Şimdi Ara

NEDEN ISTANBUL UNIYI SECMELIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • edebiyat fakültesinde ortaçağ zindan temalı bir yemek yemek istiyorum

    Amerikan edebiyati okumak istiyorum ama erasmusa gondermesinler istiyorum. O HALDE İÜLENDİN.

    Hukuk okumak istiyorum ama sabah 10 da geldiğimde kutuphane full olsun, millet yerini 2 3 saatliğine baskasina paslasin sonra kaldigi yerden devam etsin istiyorum. İÜYE HOSGELDIN

    Ingilizce bilmeden 3 gun calisip hazirlik sinavini geceyim ve bölüme baslayayim istiyorum. Ya da hic calismayip 1 sene ahirdan hallice hazirlik fakultesinde cikofte esprisi yapan amerikali hocayla muazzam komik derslere gireyim istiyorum. Welcome to IU cikofte (ğ yok)

    A2 ingilizceyle birkaç baglac ezberleyip yuzde yuz ingilizce iktisat bolumunde 2.5 ortalama yapmak istiyorum. A2 ? Evet A2. O halde IÜLENDIN CANIM.

    Tarihi kapiyla fotograf cektireyim hatta tarihi kapiya surtuneyim istiyorum. Gel gel bu kapi sana bana hepimize yeter.

    "Anadolunun ucra bir kosesinden geliyom gardaş istanbul super yer vallaha bak ama bizim oranin havasi suyu bir başga. Hele bi gorecesin. He bide unudmadan latin harfleri bizi bir gecede cayil birakti gardas." LYSYE BILE GIRMENE GEREK YOK. YUVANA HOS GELDIN EVLAT.


    Abi uni okuyayim ama kulüpler olmasin. Hem ne o oyle kizli erkekli tovbe tovbe. En buyuk sosyal aktivite camiden sonra pilavcida 7 liraya pilav ayran olsun istiyorum. İÜ SENIN ICIN TEK ADRES

    Hocalara (buyuk kismis) soru sorarken zorlanayim istiyorum. Amfide en az 150 kisi olsun hocayi duymakta zorlanayim. Gideyim fotokopicileri zengin edeyim istiyorum.

    Yemekhanede oglen sulu yemek diye yedigim şeyin( ne oldugunu bazi gunler kestirebilirsiniz sadece) tadini aksam yemeginde corbadan alayim istiyorum. O yeah IÜLENDIN VEDAT MİLOR

    Zaten kulüp yok. Soylesi ve konferans da cok olmasin. Olsa da gelenler hep sag cenahtan olsun. Bu konu da ne soylesem sıkıntı. O yuzden hos geldin knk.

    Gercek dünya gorusumu 3 liraya tavuk doner arti ayran yerken nargileci kankalarimla olusturayim. Derhal gel kayit ol hemen gel. ( cok kaliteli mahkumlarda vardir. Bulmasi zordur ama bulursaniz ayrilmayin. Elmastan degerlidirler. Fakulte icinde kendinize entelektuel nefes uzami olustabilirsiniz.)

    Avcilar kampusunde olayim metrobusle istanbuldan sehir disina çıkayım her gün gidip geleyim. Sehrin icine girmem en az 2 saat alsin istiyorum. YAZ AVCILARI KNK


