Şimdi Ara

Neden logitech ve creative üst seviye sistem üretmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sizin de farkettiğiniz gibi artık ne logitech ne de creative üst seviye güçlü speakerler üretmiyor sizce bunun sebebi nedir. Elimde 3 yıldır z5500 speaker var artık ürünü değiştirmek istiyorum ama muadili ürünler bulamıyorum. Sizce pc ses sistemlerinde firmalar yeni bir arayış içindeleri mi yoksa kullanıcılar artık rağbet göstermediği için mi z5500 muadili ürünleri piyasada göremiyoruz.



  • dostum...aldığım istihbarata göre... logitech; z-5500 ün yerine yeni bi model çıkarcak ama nasıl bişey bilmiyorum ben 2006 dan beri z5500 ü kullanıyorum yeter bence be dostum ... bakalım yeni logitech nasıl olcak kaynak sağlam bu arada
  • ya bence üstüne gelse gelse kablosus ses sistemi olarak gelicek ki bence bu bile reğabet görür yeni çıkıcak z serisinde tek değişiklik ilk önce bu olur bir kaç ay sonra da aynı kablosus ama rms si yüksek bir sistem daha çıkartıcaktır bence
  • z 5450 vardı zaten kablosuz olarak...bence decoderde gene dahili kod çözücü olacaksa bunda reform yaparlar nitekım 192 khz var o zaman 96 khz di ..bunu bir kere yapmaları gerekır decoderde...sonrası onlara kalmış bekleyıp görecez...bence z-5500 den güçlüsünü yapmazlar :D zaten ben z 5500 ü bile zor açıyom ki tam açamıyom :) göreceğiz ..sabredelim bakalım ne olacak...herşeye rağmen logitech bu işi iyi yapıyor bence...kım ne derse desın... 2006 dan berı tık demedı benım z 5500
  • ben media markta çalışan bi arkaşımdan duyduğum kadarı ile, 550 W lık (RMS) 5800 modeli çıkacakmış.uydularında titanium tweeter bulunucakmış..eğer böle olursa,tiz eksikliğide giderilmiş bi Z 5500 olacak gibi..
  • logitech ne creative sonucta ses konusunda uzman firmalar degiller. Hoparlor uretmezler yada arge leri yoktur.
    Hoparlor yapmak ciddi ve zor bir istir. Bu konuda isi sadece ses sistemleri olan firmalar yaptırılar yada destek alırlar. Laptoplarda bunu cok net gorursunuz.
    O yuzden daha ust seviye daha kaliteli urunler istiyorsanız konusunda uzman firmaların urunlerine yonelmeniz lazım. Z5500 iyi fakat fiyatıda ona gore. Daha uste cıkmak icin sinema amfisi ile hoparlorleri ayrı ayrı alırsınız.
    Yani multimedia sistemleri bırakır ev sinema sistemlerine yonelirsiniz. Ses gucu ve kalitesi kat kat artar. Z5500 un ustune cihaz cıktımı fiyatıda artacak. Sonucta multimedia sınıf. Daha ilersi ev sinema sistemine giriyor. İster istemezde o parayı multimedia ya verecegime ayrık tasarımmı alsam gundeme gelecek.
    Siz istedikten sonra arac fiyatına hiend sistem bile bulur bilgisayara baglarsınız. Logitech, creative cok gerilerde kalır. Onların kapasitesi bir yere kadar. Diger firmalarla boy olcusecek cihaz cıkaramazlar. Mesela bir altec lansing, jbl, bose deneyimine ulasmak kolay degil. Yıllar istiyor. Alın am15 sistem ve onkyo yada denon sinema amflisi z5500 u bir daha hatırlamazsınız. Creative, logitech te birilerine yaptırır aynı kalitede ama fiyatıda ona gore olur. O fiyatada kolay kolay o urunu satamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 7 Ekim 2010; 11:44:26 >




  • aslında istediğim şey çok yüksek sesli olması değil. Kalite, kablosuz olmasına da gerek yok aslında. Decoderde iyileşmeye gitseler hd ses formatlarını tanısa bir de uyduları iyileşleştirseler yeter bence.
  • zamanında megaworks ve s750 ürünleri vardı.bu segmente rakipsizdiler.(her ne kadar bir zamanlar eğlence amaçlı sidik yarıştırsakta gerçek değişmez)

    ayrıca ülkemize gelmeyen çok güzel multimedia sistemler mevcut.umarım firmalardan biri cesaret ederde evlerimizde kullanma şansı yakalarız
  • ben yeni ses sistemi değilde windows XP de aldığım sesi windows 7 de almak istiyorum Z5500 üm ile bana bu yeter ama yok creativeden tık yok... yada microsofttan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.