Şimdi Ara

Neden isyan etmiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ülkenin durumu ortada.
    Ekonomik açıdan: Euro 4, dolar 3,5 tl ye tekabül ediyor. Asgari ücret 1404 lira. Et falan uçuk pahalı, sıradan bir vatandaş her hafta et bile yiyemiyor.

    Siyasi açıdan: Düşünce özgürlüğü diye bir şey kalmamış. Doğruları söyleyenler hapiste veya iktidar bağlantılarıyla oyuncuysa-sunucuysa (levent üzümcü-irfan değirmenci) ekranlardan siliyorlar.

    Ar namus kalmamış: suçsuz insanlar içerdeyken hergün taciz haberleri geliyor, belli bir kategoriye koyamayacağım şiddet haberleri geliyor ve bu insanlar serbest dolaşıyor. Dini kullanıp insanlar yaranmaya çalışıyor, acunun sevgilisinin röportajını okudum. Evli adamla birlikte olup bir de üstüne çocuk yapmamış gibi... Namaz kılarken ağlıyormuş sosyallikten kılamıyormuş şimdi. Ben ateistim banane de şimdi niye ifade ediyosun bunu. Bu insanlar ne şartlarda yaşıyor bir de halka bak. Ya en basitinden beni tilt eden: askerlik dizisi çekiyolar, bölüm başı kadrolu askerin aylık maaşının üç dört katını alıyo bi haftada dizi oyuncusu. Hala terör bitmiş değil , hergün canlarımızı alıyorlar.


    Kısacası maddi manevi her alanda ülkenin içine edilmiş durumda. Yol yapıldı falan diye savunan olursa anlarım ki iktidara yakın ve kendi menfaatlerini vatan menfaatlerinden üstün tutuyordur.

    Arkadaşlar düşman ülkeyi işgal etse böyle olmazdı. Ordu işlevsizleştirildi, kendi içeri soktukları fetöcüler bahane edildi.

    Bunun adı vatana ihanettir. Asgari ücret 1400 lirayken millet vekili, yani milleti temsil eden vatandaş 17.000 maaş alamaz. Medya patronundan popçusuna, iktidardan muhalefetine. Futbol gibi insanlığa eğlenceden başka katkısı olmayan işlerden zengin olup gününü gün edenler. Arkadaşlar belki unuttunuz, belki görmezden gelmek istiyorsunuz gerçekleri. Ama bunun adı vatana ihanettir. İstiklal mahkemelerinin kurulup alayının aileleriyle birlikte idam edilmesi, mal varlıklarının devlete devredilmesi ve türkiyede yabancıların elinde olan büyük işletmelerin(telekom, tv vb sektörlerde) derhal ele geçirilmesi, ilaveten yabancı ülkelerin askeri üslerinin kapatılması şarttır. Bu dediklerim olmadıkça bu ülkenin burnu boktan çıkmayacak, ve terör hiç bitmeyecek. Bugün pkk biter yarın gelir adaletsizliği yüzünden bir terör örgütü kurulur. Benim gibi düşünenler olduğunu biliyorum, konuşalım tartışalım bu konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.