    Gencler yazmaya devam ediyordum 50 60 madde yazacaktim ama soyle bir sey gördüm. (https://youtu.be/BVPsdH1bBPo ) Su videolara bir goz atin ne demek istedigimi az cok anlarsiniz zaten. Egitiminin butik universitelerden cok fazla farki yoktur. Ama e5 kenari kurulan adina uni denen binalar yerine tercih edilebilir bir universite. Beyazit kampusu güzeldir ama iste... Beyazıt 1 2 ay sonra baymaya baslayacaktir. Geldiginizde fatihi taniyin. Pidecileri bilin. Muazzam karadeniz pideleri yapan yerler var. Tarihi noktalari zaten 3 4 hafta icerisinde tuketeceksiniz. Fatihe dogru bir iki tane gizli eski kutuphane var oralari kesfetmeye calisin. Pilavcilar vs okul cevresi kuru fasulyeci zaten goreceksiniz. Amfilerin arasinda dolasirken yillarin verdigi karanlik havayi goreceksiniz. Ayda bir iki kere siyasi kavga cikar. Okulda ogrenciden çok sivil vardir. Soylediklerim tip fakultesi hariçtir. Orayi bilmiyorum. Herhangi bir kucumseme amaci tasiyarak yazmadım yaziyi ama istanbulda veya izmirde dogru duzgun anadolu ya da fen lisesinde (ort 450 puan ve ustu olan ) fransiz veya amerikan liselerinde okuduysaniz. Liseye geri gonderin beni yalvaririm diye gozyaslarina bogulacaksiniz yuzde 95. Kimse mukemmel degil. Onu da aramiyoruz. Sadece merakli ve ogrenmeye ac insanlar arıyoruz. Burada bu tarz insanlarla cok karsilasamadim. Gerci ikinci sene çok gitmedim ilk seneden sonra ama
    Umarim sizin fakulte hayatiniz umdugunuz gibi gecer. Ben 2 sene dayanabildim. 2. Sene toplam 3 ay gittim. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamam. Geldiginizde görün surpriz olsun dostlar. Surayi mi seceyim burayi mi derseniz bildigim kadariyla yardimci olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gundemde kalmasi icin attigim ilk ve son mesaj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci işlerini unutmuşsun hocam

    Sırf o memur görünümlü şeytanların doluştuğu özellikle Edebiyat'ın öğrenci işleri bile tek başına beni okuldan bezdirdi.
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Hocam edebiyatin fakultesi kendi icinde skandal zaten. Ogrenci işlerine daha sonra akademisyenlere gelicektim videoyu gorunce aman yapilmisi varmis zaten dedim. Sizinkilerden sıkılirsan iktisat ogrenci islerinde insanlarin "hanfendi" diye hitap ettigi goblinle bir gorusme ayarla kendine hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir üniversite arkadaş... aşığı da var nefret edeni de. Tercih etsem mi etmesem mi ikilemdeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iktisattaydim. Arkadaslarim iktisattan, edebiyattan, siyasetten ve hukuktandi. Bolum fark etmiyor. Ayrica bolum kucumsemeyin. Universiteler meslek kurumlari degildir. Ilgi alani oysa, okunur gayet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DpBy kullanıcısına yanıt
    Aşıgi kim ? Hangi bolume gireceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    Hukuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz ne okuyordunuz?
  • DpBy kullanıcısına yanıt
    O ayarda maalesef cok iyi hukuk fakulteleri yok. Olanin en iyisi bu. Ucretini karsilayabiliyorsaniz bilkente gidin. Yoksa istanbul en iyi secenek. Nufus kalabalik ve ogrencileri acayip hirsli. Okulun yanindan notlari alıp calisacaksin muhtemelen. Zevkli kuluplu kulturel anlamda cosacagin ogrencilik hayati bekleme. Hatta bu fakultenin mezunlari genelde universite okudugunu falan anlayamaz. Ama egitimi hala kalitelidir. Akademisyen prof cuvalla var zaten. Belirli kursuleri demirbas. Camiada saygin. Bu fakulte harici baska yerden stajyer almayan bir suru buro var. Yolun acik olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 k ile girdim. Bolumlerin puanlari her sene duser. Anlam veremedigim bir kustahlik seziyorum sende. Sana gore felsefe, sanat tarihi, ve edebiyat bolumleri falan cop ve gereksiz bolumler olsa gerek. Hayatini bu kadar zavallica bir eksende dondurmen üzücü. Bademlerin sinavini zeka testi olarak algılaman kendine hakaret olur. Bu sene ilk 10 k ya girince daha zeki falan olmadim. Bolumumu is olanagi cok daha az olan bir bolum icin birakacagim. Durumlarında n memnun olan arkadaslarinla beraber okumana bak. Ben buraya birilerine yardim amacla bir konu actim. Daha fazla yer isgal etme dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu daha herhangi bir universiteye adimini atmamissin. Adamin biri gelip burada mantikli sebeplerle "boun soyledir " diyorsa dinleyip oyle devam edersin. Trollse zaten okumazsin. Anlarsin tavrindan. Kupon dolduruyormus gibi universite yazanlardan bahsetmedim sadece. Bu sinavlari hicbir zaman ciddiye almadim cunku okumak istedigim bolume karar verememistim. Uzun ugraslar sonucu karar verince bu sene tekrar girdim. Cok fazla yirtinmadan da ilk 10k'ya(tm) girdim ( millet 10kya 15kya bosuna mi gasiyor yeaa demene istinaden yazdim bunu. Sidik yarisinda değilim. Zavalli bir sinav. Sorulari calinan bir sinav...) her neyse sen bence bu kafayla isletme falan oku. Ya da hukuk oku. Haftada 50 saat calisip 9 10 bin maas arti sodexoyla cayini yudumlarken "hayat tarafindan uzay zaman eksenine nasil büküldüm , hani onemli olan para gazanmakti yeaa, abigg uni gotuluyo adam cop bolumde okumus bi kerre biz 10k kastik olm bosunamiydii edeviyat falan zevk icun ohuyacan haci meslek sahibin yapmaz bi kerem" yakarislarinla bas basa kalirsin umarim. Daha fazla cevap vermem. Sana ayirdigim vaktin sonuna geldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam iü yazcam diyordum haydaaaa bu konuyu gördüm. Okul kötü mü cidden ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dzn D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim uzerinde durdugum konular genellikle sosyal cevresi hakkinda. Akademik olarak belli basli minik sıkıntılar disinda gayet yerinde. Yukaridaki zavalli " 70 k ile max verim ne alacan" diyor. Ben cevresinden aktivitelerinden bahsediyorum yani bundan 6 k ile giren hukukcular da yakiniyor. Dedigim gibi problemler bu duzeyde. Akademik anlamda istediginizi muhtemelen alirsiniz (her bolumde degil)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler için ne düşünüyorsun sbf dekinden bahsediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dzn D kullanıcısına yanıt
    O bölümü okuyabilecegin (dogru duzgun) 5 6 uni var zaten.

