Şimdi Ara

Neden hala Windows XP? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu neden yapar insanlar bölesine bir inat anlamam.Neden yani? Abartmıyorum, cidden aklım almıyor.neyin fanatikliğini yapıyorlar, Microsoft pirim mi veriyor? Tam aksine microsoft bu noktadan sonra xp yi savunan elemanlarını bile kovar heralde Durum bu haldeyken cidden bende soruyorum NEDEN HALA WINDOWS XP arkadaşlar?
    Yeniliklere bukadar kapatmayalım kendimizi.Yarım saatinizi ayırıp kuracaksınız ve bitecek yahu.Siz ekran kartınızın güncel sürücüsü çıkıncada inat edip yüklemiyorsunuzdur eminim Yada ne gerek var şimdi zaten ses çıkıyor deyip ses kartınızı güncellemiyor musunuz? Aynı mantık...

    Sözüm xp nin anlamsız fanatiklerinedir.Keza incitici veya kırıcı şeyler söylemek haddime değil ancak yeniliklere açık olmaz lazım.Heleki gelen yeniliğin adı üstündeyse...




  • cronaldo vs messi?
    x360 vs ps3?
    alex vs hagi?

    İsteyen istediğini kullansın, kimi oyun oynar kimi sörf yapar,herkesin ihtiyaçları farklıdır. Şu ülkede herkes bölünmek için yer arıyor :D
  • Sörf yapmak için, internet explorer 8 entegreli, oyun oynamak içinde dx11.Yani dx10.İnatla windows 7 diyorum çünkü arkadaşlarda yararlansın istiyorum.Üstüme alınmadım yanlış anlamayın ama bölünmekle bir alakası yok :) Dostça bir tavsiye.
  • hani demiştik ya XP ile 7 arasında yapılan testlerde 1-2 snlik fark var diye... aslında görsel açıdan bu kadar abartılan ve yazılımsal olarak geliştirilen böyle bir işletim sisteminin XP kadar hızlı olması ve Vista'ya göre farklı bir kod sisteminde yazılması Microsoft'un XP'den sonraki başarıyı 7'de de sağlayacağı anlamına gelir..
  • Tamamen alışkanlık meselesi,alışırsınız arkadaşlar alışırsınız bu millet neye alışmadı ki..
  • 1.6ghz tek çekirdekli amd neo işlemcili, 2gb ram ve 3410 ekran kartlı hp dv2-1110et notebookumda vista basic yüklüyüdü, silip win7 rc kurdum ve arada açılıp kapanmasından tutundan programların çalışma hızına kadar bariz fark var. xp yüklesem de anca bu kadar hızlı olurdu zaten. üstelik bu daha tam sürümü bile değil.

    yani bazı arkadaşlar 4 çekridekli 4gb lık sistemlerle deneyip memnun kalmamışlar ilginç. ben bundan sonra ne xp kullanırım ne de vista.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    @gonulbas

    artı çok merak ettiğimden soruyorum! değmez fln gibi lafları sarfetmek için bir işletim sistemine olabildiğince hakim olabilmek gerekir.. bu bağlamda sorumu soruyorum..

    Windows XP ve o sistemle neler yapıyorsun???

    bana soracak olursan ben AutoDesk Maya ve 3D Studio MAX 9 ile çizimler yapıp render alıyorum, bazı görsellerin üzerine AfterEffects basıyorum vs.. arada sırada da video encoding yapıyorum.. XP ile Windows 7 arasında hiçbir fark göremedim ben, özellikle ayarları doğruca uygulanmış mentalray rendering'de... sistemimde nickimin altında mevcut oradan bakabilirsin...

    bana oturup "oyun oynuyorum, "Loading..." ekranı Windows 7'de daha uzun sürdü" gibi basit bir cevap vermemen dileğiyle!!


