ne yaptınız ?" diye kızıyor. İnsanlar gaz bombaları eşliğinde, sabah girecekleri sınav için uyumaya çalışıyor. İyi bir eğitim almak için zaman para emek harcıyor. Zamanında insanların eğitim hakkını kıyafetleri yüzünden elinden alanlara yazıklar olsun. Peki sonrası?

    www.hurriyet.com.tr/gundem/23570622.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#

    not: Siyasi bi konu değil direkt ygs lys ile alakalı. Zaten 1 yıldır yazıyorum burada(yani sırf bunları yazmak için gelmedim). Eğer konu kapatılacaksa direkt üyeliğimide silerse modlar çok iyi olur. Uğraştırmasınlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Artık bunlara hiç şaşırmıyorum, ne kadar üzücü değil mi? En azında bir emek verdiğin sınav hakkında bu tip şeylerin olması ve senin bunlara şaşırmaman '' e artık alıştık'' deyip görmezden gelmek ne kadar üzücü.Sorsanız en dindar bunlardır ama yemedikleri haram para yapmadıkları adam kayırtma kalmamıştır.Bir de kalemlerin üstünde ''Emeğiniz emanetimizdirr'' yazılı olan sınavlara sokarlar bizi,bana ümit veren tek şey bunların farkında olan insanlar olması başka bir şey değil.
  • ''18 çocuk sahibi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu''

    maşallah halı sahayı büyültmüşler
  • İnşallah cezasını alır.
    Beyler bunun olayı aşiret lideri olmak kendini birşey sanıyor.
    Aşiretten olmasa kimse tüzüne bakmaz
  • Sınavın 20.dksına kadar farkedilmiyor çok ilginç değil mi? Ayrıca olayı ortaya çıkaranın yaptığı büyük terbiyesizlik, yakında cezasını bulur. Sen tut milletvekilinin çocuğunu yakala ifşa et. Olacak şey mi?

    18 çocuk ne demektir yahu. Bu adamlar ülke yönetiyor. Kadına bakış açılarına bakın olacak iş mi? Bu adamlar 100 liralık kitap, burs dağıtsa. Birde cumadan çıkarken yerel kameralara poz verse. 10 numara 5 yıldız insan olacak, tekrar milletvekili olacak değil mi? Adalet ve vicdan duygusunu kaybetmiş bi halk olduk. Buna üzülmemek elde değil
    "Emeğiniz emanetimizdir" ne denirki ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.