Şimdi Ara

Neden hala...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bıkmadınız arkadaşlar?Sanırım 4-5 ay önce cz koxpcularına sinirlenip tickettan k2 ye bir ton sövmüştüm.Artk mutluydum çünkü lanet oyundan kurtulmuştum ve derslerime bakıyordum.Derslerim düzeldi neyse...
    2 hafta önce ko yu yükledim.Ve yükledigimden beridir 1 kere girmedi.Hiçbir ıvır zıvır yönetmi denemedim denemeyide düşünmüyorum çünkü bişeyere yaramazlar.yeni patch gelirse belki düzelir oyun diye umuyorum.
    Ben şu an hiçbir chara sahip değilim o nedenle oyunun benim için pek önemi yok.Ama siz oyundan asla vazgeçemeyen kişiler hala sessiz kalırsanız k2 daha başınızı çok ağırtır.Özellikle Türk oyuncuların isyan etmesi gerekir.
    1472 patchinde virus oldugudadogru taratın isterseniz.İtemlerini kilitli diye rahat uyumayım.Gözlerimle gördüm bizim kafede 3 tane velet çatır çatır açıyolardı kitli itemleri...Ronarkla baslayan arkadaslarımın yarısı soyuldu.
    K2 sanırım çok önemsemiyor Knight Online'ı.Bunun temel sebebide Türklerin sessiz kalmasıdır.Sesimizi biraz yükselttiğimizde k2 nin aklın başına gelecektir.Yeterki ko Türk oyuncuları birleip k2 nin karşısına dikilsin.Bu düzen böyle yürümez.
    Yeni patch 1 hafta sonra koxp 1 ay sonra yeni atch bu sefer dupe...
    Nedense bizim milletimizde önceden tedbir alma alışkanlıgı yoktur.İlla kötü bir olay olacak ondan sonra tedbir alınacak.
    Kaldı ki bu hala böyle.Onca emek verilip kasılan karakterler bir anda toz olup gittiğinde,sahibi olan kişi bir çok forumda k2'ye,ko takımına verip veriştiriyor.Diğerleride sadece gülüyor yada geçmiş olsun demekle yetiniyor...Olmaz böyle iş!Önemli olan bir gün sıranın sanada gelebileceğini bilip tedbirini almaktır.
    Bende doğru dürüst Knight Online oynamak istiyorum!!!Herkes istiyor.Öyleyse gereken yapılsın.Kuzu gibi olmakla zararı hep oyuncular görecektir.
    Özlemiştim knight online oynamayı pk yapmayı ama değmez verilen zaman...En çokta acıdıgım Türk gençlerinin degerli zamanlarını bu oyuna vermesidir
    1.Adam gibi Knight Online
    yada
    2.Bilgisayarım>Denetim Masası>Porgram Ekle/Kaldır Knight Online | Kaldır

    İyi günler







  • up up

    Senin yazdıgın yazıları okuyunca bian kendimi düşündüm resmen beni anlatıyodu bende 2-3 aydır oynamıyodum dersler yüzünden bıraktıydım.Üni. sınavına hazırlanıyom gercek hayata dönmüştüm hergün dersaneme gider ders calışırdım notlarım ii yükselmişti sınava kendimi ii hazırlıyodum takii ronark acılana kadar dedimki kendi kendime sınaw gecene kadar yeni acılan servera az takılayım günde 1 saat 2 saat girer takılırım bu gözle bakıyodum tekrar yükledim knightı sora dedim bi bronze alayım nası olsa ucuz 15m prede aldım iş ondan sora koptu günde 1-2 saat olayı gitti yerine gece gündüz knight kasma başladı tekrar kendi kendime diodimki dur şunuda yapayım dur bunuda yapayım bi hırsın içine girdim sabah oluyodu güneş doguyodu öle yataga giriyodum uyumaya dersler felan tekrar koptu zaten aldıgım preninde 15 günü boşa gitti gece gündüz oyuna nası girerim nası kasarım bunların hesabını yaptım ama ne için bazen arkadaş ortamına girince izin alıp kacıyodum yada tonlarca para verip gitmedigim günlerde dersaneye knightın başına oturuyodum bi arkadaşım geldi oyunu oynarken benim halime güldü şuna bak dedi cocuk oyunu gibi herşey bihırs üzerine kurulmuş böcek kesiyosun cart kessiyon curt kesiyon habire lvl kasıyon czye gidiyon yok bilmem np kasıyon kolluk deişsin die yaptıgın tekşey birkaçtane tuşa basmak hergün aynı işleri yapıyon aynı şekilde aynı arkadaşlar aynı yaratıklar aynı adam kasmak için uraşıyon peki kasdım uraştım ne oldu sonuç ne olan benim zamanıma oldu boşa geçirdigim günlere oldu belki bi kişinin hayatını belirliycek sınawa bi cocuk oyunu için tercih ediyorum sacmalıga bak ama herşeyin farkındayım daha önümde 1 ay süre var topluycam kendimi zararın neresinden dönerseniz kardır sizde öle yapın nekadar erken dönerseniz okadar kar edersiniz paranıza zamanınıza yazık günah bu forumda biçok şey yazdım ama gelen cevaplar hep b an yok bilmem milleti savunmak sanamı kaldı biliyorum yazdıgım şeyler önemsiz ama siz bileni yapın koşun knightın peşinden hayatınızı kazanın nası olsa biz sessiz kaldıkca boşwer düzelir bu sorunlar dedikçe herşeye ragmen knight benim hayatım hertürlü soruna karşı ben oynarım dedikçe onlar daha cok parmagının ucunda oynatır bizi




