Şimdi Ara

neden 12 saat şarj edeyim ilk şarj durumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi bluetooth kulaklık aldım mesela kılavuzunda şarj süresi 2,5-3 saattir yazıyor ama onun altına ilk şarj süresi 12 saat ediniz diyor. bu durum yeni aldığımız şarjlı çoğu elektronik alette var. anlamadığım mesela cep telefonu 2,5-3 saat sonra şarj göstergesi duruyor bu da dolduğu anlamına gelmiyormu gösterge duruyor ama neden ilk olarak 10-12 saat gibi bi süresi var bu aklıma takıldı bilmiyorum öğrenelim dedim elektronikten anlayanlar aydınlatsın yoksa bizim görmediğimiz gizli şeyler mi var :)



  • abi sanırım piller şarjlı desede tam dolum yapmıyo ilk seferinde yarım kalıyor
    bide ilaveten bu ni cad piller için istediğin zaman şarj edersin derler külli yalandır bitmeden şarj edersen sürekli 4 lü full şarj göstergesi var diyelim 3 bilemedin 2 ye düşünce cort diye bt zayıf der bt lar boşalmadan şarj oldukça belli bir yerde kalıyo kalan yeri şarj ediyosun sen kafana göre takıldıkça oda yavaş yavaş ömrünü azaltıyo
    bt lar bitmeden şarj edilmez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meteceri

    şimdi bluetooth kulaklık aldım mesela kılavuzunda şarj süresi 2,5-3 saattir yazıyor ama onun altına ilk şarj süresi 12 saat ediniz diyor. bu durum yeni aldığımız şarjlı çoğu elektronik alette var. anlamadığım mesela cep telefonu 2,5-3 saat sonra şarj göstergesi duruyor bu da dolduğu anlamına gelmiyormu gösterge duruyor ama neden ilk olarak 10-12 saat gibi bi süresi var bu aklıma takıldı bilmiyorum öğrenelim dedim elektronikten anlayanlar aydınlatsın yoksa bizim görmediğimiz gizli şeyler mi var :)


    galıba pilin kalibre olması ıcın dıye bılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.