Şimdi Ara

Neden mi herkes Türklerden nefret ediyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu türk mevzuların sık yaşandığı bir serverda olman aynı zaman küfürlerin havada uçuştuğu bir server Greece. Bende 2.5 Yıldan beri Greece'deyim iyi bilirim. Ama bunun sebebi kesinlikle YAŞ . . . 11 - 13 Yaşındaki veletler geliyor küfürü basıp gidiyor. Benden bir örnek vereyim.

    Geçenlerde DW kapıdayız Takım halinde Hunter vs Thief yapıyoruz. Biri geldi Kas beni dedi Gold ver dedi. Git işine dedim. Daha sonra 1-2 gün sonra Global almış bizimki Başladı Global atmaya

    XxXx : ZAYON Böyle adam Onun bunun çocugu ondan uzak durun vs.. Zaten beni serverda tanıyanlar bilen biliyor. Globalı görünce Müco yine kim dadandı sana dediler ve güldük Aslında cevap vermiyecektim ama dayanamadım verdim.

    ZAYON : Senin gibileri iyi bilirim. Siz sezonluk oyuncusunuz. 2 Hafta Sonra Okul açılacak Haber vereyim Gülüm.


    Yani uzun lafın kısası Eline Global alan kendini Kral zannediyor ve ona bun aküfür ediyor . . .


    Greece'de Nick nedir . . . Alakasız oldu ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 14 Aralık 2008; 5:21:32 >




  • sezonluk oyuncu

    cidden öyle duruyolar duruyolar azıtıyolar nadasa bırakılmış toprak gibi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: izmirli mert

    Joymax taxi sistemine aslında yöntem yapabilir.pt açarken taxi seçeneği olsun ve orada zaman ve para kısmı olsun örneğin 1 saat 400k ayarlasın ve ptye giren herkezden otomotik 400k alınsın ve süre bitmeden pt başkanı adamı atamasın süre bitince para başkana gitsin başkan dc yerse para müşteriye geri gitsin iyi fikir aslında.


    joymaxda taxi sistemi diye bir sistem yok oncelikle belirteyim.bizim taxi diye adlandırdıgımız sistem pt olarak legit kasma sistemidir.bende bıktım ki bizim gerizekalı türklerden..artık oyun oynarken onları muhatap bile almıyorum zor durumda kalmadıkca türkçe mi,ana dilimi konuşmuyorum.ilk önce ingilizce olarak giriyorum her mevzuya,sonrasında nabza göre şerbet veriyorum.nabalım bi türk olmaktan gurur duyan bi oyuncuyu da kaybetti bu gerizekalı türk playerlar.




  • En ÖnemLiside Şu........ 30Lv Birini 50Lv Biri Kestiğinde Küfür EdiLiyor.......Bizim Akıllı Milletimiz.Herşeyi Kazıklama Derdine Düşmüş...Mesela.Yabancılarda ben Taxi Parasını Alıp PT den Atanı Görmedim Şuana Kadar.Amaa Türkler.......................
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.