    kendi ağzınla söylüyorsun işte hiçbir fark göremedim diye. Hiçbir fark yoksa ne diye geçeyim. Durduk yere win7'nin bilinmeyenlerini çözmeye, ufacık bir ağ ortamında paylaşım açmak için kaç takla açmaya, uyumsuz oldukları eski programları açmak için yenilerini indirmeye, full olması için uğraşmaya değer mi ? ne zorum var bunlar ile uğraşayım. Adam gibi bana xp den farkı olduğunu söyle o zaman hak vereyim. Kendin söylüyorsun bir fark yok diye. Salla o zaman.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gonulbas

    kendi ağzınla söylüyorsun işte hiçbir fark göremedim diye. Hiçbir fark yoksa ne diye geçeyim. Durduk yere win7'nin bilinmeyenlerini çözmeye, ufacık bir ağ ortamında paylaşım açmak için kaç takla açmaya, uyumsuz oldukları eski programları açmak için yenilerini indirmeye, full olması için uğraşmaya değer mi ? ne zorum var bunlar ile uğraşayım. Adam gibi bana xp den farkı olduğunu söyle o zaman hak vereyim. Kendin söylüyorsun bir fark yok diye. Salla o zaman.

    kardeşim ben hız olarak fark yok diyorum... sistemsel ve yazılımsal olarak dağlar kadar fark var.. sana niye sayayim buradan, otur araştır.. geçmezsende geçme bana ne babamöın şirketi değil, parayıda ben kazanmicam, günü gelince illaki upgrade yapacaksın nasılsa.. Microsoft MSN'den başladı zaten güncel sürüme geçmeyi zorunlu tutuyor artık yavaş yavaş sıra diğer programlara sonra işletim sistemine gelecek zaten

    bana ne napıyorsan yap!!




  • arkadaşım herhalde kimse kimseye zorla dayatmıyor yok şunu kullan yok bunu kullan diye. Herkes kendi görüşünü sunuyor. Yoksa tüm cümle alem xp kullanmış Banane, veya win7 kullanmış sanane. Bende biliyorum bu böyle gitmeyecek kendi görüşüm şimdilik win7'ye geçmenin manasızlığı. ileride illaki servicepackler çıkcak, illaki win7'ye geçilecek. Ben şu an bir farkı olmadığı için win7 kullanmanın gereksizliğinden bahsediyorum. Sen halen sistemsel ve yazılımsal olarak dağlar kadar fark olduğunu iddia et.

    Microsoft xp ayağa düştüğünden heryerde korsan cirit attığından, ortaya yenilik adında xp ve vista karışımı bir ürün çıkarıp, parayı yine deveyi hamuduyla götürür misali cepe indirmenin yollarını bunlar. Satış politikası. Bizde biliyoruz ki xp'den bir müddet sonra elini çekeceğini, teknik desteğini sürdürmeyeciğini, Yoksa senin zannettiğin gibi daha iyi bir yanı yok. xp'yi ne kadar cicilesede artık xp'den para kazanamayıcığını herkes biliyor. Haliyle bir iki makyajdan sonra yeni işletim sistemi altında başka bir ürün çıkarmak. ve Service packlerini bu işletim sistemi için çıkararak yeni ürünü satmaya çalışmaya devam etmek.

    bilenler bilir win98 ile winxp arasında ne kadar fark olduğunu. win7 ile winxp arasında işte o kadar bir büyük değişiklik olsun kimse kalmayacak zaten winxp kullanmaya. şimdi kaldımı win98 yok denecek kadar. Neden çünkü tüm service packler en azından winxp ve yukarısı işletim sistemleri için çıktı şimdi win98 de yeni çıkan anakartlara bile kuramıyorsun ki hadi bir şekilde kurdun veya eski pc'si olanlar kurdu diyelim. onda bile bir flashplayer bile yükleyemiyorsun en basitinden.

    İşte Aynı durum win7 içinde olcak ama bu elbetteki daha çok su götürür, en azından tahmini 2 sene geçer. Ben ve benim gibilerde 2 sene sonra mecburen win7'ye geçmiş olcaz. bu süreçte win7 deki yenilikleri takip eder, arada bir kaç defa kurup, çıkan sp'ler ile ne durumda olduğunu test ederek geçiş dönemini bu şekilde sürdüreceğiz.

    Amaan işte salla diyorum ya o hesap!!




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.