  • ewet ikinizinde yazdığınız şeyleri okudum ama ilk yazan arkadaşımız demişki sezimizi duyaralım demiş nerden ve nasıl duyurcaz duyurmak için anca yüz yüze olmamız lazım attığımız ticketlerin çoğunuda okumuyorlardır zaten okusalar bile kıytırıktan cevaplar veriyolardır zaten.
    2. yazan arkadaşda çok haklı bu oyun tam bütüngün evde başka işi gücü olmayanlara göre kafa dağıtmak için giresin oynarsın saatlerce ama bu tür okula giden gençler için çok zararlı bi oyun sadece bireye değil ülkenin geleceğinede zararlı ülkemizin kalkınması için bireylerin iyi eğitimli yüksek kişiler olması lazım.
    bir ülkeyi knight la kalkındıramayız deilmi
    şimdi bi taraftan bakarsak Knight çok boş bir oyun ama içine girdimmi kendine çeken bir oyun sanki büyü lü bişiler var oyunda monitördeki bir kaç renkli ekran çekiyor işte bizi oraya.
    bıraka bilenlker yada bırakanlar hiç bir daha elini sürmesin derim bence ama her başlayan mutlaka bir gün geri dönüyor ne hikmetse.




  • Ayrıca k2 nin Türkleri bezdirip oyundan soguttuktan sonra amerikadan avrupadan alacağı rantla oyunu daha temiz ve zevkli kılacagını düşünüyor.Nede olsa çoğunlukta olduğumuz için sadece pislikler bizde bulunuyormuş...
    Kafede bir abimiz prozy ayarlarını değiştirip girdikten sonra oyunda Türkler birden sapır sapır dc oldu.Oyudna çok az kişi kalmıştı ama hiçbiri Türk değildi şeklinde bir söylemi vardı.Bu söylemin %100 arkasındayım...Ben mykoda oynamıştım.Oradada durum aynıydı.Biz dc olurduk ama girdiğimizde yabancılar yerinde dururdu mercatlar kıpırdamamış bile...Bunun sebebinin telekom olabileceğinide düşündük ama proxy ayarlarını değiştirip girebiliyorsak sorunun telekomda olduğunu sanmıyorum.
    Şu öreğimlede dahada sağlamlaştırayım...Bir aralar yeni hesap alınırken mail adreslerine aktivasyon maili gelmiyordu.Bu sorunuda ancak Belçikadaki arkadaşımdan yardım alarak hallettim çünkü onda öyle bir sorun yoktu.Kafedeki bayağı kişiye bu yolla hesap almıştık.
    Ne yapabiliriz konusuna gelince...
    Bence en büyük rolü bu oyunda yer alan internetkafe sahipleri oynayacaktır.Bu işten onlarda iyi kazanç saglıyor.
    Türkiyede müşteriyi koruma düşüncesi olmadıgından ve halkında alışkın olmadıgından dolayı biz ancak buralarda yazıyoruz/harekete geçemiyoruz :/

    İyi günler tekrar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.