Şimdi Ara

Neden maçlarda bu kadar geriliyor herkes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuncusundan taraftarına herkes gergin hakem Van Persie'nin hareketini tam göremedi uyarıyla sarı kart gösterdi. Olabilecek birşey... her maçta böyle hatalar oluyor. Sonra Tosic cezasını kendi kesmeye gitti (Persie'nin oscarlık performansıyla) ama futbolda böyle şeyler oluyor hep zaten. 2002 dünya kupasında Rivaldo top yüzüne gelmiş gibi kendini yere atıp bizim oyuncuyu artırınca herkes küfür etmişti ama uluslararası platformda bizim oyuncu hatalı görülmüştü(Rivaldo'nun abartılı hareketleri de eleştirilmişti) , topu neden oraya atıyor diye.

    Sonuçta o pozisyonda mental mücadeleyi kazanan rakibini sinirlendirip attıran Rivaldo olmuştu , burda da bunu Van Persie başardı. Bu olay yüzünden herkes sinir küpü oldu , hakem Lens'in golünü bence taraftar sahaya inmesin diye vermedi. Konuyu uzattım demek istediğim neden oturup rahatça maç izleyemiyoruz hata olsada olmasada







  • Hakemlik veya oyunculuk bir olay olmasa tebrik eder geçersin ama böyle olunca gerilmeler normal 40 dk üstün oynadık sonra herşey tam tersi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tombala tombala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam dil çıkarıyor tombala yapıyor her turlu çirkefliği yapıp tahrik ediyor neden diye soruyorsun bizde fenerbahçeye soruyoruz neden top oynamadılar adam gibi guçleri yetmeyecek çunku.Hakem göremeyebilir olabilir diyon ama olmuyo işte.Görevini layıkıyla yapamadığı için maç o hali aldı.
  • Katılıyorum zaten adam tahrik etti bizim oyuncuyu attırdı , hakem de hata yaptı ama sonuçta alt tarafı spor , ben genel olarak soruyorum... şu futbol için ülke savaş ortamıymış gibi geriliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PainRaiser

    Katılıyorum zaten adam tahrik etti bizim oyuncuyu attırdı , hakem de hata yaptı ama sonuçta alt tarafı spor , ben genel olarak soruyorum... şu futbol için ülke savaş ortamıymış gibi geriliyor.

    Galibiyetin getirdiği ustunluk kaygısı olay yıllar geçsede beşiktaşı stadında ilk yenen takım fb olacak karşıdada surekli sana kufur eden bir taraftar var.Şöyle bir şeyde var taraftar oraya itici guç olmaya geliyor bakıyorsun guç oluncak bir ortam yok 3-0 dan bile maç çevirdi bu takım sahaya inen çıldıran var mıydı? Bir katliama sessiz kalınmasını istiyorsun gs maçı taraftar niye böyle bir şey yapmadı adam gibi top oynadılar çunku
  • Keşke golümüz verseydi de dil çıkartan tombala yapıp atılmayan sizin oyuncularınız olsaydı, futbolda neticede gole bakar, siz 30. dakikada 10 kişi kalan feneri yenemediniz 3-4 sene önce, aynısı olabilirdi, anca gol pozisyonları yakaladık, frikikten de attı Lens taraftar inmesin diye vermedi.

    Gel gelelim Şükrü saraçoğlunda ceza sahamıza bir kez girmisşiniz 1 tane şutunuz var(Bizim 10, bir tanesi net gol şansı), biz ise sizin ceza sahanızı geç net gol pozisyonuna ilk dakikalarda girdik.

    Yani objektif olun, size şükrü saraçoğlunda kurduğumuz bakıyı kuramadınız tam tersi kendiniz kendinize baskı kurup oyundan düştünüz, yetenekli oyunculardan kurulu takım ama hepsi amatör mentalitede, taraftar da bunu göremeyip gereksiz sinirleniyor.
  • Çünkü maçlarda gerginlik olması isteniyor dikkatin oraya yoğunlaşması bazılarının işine gelir.

    Salazar 40 yıl Portekizi 3F yi kullanarak diktatörlükle yönetti. (Futbol, Fado, Fiesta)
  • Gidip amatör maçlarını izle oradaki maçlar bile böyle. Bizim millet futboldan zevk almasını bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.