    Bence o 5 6lik gruba sondan dahil olur. Burdan 5 6 tane arkadasim var. Bir tanesi bitirdi bölümü. Polonya'da calisiyor. Erasmusa yuzde 70i gidiyor zaten. Baska bir bolum dusunmuyorsan yazilabilir. Ama yukarida yazdiklarimi deneyimleyeceksin. Gerci e5 kenari butik berkesu universiteleri tam bursludan iyidir her turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul uniyi gomme team online gene.yazdiklarinin bazilarina katiliyorum bazilarini ciddi abartmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Neden boyle bir sey yapma ihtiyaci duyayim ki anlamadim ? Ben rahatsız oldugum konulari hakaret etmeden dile getirdim. Bence girecek olanlar bunlari bilmeli. Bu universiteye karsi bir kin gutmuyor ve herhangi bir linc kampanyasi icisinde bulunmuyorum. Hangi kismi abarttigimi dusundun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    Ankara hacettepe ve marmara ucundan tutabilir iü bu okulların yanında daha mı kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    butik universite kismina katilmiyorum,muhendislik fakultesindeyim hocalara istedigim gibi soru sorabiliyorum mail atip istedigi saatte odasina gidiyorum veya mailden hallediyorum sorunumu.boun koc vs gibi top unilerle kiyaslamanin bi anlami yok ama ogretmenlerinin mesleki yetkinliklerini yeterli buluyorum.en azindan faydalanmak istedigin olcude faydalanabiliyosun olay sende.

    klup konferans yok demissin ama bizi konferanslar baymisti bi ara.muhendislik okudugum icin ieee ye uyeyim konferanslarina katiliyodum.ayrica kluple eglenceli seyler de yapiyoduk.bi uninin e5 kenarinda olmasi o universiteden ne goturur bunu da pek anlamiyorum.diger fakulteler hakkinda bilgim yok yorumda bulunmayacagim avcilar kampusu icin konusuyorum sosyal hayat kampus iyi degil sosyallesmek icin ortam yok ugrasmak gerek sana katiliyorum bu konuda.

    ama bu siralama araliginda istanbulda devlet universitesi okumak icin baska bi secenek goremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.